מוצר הגיע מאיביי שבור - כיצד לפעול לדעתכם?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
zilbermm פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

היי,

קיבלתי מאיביי לפני כמה ימים משחק Game & Watch שהזמנתי כמתנה לאישתי. בנפרד ,ממוכר אחר, קיבלתי גם קופסא מבחור שעושה את הקופסאות בעבודת יד.
המשחק עצמו הגיע תקין אבל מבחינה וויזואלית לא כמו שנראה בתמונות, יש סימנים על המסך ושבר בחלקו העליון אשר לא נראה בתמונות גם כן. לפני הרכישה שלחתי הודעה למוכר כדי לוודא שאין סימנים על המכשיר אשר לא נראים בתמונות והוא ענה שאין, המכשיר נקי מאד.

ראו תמונות מצורפות בתחתית.

פניתי אליו והוא טען שלא שם לב לזה וייתכן ששברו במכס והציע לי לשלוח אליו בחזרה. עניתי לו שלא ייתכן שלא שם לב וכל העניין של משלוח חזרה ורכישה חדשה זו סתם טרחה בשבילי ואני שוקל להגיש תלונה באיביי. הוא ענה שאיביי פשוט יבקשו שאשלח בחזרה.
את המכשיר כבר נתתי לאישתי כמו שהוא (מתנה, לא יכולתי להתעכב בכל מקרה), אבל רציתי שתבחנו את התמונות ותתנו את דעתכם. האם היתה פה תרמית מכוונת או לא?

תודה
חלק אחורי כפי שפורסם
 חלק אחורי כפי שפורסם
חלק קדמי כפי שפורסם
 חלק קדמי כפי שפורסם
השבר בחלק העליון ותמונת המסך שאני צילמתי
 השבר בחלק העליון ותמונת המסך שאני צילמתי

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

המוצר נמכר כמשומש, לא?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #3 

איביי אכן יבקשו ממך לשלוח חזרה, אתה יכול לבקש פיצוי חלקי, אחרת אתה תפסיד את עלות המשלוח, תגיד לו שאם תקבל תשלום חלקי לא תשאיר לו פידבק שלילי, בכל מקרה יכול מאוד להיות שזה נשבר בדרך, תהיה בטוח שהחבילות עוברות התעללות

zilbermm פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

בגלל זה שאלתי מה דעתכם, אני לא רוצה ליצור מצב של חוסר צדק כלפיו, אבל מצד שני לי נראה שהתמונות צולמו בצורה שמסתירה את השבר ואת הסימנים על המסך. שימו לב לזווית הצילום שבשני המקרים מסתירה את החלק העליון.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”