בעיה בצפיה בהקלטות של ערוץ שהוזמן מחדש - עדכון: הבעיה נפתרה
אני מנוי בyes
כבר תקופה ארוכה אני מנוי לערוץ פרימיום כלשהו
יש לי הרבה הקלטות מאותו ערוץ שאני צופה בהן די הרבה.
היום הזמנתי את חבילת יס פרימיום, שהערוץ הזה כלול בה
ומאז... אינני יכול לצפות יותר בהקלטות הקודמות של ערוץ זה. כתוב לי שעלי להזמין את הערוץ למרות שהוא כבר כלול אצלי...
התקשרתי אליהם ואמרו לי שאין מה לעשות וככה זה.
סליחה? אני שילמתי על הערוץ במשך כל התקופה ועכשיו אני לא יכול לראות יותר? ולמה אף אחד לא יידע אותי?
למישהו קרה כזה דבר?
הערה: מדובר רק בהקלטות קודמות, עם הקלטות חדשות אין בעיה...
כבר תקופה ארוכה אני מנוי לערוץ פרימיום כלשהו
יש לי הרבה הקלטות מאותו ערוץ שאני צופה בהן די הרבה.
היום הזמנתי את חבילת יס פרימיום, שהערוץ הזה כלול בה
ומאז... אינני יכול לצפות יותר בהקלטות הקודמות של ערוץ זה. כתוב לי שעלי להזמין את הערוץ למרות שהוא כבר כלול אצלי...
התקשרתי אליהם ואמרו לי שאין מה לעשות וככה זה.
סליחה? אני שילמתי על הערוץ במשך כל התקופה ועכשיו אני לא יכול לראות יותר? ולמה אף אחד לא יידע אותי?
למישהו קרה כזה דבר?
הערה: מדובר רק בהקלטות קודמות, עם הקלטות חדשות אין בעיה...
נערך לאחרונה על ידי royik ב 10/12/2012 10:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
זה הבזיון הכי גדול באופן כללי שאתה צריך להזמין ערוץ כדי לצפות בהקלטות ממנו ממתי שהיית מנוי אליו.
למה, אם בזמנו הייתי מנוי לכבלים והקלטתי מהם בוידאו ואז התנתקתי מהם אז אני חייב לתת להם את כל הקלטות?
למה, אם בזמנו הייתי מנוי לכבלים והקלטתי מהם בוידאו ואז התנתקתי מהם אז אני חייב לתת להם את כל הקלטות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Ray1
שים לב - הוא לא התנתק מהערוץ אלא שינה חבילה ועדיין מנוי של הערוץ (לפחות כך הבנתי את זה מההודעה)
שים לב - הוא לא התנתק מהערוץ אלא שינה חבילה ועדיין מנוי של הערוץ (לפחות כך הבנתי את זה מההודעה)
זהו שלא התנתקתי מהערוץ... הוא הוזמן מקודם כערוץ נפרד ועכשיו דרך החבילת היס פרימיום אז אין שום סיבה הגיונית למנוע ממני צפיה בהקלטות ישנות מערוץ זה.ray1 כתב:זה דוקא הגיוני כי התוכן בממיר הם לא שלך ואפילו לא של יס אלא של ספק התוכן .ברגע שהתנתקת מהערוץ אין לך רשות להשתמש בתוכן שקיים בממיר ....
ברור שמדובר על כשל טכני ולא על אמצעי להגנה על זכויות שידור.royik כתב:זהו שלא התנתקתי מהערוץ... הוא הוזמן מקודם כערוץ נפרד ועכשיו דרך החבילת היס פרימיום אז אין שום סיבה הגיונית למנוע ממני צפיה בהקלטות ישנות מערוץ זה.ray1 כתב:זה דוקא הגיוני כי התוכן בממיר הם לא שלך ואפילו לא של יס אלא של ספק התוכן .ברגע שהתנתקת מהערוץ אין לך רשות להשתמש בתוכן שקיים בממיר .......
אם זה אכן בדיוק אותו ערוץ, דרוש פתרון או פיצוי הולם.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
לא זה לא, כי הייתי מנוי של הערוץ בזמן שהתוכן המוקלט שודר. אם נעשה שוב הקבלה לעידן הכבלים האנלוגיים והוידאו - האם לדעתך זה הגיוני להכריח מישהו למחוק את כל הקלטות שהוא הקליט מהכבלים אם הוא בוחר להתנתק מהם?ray1 כתב:זה דוקא הגיוני כי התוכן בממיר הם לא שלך ואפילו לא של יס אלא של ספק התוכן .ברגע שהתנתקת מהערוץ אין לך רשות להשתמש בתוכן שקיים בממיר ....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני התיחחסתי למה שכתב NegativelQ במקרה של ניתוק מערוץ :
במקרה שאתה נשאר מנוי לאותו ערוץ בחבילה אחרת זה ברור שלא צריכה להיות בעיה וכמו שציינתי גם לי היתה את הבעיה והיא נפתרה . royik - תבדוק אם הבעיה עדיין קיימתNegativeIQ כתב:זה הבזיון הכי גדול באופן כללי שאתה צריך להזמין ערוץ כדי לצפות בהקלטות ממנו ממתי שהיית מנוי אליו.
למה, אם בזמנו הייתי מנוי לכבלים והקלטתי מהם בוידאו ואז התנתקתי מהם אז אני חייב לתת להם את כל הקלטות?...
תודהray1 כתב:אני התיחחסתי למה שכתב NegativelQ במקרה של ניתוק מערוץ :במקרה שאתה נשאר מנוי לאותו ערוץ בחבילה אחרת זה ברור שלא צריכה להיות בעיה וכמו שציינתי גם לי היתה את הבעיה והיא נפתרה . royik - תבדוק אם הבעיה עדיין קיימתNegativeIQ כתב:זה הבזיון הכי גדול באופן כללי שאתה צריך להזמין ערוץ כדי לצפות בהקלטות ממנו ממתי שהיית מנוי אליו.
למה, אם בזמנו הייתי מנוי לכבלים והקלטתי מהם בוידאו ואז התנתקתי מהם אז אני חייב לתת להם את כל הקלטות?......
הבעיה באמת נפתרה
אבל מוזר לי שניתקתי את הממיר כמה פעמים וזה לא הסתדר, וגם באותו ערב התקשרתי אליהם והסברתי על הבעיה ואמרו לי שלא אוכל לצפות יותר בהקלטות ישנות...