היום קיבלתי 6740U-G2 קצת מבולבל מכל הביקורות הסותרות בכללי לגבי VDSL [עזרה]

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
Rephael פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 144
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם חדש פה אבל שנים קורא :]
אז הנה קצת פרטים - עד לפני כמה ימים הייתי על 10 מגה (בזק ובזק בינלאומי) עם מודם ROTAL ונתב של TPLINK WR541G. המודם שבק חיים ובכל מקרה אמרתי יאללה בוא נשדרג חבילות זה הזמן, התקשרתי ועברתי ל100 מגה אצל הספק בזק בינלאומי (90 לחודש במקום 80 שהיה) + חבילת גיימר שזה 25 בנפרד לחודש.
ומבחינת תשתית שזה בזק המחירים שהם הציעו על 100 היו מטורפים אז לקחתי 50 מגה (140 לחודש + 3 שקל לחודש על הראוטר 6740U-G2 שאצלי בגירסה BZ_2.59.8.

1. מה כדי לי לעשות כדי לקבל מקסימום איכות ויציבות מכל הטופולוגיה הזאת? - ראיתי שהרבה לא מרוצים מה6740 G2 ועברו לG1 ויש כאלה עם 7850, גירסאות קושחה משופרות ועוד, וגם חלק הפכו אותם למודמים וקנו ראוטר אחר.

2. המחירים מטורפים וממש לא כמו שראיתי שאנשים משיגים פה - אם אפשר לעזור גם בזה (מה צריך לעשות תכלס כדי לקבל מחיר נורמלי - לאיים בניתוק? לדבר עם מי? מה עושים, כי זה ממש לא הגיוני לשלם 258 אסטרונומיים בחודש).

3. אני רואה בפורום שמדברים מידי פעם על Adaptive Rate ו TOP100 , מה אלו? האם זה קשור לחבילת גיימר שיש לי ובכלל.

מאוד מאוד אשמח לתשובות בנושאים מהחברה המקצוענים והפורום פה להתעייצות

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #2 

ראשית כל תעיף את החבילת גיימר
כי בבזק בנלאומי עכשיו שיש להם את הקבל תת ימי משלהם
אין צורך בחבילת גיימר האינטרנט רציף ופינג נמוך לאירופה וארה''ב

לגבי מחיר היום בבזק בנלאומי 100 מגה רק ספק עולה 30 שח
לא הבנתי על איזה 90 שח אתה מדבר.??

לגבי תשתית 100 מגה של בזק היום עולה 160 שח
יש לך את כל המחירים פה

http://www.bezeq.co.il/NGN/Pages/ngn-sp ... ffers.aspx

ככה שלגבי מחיר של בזק אפשר להוציא מהם 100 מגה במחיר סביב ה 160-150 שח רק
תשתית

עכשיו הקומבינה הטובה ביותר
זה לקחת את הראוטר של בזק להגדיר אותו כי ברידג'
לחבר אותו לראוטר רגיל משלך כי היכולות אלחוט של ציוד של בזק
הוא על הפנים לרוב לא עובר את ה 15 מטר ועם יש לך קיר גבס או בטון באמצע
אז בכלל אין מה לדבר ...

יש לך היום מגוון ראוטרים איכותים במחיר של עד 500 שח

לגבי מהירות אינטרנט בבזק זה לא באמת 100 מגה אלה עד 100 מגה
תלוי מה מרחק שלך מהארון של בזק אליו אתה מחובר

עם אתה גר קרוב לארון אז לקבל סביב 100 יציב
אבל ככל שהמרחק עולה ככה המהירות יורדת

אצלי למשל 50 אני מקבל יציב אבל עם אני שם תשתית 100 מגה
המקסימום אצלי זה 72 מגה ככה שלא שווה לשלם על 100 ולקבל פחות
15-20 מגה ויש אנשים שמקבלים פחות מזה

כל הבולשיט של בזק NGN זה בלופ פרסומי אחד גדול כי בפועל
הסיב אופטי מגיע עד הארון MSAG שלהם ומשם לבית שלך
קבלי נחושת מלפני 40 שנה והבעיה בקבלים האלה לא רק שהם ישנים
אלה מנחיתים מהירויות ככל שהמרחק גדול בינך לארון אליו אתה מחובר

עצה שלי עם אתה מקבל 50 מגה יציב אז מה טוב תשאר ב 50 מגה ותשלם בהתאם
עם אתה שם 100 מגה תשתית בזק ומקבל סביב 75-85 ולא מתקרב לסביב 100 יציב
אין טעם לשלם לHארות האלה יותר ממה שהם נותנים

ולגבי rate סוג של פעולה שבזק עושים
גבי לפתור בעיות סנכרון בתשתית VDSL שלהם
זה אומנם מוריד את הפינג ומעלה את המהירות הורדה בעוד כמה מגות
אבל יש מקרים שזה גם דופק את התשתית ככה שלא תמיד זה עוזר

תלוי באיזה איזור אתה גר לאן אתה מחובר ואיזה כרטיס VDSL יושב בארון
אליו אתה מחובר

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

כן מחירים הזויים רשמת כאן, עצלי זה 100 ש' על 100m בבזק, 25 על קו קל, 30 שקל ל014, אני על RA אך לפעמים באמת יש בעיות מסוימות, נפילות בסנכרון וכו', תבקש את זה, תראה איך עובד לך, גג אתה יכול לבקש להפסיק את זה, הבחור הזכיר פה את התשתית, זה לא תמיד קשור לגיל הכבלים, המרחק זה העניין, התשתית של בזק יותר יציבה מהוט כי אין לך קשר לשכן שלך, אני ילך על חבילה של 50/3 שהמחיר שלי יגמר. בעניין המודם, לא הבנתי למה הוא עולה לך כסף, זכור לי שיש חיוב-זיכוי מלא על הדגם הזה, בעניין הגרסה, תבקש לשדרג ל 2.62 (מחייב רישום ל FREE WIFI), עדין יהיו בעיות, לך על H1, אני חזרתי לG1 כי אז עוד לא היה H1. די יציב ביחס ל G2, מה עוד..אז וזכור לחבר פילטר על כל שקע עליו יש צרכן, אחרת תקבל הנחתה במהירות. בעניין WIFI..הוא נגדיר ככה, טוב יותר מזבל שיש למתחרים?!, לי פשוט לא משנה, כי יש לי שקע LAN בכל חדר שמחובר בסוף לראוטר.
:idea: טיפ בעניין מחיר, הרבה משתמשים פה הלכו על הדרך הבה: לבקש ממשתמש בפורום שיש לו מחיר מסוים, את שם המשתמש שלו לספק וכך לקבל מחיר דומה או שווה, אם כי לתשתית זה לא יעבוד מן הסתם, ואז רק קשרי לקוחות, אם כי הבנתי שאין כבר את ה בית ז***ת הזה, ויש מחיר אחיד לכולם, אבל אם לא דורשים, לא מקבלים, סובלנות משתלמת.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #4 

מוזר שאתה משלם על קו קל כשאין יותר דבר כזה :D

Rephael פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

MrYair כתב:ראשית כל תעיף את החבילת גיימר
כי בבזק בנלאומי עכשיו שיש להם את הקבל תת ימי משלהם
אין צורך בחבילת גיימר האינטרנט רציף ופינג נמוך לאירופה וארה''ב

לגבי מחיר היום בבזק בנלאומי 100 מגה רק ספק עולה 30 שח
לא הבנתי על איזה 90 שח אתה מדבר.??

לגבי תשתית 100 מגה של בזק היום עולה 160 שח
יש לך את כל המחירים פה

http://www.bezeq.co.il/NGN/Pages/ngn-sp ... ffers.aspx

ככה שלגבי מחיר של בזק אפשר להוציא מהם 100 מגה במחיר סביב ה 160-150 שח רק
תשתית

עכשיו הקומבינה הטובה ביותר
זה לקחת את הראוטר של בזק להגדיר אותו כי ברידג'
לחבר אותו לראוטר רגיל משלך כי היכולות אלחוט של ציוד של בזק
הוא על הפנים לרוב לא עובר את ה 15 מטר ועם יש לך קיר גבס או בטון באמצע
אז בכלל אין מה לדבר ...

יש לך היום מגוון ראוטרים איכותים במחיר של עד 500 שח

לגבי מהירות אינטרנט בבזק זה לא באמת 100 מגה אלה עד 100 מגה
תלוי מה מרחק שלך מהארון של בזק אליו אתה מחובר

עם אתה גר קרוב לארון אז לקבל סביב 100 יציב
אבל ככל שהמרחק עולה ככה המהירות יורדת

אצלי למשל 50 אני מקבל יציב אבל עם אני שם תשתית 100 מגה
המקסימום אצלי זה 72 מגה ככה שלא שווה לשלם על 100 ולקבל פחות
15-20 מגה ויש אנשים שמקבלים פחות מזה

כל הבולשיט של בזק NGN זה בלופ פרסומי אחד גדול כי בפועל
הסיב אופטי מגיע עד הארון MSAG שלהם ומשם לבית שלך
קבלי נחושת מלפני 40 שנה והבעיה בקבלים האלה לא רק שהם ישנים
אלה מנחיתים מהירויות ככל שהמרחק גדול בינך לארון אליו אתה מחובר

עצה שלי עם אתה מקבל 50 מגה יציב אז מה טוב תשאר ב 50 מגה ותשלם בהתאם
עם אתה שם 100 מגה תשתית בזק ומקבל סביב 75-85 ולא מתקרב לסביב 100 יציב
אין טעם לשלם לHארות האלה יותר ממה שהם נותנים

ולגבי rate סוג של פעולה שבזק עושים
גבי לפתור בעיות סנכרון בתשתית VDSL שלהם
זה אומנם מוריד את הפינג ומעלה את המהירות הורדה בעוד כמה מגות
אבל יש מקרים שזה גם דופק את התשתית ככה שלא תמיד זה עוזר

תלוי באיזה איזור אתה גר לאן אתה מחובר ואיזה כרטיס VDSL יושב בארון
אליו אתה מחובר
...
וואלה? אני יעיף את הגיימר אם כך - לא ידעתי שאין צורך כבר.
אתה אומר אצל בזק בינלאומי 30 ש''ח ל100 מגה? איך יכול להיות - נתנו לי 90 אני לא מבין אז ה30 זה רק ללקוחות חדשים או משהו? איך אני מקבל כזה מחיר?
המחיר לגבי בזק תשתית נראה "סביר" אצלי - 143 ל50 מגה, אם כי עדיין אני רואה מידי פעם הודעות של אנשים שהוציאו מהם הרבה פחות ואני לא יודע איך.

*המרחק שלי מהארון זה בערך קילומטר
**אתה אומר ADAPTIVE RATE יכול לדפוק את התשתית? באיזה צורה והאם זה מעלה את המחיר
נערך לאחרונה על ידי Rephael ב 29/01/2013 13:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #6 

גיימר עדיין נחוץ.
לגיימר יש תעדוף על יוזר רגיל בלי קשר לשרתים שמחוץ למדינה. כל תקשורת שעוברת דרך 014 לגיימר יש העדפה. (רוב גדול של האתרים בארץ בחווה של 014) כמובן שגם לחול זה יעזור.
ודווקא ההבדל שתראה הוא לא בפינג כי פינג זה משהו שלא נמצא בFAST PATH של נתב שזה בעצם העברה חומרתית של מידע.
אלא הוא נמצא בSLOW PATH של נתבים (העברה תוכנתית) ויש לו את התעדוף הכי נמוך שיש.
[left]
"Depending on the design of the router, the “Slow Path” of ICMP generation may be handled by a dedicated CPU (on larger routers these are often distributed onto each line-card), or it may share the same CPU as the Control Plane. Either way, ICMP generation is considered to be one of the lowest priority functions of the router, and is typically rate-limited to very low values (typically in the 50-300 packets/sec range, depending on the device)."
[/left]
האופן שבו גיימר יקבל עדיפות היא בעיקר בFAST PATH של נתבים של 014, גם בBACKBONE וגם בBORDERS (ששם בעיקר העומס).
נערך לאחרונה על ידי Class889 ב 30/01/2013 11:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

Rephael פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

denis29 כתב:כן מחירים הזויים רשמת כאן, עצלי זה 100 ש' על 100m בבזק, 25 על קו קל, 30 שקל ל014, אני על RA אך לפעמים באמת יש בעיות מסוימות, נפילות בסנכרון וכו', תבקש את זה, תראה איך עובד לך, גג אתה יכול לבקש להפסיק את זה, הבחור הזכיר פה את התשתית, זה לא תמיד קשור לגיל הכבלים, המרחק זה העניין, התשתית של בזק יותר יציבה מהוט כי אין לך קשר לשכן שלך, אני ילך על חבילה של 50/3 שהמחיר שלי יגמר. בעניין המודם, לא הבנתי למה הוא עולה לך כסף, זכור לי שיש חיוב-זיכוי מלא על הדגם הזה, בעניין הגרסה, תבקש לשדרג ל 2.62 (מחייב רישום ל FREE WIFI), עדין יהיו בעיות, לך על H1, אני חזרתי לG1 כי אז עוד לא היה H1. די יציב ביחס ל G2, מה עוד..אז וזכור לחבר פילטר על כל שקע עליו יש צרכן, אחרת תקבל הנחתה במהירות. בעניין WIFI..הוא נגדיר ככה, טוב יותר מזבל שיש למתחרים?!, לי פשוט לא משנה, כי יש לי שקע LAN בכל חדר שמחובר בסוף לראוטר.
:idea: טיפ בעניין מחיר, הרבה משתמשים פה הלכו על הדרך הבה: לבקש ממשתמש בפורום שיש לו מחיר מסוים, את שם המשתמש שלו לספק וכך לקבל מחיר דומה או שווה, אם כי לתשתית זה לא יעבוד מן הסתם, ואז רק קשרי לקוחות, אם כי הבנתי שאין כבר את ה בית ז***ת הזה, ויש מחיר אחיד לכולם, אבל אם לא דורשים, לא מקבלים, סובלנות משתלמת.
...
תראה מחירים טובים רשמת - אני רואה גם אתה רק 30 ש''ח ל014 כמו הבחור למעלה.
AR פותר כלומר בעיות סינכרון או מוסיף?.
המודם? כלומר התכוונת לראוטר מודם 6740U-G2? הבחור בטלפון אמר לי אני יעשה לך את זה ב3 ש''ח לחודש במקום 19 (החיוב-זיכוי זה בעקבות העובדה שיש לי מודם של ROTAL 1320A? אולי אני צריך להזכיר בפניהם את העובדה כדי לקבל את הראוטר שלהם בחינם?).

לגבי הקושחה שלחתי הודעה לתמיכה של DLINK אני לא יודע אם אני יקבל, קצת לא מובן שהם דורשים שתחחבר לFREE WIFI בשביל לקבל קושחה של נתב.
אז אם אני לא יצליח לקבל G1 (שאגב איזה קושחה הכי טובה וחדשה שלו יש) עדיף H1 מ G2 אני רואה.
ובכל מקרה להגדיר אותם כBRIDGE מודם בלבד ולחבר נתב אחר - יש המלצות למשהו משובח ויציב בתחום מחיר סביר?

תודה

Rephael פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

חבר'ה? מחכה לתגובות נוספות

xsoft7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 604
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

שליחה #9 

היה לי את G2, ועכשיו החלפתי לG1.
אני גם בחבילת 100 מגה (לפני , וגם עכשיו) בזק+בזק בינלאומי

לא אהבתי את G2, מכיוון שברגע שאתה מוריד משהו בטורנטים על מקסימום מהירות, יש ניתוקים, ואתה לא יכול לגלוש ברשת. כמו כן, מדי פעם היו ניתוקים (הייתי צריך לאפס את המודם) והייתי יודע את זה מכיון שיש לי טלפון על בסיס אינטרנט.

כרגע, לפי G1, כבר מעל שבוע יש לי אותו, אין טענות - אין ניתוקים, האינטרנט טס גם כשאני מוריד על המקסימום.

Dlink
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 92
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #10 

Rephael כתב:חבר'ה? מחכה לתגובות נוספות
...
רפאל,
שלחנו לך תגובה למייל עם תשובות

xsoft,
זה מוזר מה שאתה מתאר שכן גרסת G2 זהה ל- G1 רק שהזכרון שלה הוא כפול וה- WIFI נמצא על הלוח. זה הכל. גם גרסאות הקושחה שאנו מוציאים זהות ל- 2 הנתבים. אתה זוכר איזו גרסת קושחה היתה לך ב- G2 ואיזו גרסה אתה משתמש כרגע ב- G1 ?

Rephael פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

Dlink כתב:
...
רפאל,

xsoft,
זה מוזר מה שאתה מתאר שכן גרסת G2 זהה ל- G1 רק שהזכרון שלה הוא כפול וה- WIFI נמצא על הלוח. זה הכל. גם גרסאות הקושחה שאנו מוציאים זהות ל- 2 הנתבים. אתה זוכר איזו גרסת קושחה היתה לך ב- G2 ואיזו גרסה אתה משתמש כרגע ב- G1 ?
...
היי, אני לא רואה כלום במייל, שלחתם לכתובת הזאת? [email protected]

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

ואללה נכון ב G1 זה כרטיס PCI 8O ..בכל מקרה אין הבדל בין הגרסה אם FREE WIFI לגרסה בלי, פשוט 2.62 קיימת רק אם FREE WIFI,
אני היתי על 2.55 בכלל לפני זה. עולי משהוא השתנה בזה, למה לחבר ראוטר אחר עליו? תראה בכלל איזה תוצאות אתה מקבל ב WIFI,
כי יש מספר לא קטן של הגדרות שמשפיעות על זה, לי כמו שאמרתי לא משנה איך ה WIIF עובד בו, כי יש לי רשת קווית בבית, בעניין ה G2,
לי היו בעיות דומות למה שיש פה לאנשים..ותאמין לי לא כיף לגלות שסתם השערת מחשב פתוח כי נתקע ראוטר (בטורנט של אופציה אוטומטית לכיבוי בסיום הורדה), אז למרות שיש לי טופ 100, עדין סתם חשבון חשמל מיותר (n) ,אבל תראה באמת איך הוא יעבוד לך, גג תחליף לH1, או אם יתמזל מזלך להשיג G1 (מחודש או משומש אז אותו), בכל מקרה H1 הוא הדגם הכי חדש והכי משופר לפי הבנתי, אז שווה לנסות. בעניין AR גם פה תראה איך זה יעבוד, יש לפעמים נפילות אבל ממש בקושי, זה פשוט מסנכרן על המהירות המקסימלית ואתה תקבל מן הסתם מהירות טובה יותר, בלי AR יותר יציב אך מהירות יכולה להיות נמוכה יותר.
בעניין מחירים, אני פשוט במבצע הישן של 100 ב100..זה יגמר לי עוד כמה חודשים, בעניין הספק..פשוט לדבר איתם, אני הלכתי בטענה שבהוט זה20 שקל (כיום בכלל 10 חח) אז היו נחמדים ואחרי כמה שיחות הצלחתי לקבל 30 שקל ל100. אם לא ילך..תתפשר על 50/30 או 50/1.5 כי גם ככה די בטוח לא תקבל מהירות יותר מ 80..או בכלל פחות, אז עדיף כבר 50
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

לגבי החזר, לא רואה באתר יותר אזכור לזה 8O , אבל לרוב הם דורשים להחזיר את הציוד הישן, כך אני עשיתי לפחות, היה לי
2760U שהחוזר המעבר ל VDSL וקיבלתי 6740U G1, במעבר דירה שדרגתי לG2 ואז במעמץ וחיפוש מטורף בין סניפי בזק (נסיע מנתניה לחיפה היית מאמינים? בשביל מודם עובד :roll: ), קיבלתי G1 מחודש במצב די חדש (Y) (יש עניין מצחיק שלי אישית חשוב, מיקום נוריות חיווי..לא נוח שהם לא מקדימה, אבל בגללי G2 באמת לי היה בעייתי, שדרגתי כי חשבתי, מה כבר רע יכול להיות בתוספת זכרון? רע שיש כננרה תוכנה בעייתית, אבל אני מתאר לעצמי שעולי זה נפתר בגרסאות תוכנה או חומרה החדשות)

Rephael פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

denis29 כתב:ואללה נכון ב G1 זה כרטיס PCI 8O ..בכל מקרה אין הבדל בין הגרסה אם FREE WIFI לגרסה בלי, פשוט 2.62 קיימת רק אם FREE WIFI,
אני היתי על 2.55 בכלל לפני זה. עולי משהוא השתנה בזה, למה לחבר ראוטר אחר עליו? תראה בכלל איזה תוצאות אתה מקבל ב WIFI,
כי יש מספר לא קטן של הגדרות שמשפיעות על זה, לי כמו שאמרתי לא משנה איך ה WIIF עובד בו, כי יש לי רשת קווית בבית, בעניין ה G2,
לי היו בעיות דומות למה שיש פה לאנשים..ותאמין לי לא כיף לגלות שסתם השערת מחשב פתוח כי נתקע ראוטר (בטורנט של אופציה אוטומטית לכיבוי בסיום הורדה), אז למרות שיש לי טופ 100, עדין סתם חשבון חשמל מיותר (n) ,אבל תראה באמת איך הוא יעבוד לך, גג תחליף לH1, או אם יתמזל מזלך להשיג G1 (מחודש או משומש אז אותו), בכל מקרה H1 הוא הדגם הכי חדש והכי משופר לפי הבנתי, אז שווה לנסות. בעניין AR גם פה תראה איך זה יעבוד, יש לפעמים נפילות אבל ממש בקושי, זה פשוט מסנכרן על המהירות המקסימלית ואתה תקבל מן הסתם מהירות טובה יותר, בלי AR יותר יציב אך מהירות יכולה להיות נמוכה יותר.
בעניין מחירים, אני פשוט במבצע הישן של 100 ב100..זה יגמר לי עוד כמה חודשים, בעניין הספק..פשוט לדבר איתם, אני הלכתי בטענה שבהוט זה20 שקל (כיום בכלל 10 חח) אז היו נחמדים ואחרי כמה שיחות הצלחתי לקבל 30 שקל ל100. אם לא ילך..תתפשר על 50/30 או 50/1.5 כי גם ככה די בטוח לא תקבל מהירות יותר מ 80..או בכלל פחות, אז עדיף כבר 50
...
לא מבין אותם, למה להכריח אנשים להתחבר לשירות מסויים רק בשביל לקבל גירסת קושחה חדשה, במקום שהכול יהיה זמין באתר הבית כולל הסברים וכו'. מחביאים מאנשים ואח'כ מתפלאים למה מתקשרים וחופרים ושולחים הודעות, צריך להקים חרם צרכנים לשנות את המצב הזה.

בWIFI אני מקבל רק 40 מגה במקום 50 (זה בגלל שאני כרגע עם מתאמי רשת של 300MBPS N), חוטי אני מקבל מלא - כלומר 50/3 החבילה שלי, ופינג 15. בעניין הטורנטים גם אצלי זה ככה בא לי לשבור תראוטר הזה, אני קם בבוקר ומגלה שהתנתק (חלק מהניתוקים נראה שהם נגרמים בשל המתאם האלחוטי שיש לי כי אני כשזה קורה אני מנסה להתחבר ממחשב אחר ורואה שהכול תקין, אז לא ברור אם הראוטר "זורק" את המתאם שלי או שהוא עצמו לא עומד בעומס).

לגבי המחירים שמעתי שאם נותנים להם שם משתמש של מישהו שיש לו מבצע מסויים אז הם נותנים גם לך (תוכל לשלוח לי? זה יעזור לי להוריד את המחיר מ90 ל30 ובכלל).
בדקתי את המהירות המקסימלית שאני יכול לקבל דרך התשתית שלי וזה 87 מגה - נבדק את דרך סקריפט TELNET שהעלו לפורום).
אני אצל הספק 014 על 100 אבל בתשתית בזק אני על 50. דרך אגב איך אפשר לקבל יותר מ3 מגה UPLOAD? זה ממש קצת
לגבי החזר, לא רואה באתר יותר אזכור לזה [אני בשוק!] , אבל לרוב הם דורשים להחזיר את הציוד הישן, כך אני עשיתי לפחות, היה לי
2760U שהחוזר המעבר ל VDSL וקיבלתי 6740U G1, במעבר דירה שדרגתי לG2 ואז במעמץ וחיפוש מטורף בין סניפי בזק (נסיע מנתניה לחיפה היית מאמינים? בשביל מודם עובד [נו באמת...] ), קיבלתי G1 מחודש במצב די חדש [יפה מאוד] (יש עניין מצחיק שלי אישית חשוב, מיקום נוריות חיווי..לא נוח שהם לא מקדימה, אבל בגללי G2 באמת לי היה בעייתי, שדרגתי כי חשבתי, מה כבר רע יכול להיות בתוספת זכרון? רע שיש כננרה תוכנה בעייתית, אבל אני מתאר לעצמי שעולי זה נפתר בגרסאות תוכנה או חומרה החדשות)
...
לא דרשו ממני תאמת, הגיע איזה "טכנאי" עם ה6740 והלך, אפילו לא ידע להגדיר שם רשת SSID ולא ידע להגדיר סיסמא לאלחוטי, בושה. עדיין יש לי מהם ראוטר DLINK 2650U וגם מודם של ROTAL, אני אמור להחזיר להם את אלה ואז לא אשלם כל חודש עליהם? (כרגע 3 ש''ח לחודש תוספת,בנוסף ל140 ל50 מגה שיש לי)
נערך לאחרונה על ידי Rephael ב 31/01/2013 15:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

Rephael פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

Dlink כתב:
...
רפאל,

xsoft,
...
שלחתי לכם תגובה במייל חזרה, יש לי בעיות עם הגרסא ששלחתם לי, אנא צרו קשר במייל (שכחתי גם להוסיף שם -בנוסף לבעיות שפורטו, היום בבוקר קמתי והיה הפסקת חשמל - מה שמוזר זה שההפסקה גרמה לנתב לשחזר הגדרות ברירת מחדל יצרן - לא יאומן) 8O

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

האמת זה דבר שיכול לקראת, גם לי קרה פעם אחת שהתאפסו הגדרות לאחר הפסקת חשמל, אבל כל אתה אמור להחזיר ציוד ישן.
בעניין הגרסה, זה לא כזה מפריעה לי אישית..אני לא גנב, אז לא הכפת לי לחלק כמה מגה.(יש טריק שמאפשר לבטל את השרות, פשוט תעשה איפוס הגדרות יצרן והרשת הנוספת תתכבה)

Rephael פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

denis29 כתב:האמת זה דבר שיכול לקראת, גם לי קרה פעם אחת שהתאפסו הגדרות לאחר הפסקת חשמל, אבל כל אתה אמור להחזיר ציוד ישן.
בעניין הגרסה, זה לא כזה מפריעה לי אישית..אני לא גנב, אז לא הכפת לי לחלק כמה מגה.(יש טריק שמאפשר לבטל את השרות, פשוט תעשה איפוס הגדרות יצרן והרשת הנוספת תתכבה)
...
זה לא אמור לקרות, באף נתב שקניתי או התעסקתי זה לא קרה - מוצרים סוג ג' אנחנו מקבלים, צריכים להקים חרם צרכנים חזק על כל החברות תקשורת האלה, משלמים כל כך הרבה וסה''כ 3 או 4 נתבים שעובדים על VDSL.

דרך אגב אם תוכל לעזור עם השם משתמש של 014 שלך כמו שרשמתי זה יעזור לי להוריד את המחיר.

*צריך לפתוח סטיקי עם גרסאות קושחה וכו' לכל הציוד ש"מקבלים" מנזק או חברות אינטרנט אחרות (אם הם לא מוכנים לעשות את זה מישהו צריך להרים את הכפפה והפורום הזה מתאים לכך)

xsoft7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 604
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

שליחה #18 

כרגע ב2.62 בG1 ואין שום בעיות בכלל, אני חוזר ואומר, בכלל- גם בטורנטנים, גם האינטרנט עובד כמו שצריך, ואין ניתוקים או זחילות באינטרנט כאשר אני מוריד על המקסימום או מעלה על המקסימום. הטלפון של בזק בינלאומי עובד כמו שצריך גם כן. מה שמשותף (לצערי) לשני הגרסאות זה הWIFI האיטי ביחס לNETGEAR .

בG2, היה לי את הכי אחרון שבזק נתנו (עד לפני שבועעים) ועדיין היו בעיות.

Rephael פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

xsoft7 כתב:כרגע ב2.62 בG1 ואין שום בעיות בכלל, אני חוזר ואומר, בכלל- גם בטורנטנים, גם האינטרנט עובד כמו שצריך, ואין ניתוקים או זחילות באינטרנט כאשר אני מוריד על המקסימום או מעלה על המקסימום. הטלפון של בזק בינלאומי עובד כמו שצריך גם כן. מה שמשותף (לצערי) לשני הגרסאות זה הWIFI האיטי ביחס לNETGEAR .

בG2, היה לי את הכי אחרון שבזק נתנו (עד לפני שבועעים) ועדיין היו בעיות.
...
מעניין, ה2.62 זה דרך בזק עדכנו לך על ידי בקשה? (והאם נרשמת לFREE WIFI בשביל זה).
וכמו שהבחור פה רשם גם לי יש בעיות כאלה לפעמים:
http://www.hometheater.co.il/vt183256.% ... 1-6740U-G2

http://www.s-42.ccccloud.com/phpBB3/vie ... 26a9528236

G2 איזה קושחה בזק נתנו לך איזה גירסה?

Dlink
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 92
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #20 

רפאל,

שים לב שבגרסה G2 בגרסאות האחרונות מספר החיבורים המקסימלי כבר הוגדל ל- 4096. חריגה ממספר זה עלולה לפגוע בשירותים אחרים שמפעיל הנתב המשולב ולהשפיע על יציבותו ולכן נמנענו מהגדל נוספת. כמו כן הזמן הארוך שהנתב שומר על כל חיבור לפנמי שמוריד אותו הוא אילוץ המוגדר על ידי בזק.
על פי ניסיוננו - המשתמש הממוצע אינו צריך יותר מ- 4096 חיבורים בו זמנית

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”