ניטוויז'ן לא מנתקים למרות ששלחתי פקס
היי
ניטוויז'ן פשוט לא מנתקים למרות ששלחתי פקס באמצעות אתר netek. כמובן הם המשיכו לחייב אותי.
לטענתם חיפשו אותי ולא עניתי להם לכן הפנייה נשארה פתוחה ולפיכך החשבון לא נסגר והחיובים המשיכו לזרום.
חוצפה גדולה לטרטר את האנשים, הרי בפקס רשום בבירור שאני רוצה להתנתק וכי ההחלטה שלי סופית ושאני לא רוצה שיתקשרו אלי מהמוקד כדי לנסות לשכנע אותי.
כמובן הייתי צריך לדבר איתם טלפונית כדי להתנתק ולבקש זיכוי ושוב המנגנה חוזרת על עצמה, הם אמרו "נחזור אליך תוך 48 שעות" .... כאן נשבר לי, סירבתי ודרשתי שיטפלו בבקשה שלי מייד. אמנם השיחה נמשכה קרוב ל 60 דקות אבל בסוף ניתקו אותי.
ולגבי הזיכוי למרות שהחשבון שלי חויב לפני חודש וחצי אני עדיין לא רואה את הזיכוי בחשבון. אני מכיר אנשים שחיים ממשכורת מינימום וכל חריגה בחשבון אפילו אם מדובר ב 200 ש"ח עלולה לסבך אותם מול הבנק, כי יש בנקים שמחזירים שיקים ללא הפעלת שיקול דעת במקרה שאין מספיק כיסוי. כמובן את ניטוויז'ן זה לא מעניין. במקרה הטוב צריכים לחכות חודש כדי לקבל זיכוי. לעומת זאת כשמגיע לי זיכוי מאיזה סוחר מחו"ל אני רואה את הזיכוי אחרי 4 ימים בחשבון. רק פה אוהבים להתעלל באנשים.
פשוט ההתנהלות של החברה בושה! גורמים לנו לבזבזב זמן ועצבים.
ניטוויז'ן פשוט לא מנתקים למרות ששלחתי פקס באמצעות אתר netek. כמובן הם המשיכו לחייב אותי.
לטענתם חיפשו אותי ולא עניתי להם לכן הפנייה נשארה פתוחה ולפיכך החשבון לא נסגר והחיובים המשיכו לזרום.
חוצפה גדולה לטרטר את האנשים, הרי בפקס רשום בבירור שאני רוצה להתנתק וכי ההחלטה שלי סופית ושאני לא רוצה שיתקשרו אלי מהמוקד כדי לנסות לשכנע אותי.
כמובן הייתי צריך לדבר איתם טלפונית כדי להתנתק ולבקש זיכוי ושוב המנגנה חוזרת על עצמה, הם אמרו "נחזור אליך תוך 48 שעות" .... כאן נשבר לי, סירבתי ודרשתי שיטפלו בבקשה שלי מייד. אמנם השיחה נמשכה קרוב ל 60 דקות אבל בסוף ניתקו אותי.
ולגבי הזיכוי למרות שהחשבון שלי חויב לפני חודש וחצי אני עדיין לא רואה את הזיכוי בחשבון. אני מכיר אנשים שחיים ממשכורת מינימום וכל חריגה בחשבון אפילו אם מדובר ב 200 ש"ח עלולה לסבך אותם מול הבנק, כי יש בנקים שמחזירים שיקים ללא הפעלת שיקול דעת במקרה שאין מספיק כיסוי. כמובן את ניטוויז'ן זה לא מעניין. במקרה הטוב צריכים לחכות חודש כדי לקבל זיכוי. לעומת זאת כשמגיע לי זיכוי מאיזה סוחר מחו"ל אני רואה את הזיכוי אחרי 4 ימים בחשבון. רק פה אוהבים להתעלל באנשים.
פשוט ההתנהלות של החברה בושה! גורמים לנו לבזבזב זמן ועצבים.
לי גם היה אותו מקרה עם נטוויזן לפני שנה שעברתי לחברה מתחרה דברתי איתם בטלפון בבקשה להתנתק לאחר שלושה ימי עסקים אני רואה שהמנוי שלי עדיין פעיל לאחר שכנועים של השימור על הבוקר וגם שליחת טופס לאתר נתק אותי לא עזר בכלל לא התחייסו בכלל לבקשה ואז שרשמתי להם בדף הפייסבוק שלהם חזרו אלי בכיר ונתקו אותי על המקום פשוט נטויזן עוברים על חוק
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הנסיון שלי קצת שונה: שלחתי להם פקס דרך www.netek.co.il, אחרי יומיים וחצי חזר אלי נציג, ותוך 5 דקות נותקתי לאלתר.
אם הנציג לא היה משיג אותך כנראה לא היו מנתקים.epony כתב:הנסיון שלי קצת שונה: שלחתי להם פקס דרך www.netek.co.il, אחרי יומיים וחצי חזר אלי נציג, ותוך 5 דקות נותקתי לאלתר....
יש אנשים שהם לא זמינים בשעות היום בשביל זה אנחנו שולחים פקס אבל הם מתעלמים.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
היופי באתר שלאחר שליחת בקשה אתה יכול להדפיס את הטופס עם התאריך ואישור שליחה...epony כתב:הנסיון שלי קצת שונה: שלחתי להם פקס דרך www.netek.co.il, אחרי יומיים וחצי חזר אלי נציג, ותוך 5 דקות נותקתי לאלתר....
חמתי עברה מנטויזין ל012 עם שיחות טלפון ובמהלך שלושה חודשים עדיין המשיכו לחייב אותה... שיחות חוזרות לשירות לקוחות לא עזרו, למרות שציינו שהיא כבר לא לקוחה הם לא הצליחו להסביר למה התשלומים ממשיכים...
לאחר פנייה לצרכנות הוגנת, כמה מיילים ומכתב מעו"ד (חבר משפחה) חזר לחשבון הבנק כל הכסף רטרו...
למרות הרצון הטוב לא לכל הלקוחות הולך חלק, ולרוב לא הולך חלק... !!!