התייעצות
-
מיכאלבהט
-
- טרול

- תגובות: 5
שלום,
אני חדש כאן ורוצה להתייעץ לגבי קניית מדיח כלים. פעם ראשונה שאני הולך להכניס את המכשיר לבית (מאחר והמשפחה התרחבה ושטיפה ידנית החלה להיות קשה).
בכל אופן, אשמח לקבל חוות דעת על מכשירים ומותגים וגם תובנות מניסיונכם.
תודה ויום טוב
אני חדש כאן ורוצה להתייעץ לגבי קניית מדיח כלים. פעם ראשונה שאני הולך להכניס את המכשיר לבית (מאחר והמשפחה התרחבה ושטיפה ידנית החלה להיות קשה).
בכל אופן, אשמח לקבל חוות דעת על מכשירים ומותגים וגם תובנות מניסיונכם.
תודה ויום טוב
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
רכשתי Bosch, תוצרת גרמניה.
אם אתה לא טיפוס שרוף על אסתטיקה - רד מאינטגרלי או חצי אינטגרלי, זה מוריד במחיר.
סימנס, בוש, AEG - כולם טובים, חשוב לבדוק שזה תוצרת גרמניה ולא מקום אחר, כי יש כאלו.
קונסטרוקטה גם בסדר גמור (למיטב זכרוני).
חשוב לרכוש נוזל הברקה, טבליות ומלח למכונה. זה ייצר מצב של כלים נקיים, יבשים ומבריקים.
אם אתה לא טיפוס שרוף על אסתטיקה - רד מאינטגרלי או חצי אינטגרלי, זה מוריד במחיר.
סימנס, בוש, AEG - כולם טובים, חשוב לבדוק שזה תוצרת גרמניה ולא מקום אחר, כי יש כאלו.
קונסטרוקטה גם בסדר גמור (למיטב זכרוני).
חשוב לרכוש נוזל הברקה, טבליות ומלח למכונה. זה ייצר מצב של כלים נקיים, יבשים ומבריקים.
Vocare Ad Regnum
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
רק לגבי המלח אין שום צורך או היגיון במלח מיוחד ויקר למדיח, כל מלח גס יעשה בדיוק את אותה עבודה.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

קרמריקה , לא בדקתי, יש מצב...
Vocare Ad Regnum
-
מיכאלבהט
-
- טרול

מדיח כלים
למטבח של אישתי חשוב האסטטיקה
האם מספיק שאשים מלח גס וזה יבריק את הכלים? או שגם אוסיף חומרי ניקוי?
חברות גרמניות מאז ומתמיד היה שם. בבית אין לי מוצרים של בוש.
השכנה אצלנו המליצה על מדיח צר של בקו מומלץ?
השכנה אצלנו המליצה על מדיח צר של בקו מומלץ?
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

לא לגעת בBEKO - חברה טורקית. חבר שלי קנה בגלל שנכנע לאישתו והתבאס אחרי שנתיים כשהיו לו תקלות.
המדיח אסתטי מאוד לטעמי, מגיע בנירוסטה מוברשת וגם בלבן, אתה שם חומר הברקה עבור ההברקה והייבוש, המלח זה עבור המים והטבליות זה עבור הנקיון.
אתה צריך מדיח צר ? לך על משהו לא אינטגרלי, אני רכשתי לא אינטגרלי, חסכתי לא מעט כסף, המדיח הוכנס במקום ארון צר ונראה כאילו היה שם מאז ומעולם.
המדיח אסתטי מאוד לטעמי, מגיע בנירוסטה מוברשת וגם בלבן, אתה שם חומר הברקה עבור ההברקה והייבוש, המלח זה עבור המים והטבליות זה עבור הנקיון.
אתה צריך מדיח צר ? לך על משהו לא אינטגרלי, אני רכשתי לא אינטגרלי, חסכתי לא מעט כסף, המדיח הוכנס במקום ארון צר ונראה כאילו היה שם מאז ומעולם.
Vocare Ad Regnum
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
סימנס , סימנס ועוד פעם סימנס ,
לרכוש גדול (שיתאים גם לסירים ולפינוי ארוחה משפחתית רצינית) , חסכוני ו ...זהו!
לרכוש גדול (שיתאים גם לסירים ולפינוי ארוחה משפחתית רצינית) , חסכוני ו ...זהו!
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

אורי, לגמרי מסכים, אצלי פשוט סימנס לא נתן מה שבוש נתן אז בוש ניצח. למרות שלפי מה שאני יודע זה כמעט אותו מפרט בדיוק.
Vocare Ad Regnum
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
אם התקציב מאפשר הייתי הולך על MIELE.
No place like home.......... Theater
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
בוש, סימנס וקונסטרוקטה הם באותה רמה ומומלצים (קונסטרוקטה פשוט ממותג כמוצר זול אבל יש לו בדיוק אותם רכיבים).
כמה שפחות דיגיטלי = פחות בעיות ופחות כסף בתיקונים.
קח הרחבת אחריות בתשלום (במעמד ההתקנה)
כמה שפחות דיגיטלי = פחות בעיות ופחות כסף בתיקונים.
קח הרחבת אחריות בתשלום (במעמד ההתקנה)
- BreezeNET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
קונסטרוקטה לרוב לא ברמה של בוש\סימנס וגם לא תמיד מגיעה מגרמניה, חסרים לה כמה פיצ'רים לעומת השניים האחרים
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
Re: מדיח כלים
מלח גס או מלח למדיח תפקידם לרענן את השרף שמרכך את המים (ומונע השארת סימני אבנית על הכלים).מיכאלבהט כתב:למטבח של אישתי חשוב האסטטיקה
השכנה אצלנו המליצה על מדיח צר של בקו מומלץ?...
בשביל ניקוי והברקה צריך חומרי ניקוי, אין ברירה..
- Rau555
-
- טרול

- תגובות: 11
למה לא לגעת בבקו? בגלל שזו חברה טורקית??? לי יש מדיח צר של בקו וחוץ מפעם אחת שהגיע טכנאי של ברימאג להתקין לי אותו ולהעביר לי הדרכה עליו לא נתקלתי בבעיות איתו ויש לי אותו קרוב לשנה. היום אין בכלל חשיבות להיכן המוצר מיוצר מה שחשוב זה ההתאמה, התקציב וכמובן השירות והאחריות שאתה מקבל. כל מוצר חשמלי יכול להתקלקל אחרי חודש ויכול להתקלקל אחרי שנתיים שלוש - זה לחלוטין עניין של מזל!TANDBERG כתב:לא לגעת בBEKO - חברה טורקית. חבר שלי קנה בגלל שנכנע לאישתו והתבאס אחרי שנתיים כשהיו לו תקלות.
אתה צריך מדיח צר ? לך על משהו לא אינטגרלי, אני רכשתי לא אינטגרלי, חסכתי לא מעט כסף, המדיח הוכנס במקום ארון צר ונראה כאילו היה שם מאז ומעולם....
- dmitrys
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1916
זה לא עניין של מזל, זה עניין של סטטיסטיקה והסתברות. למוצר תורכי או סיני יש סיכוי גבוה יותר להתקלקל ממוצר גרמני.Rau555 כתב:למה לא לגעת בבקו? בגלל שזו חברה טורקית??? לי יש מדיח צר של בקו וחוץ מפעם אחת שהגיע טכנאי של ברימאג להתקין לי אותו ולהעביר לי הדרכה עליו לא נתקלתי בבעיות איתו ויש לי אותו קרוב לשנה. היום אין בכלל חשיבות להיכן המוצר מיוצר מה שחשוב זה ההתאמה, התקציב וכמובן השירות והאחריות שאתה מקבל. כל מוצר חשמלי יכול להתקלקל אחרי חודש ויכול להתקלקל אחרי שנתיים שלוש - זה לחלוטין עניין של מזל!TANDBERG כתב:לא לגעת בBEKO - חברה טורקית. חבר שלי קנה בגלל שנכנע לאישתו והתבאס אחרי שנתיים כשהיו לו תקלות.
אתה צריך מדיח צר ? לך על משהו לא אינטגרלי, אני רכשתי לא אינטגרלי, חסכתי לא מעט כסף, המדיח הוכנס במקום ארון צר ונראה כאילו היה שם מאז ומעולם.......
יותר אנשים מרוצים ממדיחים תוצרת גרמניה ממדיחים תוצרת תורכיה, זאת סטטיסטיקה. יש הרבה שמרוצים מבקו, ויש הרבה שלא. מבוש וסימנס כמעט כולם מרוצים.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
כפי שכבר נאמר סימנס בוש וקונסטרוקטה זה אותו תאגיד ואותו יצרן.
סימנס יותר מעוצב ומשוכלל עם הטכנולוגיה החדישה ביותר...בוש כמעט זהה אליו בדגמים הגבוהים.
חלק מהמוצרים תאומים ממש עם שינויים קלים בעיצוב.
קונסטרוקטה הוא הליין הזול והפשוט ללא עיצוב וגימיקים למיעוטי תקציב.
סימנס יותר מעוצב ומשוכלל עם הטכנולוגיה החדישה ביותר...בוש כמעט זהה אליו בדגמים הגבוהים.
חלק מהמוצרים תאומים ממש עם שינויים קלים בעיצוב.
קונסטרוקטה הוא הליין הזול והפשוט ללא עיצוב וגימיקים למיעוטי תקציב.
-
מיכאלבהט
-
- טרול

אני לא אקנה מוצר חשמלי בגלל העיצוב כי, חשוב לי לדעת אם הוא סוס עבודה. אז סימנס לא בא בחשבון.
מדיח צריך לתת איכות ניקוי טובה ביותר וגם להיות ידידותי למשתמש,
מדיח צריך לתת איכות ניקוי טובה ביותר וגם להיות ידידותי למשתמש,
-
מיכאלבהט
-
- טרול

בוקר טוב,
רכשתי את המדיח הרחב של LG (דיגיטלי) עם אחריות ייבואן ברימאג כולל גם על החלקים.
תודה רבה
רכשתי את המדיח הרחב של LG (דיגיטלי) עם אחריות ייבואן ברימאג כולל גם על החלקים.
תודה רבה