ניטוויז'ן לא מנתקים למרות ששלחתי פקס

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
wpfreaky פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 361
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

היי

ניטוויז'ן פשוט לא מנתקים למרות ששלחתי פקס באמצעות אתר netek. כמובן הם המשיכו לחייב אותי.

לטענתם חיפשו אותי ולא עניתי להם לכן הפנייה נשארה פתוחה ולפיכך החשבון לא נסגר והחיובים המשיכו לזרום.

חוצפה גדולה לטרטר את האנשים, הרי בפקס רשום בבירור שאני רוצה להתנתק וכי ההחלטה שלי סופית ושאני לא רוצה שיתקשרו אלי מהמוקד כדי לנסות לשכנע אותי.

כמובן הייתי צריך לדבר איתם טלפונית כדי להתנתק ולבקש זיכוי ושוב המנגנה חוזרת על עצמה, הם אמרו "נחזור אליך תוך 48 שעות" .... כאן נשבר לי, סירבתי ודרשתי שיטפלו בבקשה שלי מייד. אמנם השיחה נמשכה קרוב ל 60 דקות אבל בסוף ניתקו אותי.

ולגבי הזיכוי למרות שהחשבון שלי חויב לפני חודש וחצי אני עדיין לא רואה את הזיכוי בחשבון. אני מכיר אנשים שחיים ממשכורת מינימום וכל חריגה בחשבון אפילו אם מדובר ב 200 ש"ח עלולה לסבך אותם מול הבנק, כי יש בנקים שמחזירים שיקים ללא הפעלת שיקול דעת במקרה שאין מספיק כיסוי. כמובן את ניטוויז'ן זה לא מעניין. במקרה הטוב צריכים לחכות חודש כדי לקבל זיכוי. לעומת זאת כשמגיע לי זיכוי מאיזה סוחר מחו"ל אני רואה את הזיכוי אחרי 4 ימים בחשבון. רק פה אוהבים להתעלל באנשים.

פשוט ההתנהלות של החברה בושה! גורמים לנו לבזבזב זמן ועצבים.

wpfreaky פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

סליחה הפוסט היה צריך להיות ב "פורום צרכנות". אשמח אם מישהו מהאחראים יעביר אותו.

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 812
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #3 

לי גם היה אותו מקרה עם נטוויזן לפני שנה שעברתי לחברה מתחרה דברתי איתם בטלפון בבקשה להתנתק לאחר שלושה ימי עסקים אני רואה שהמנוי שלי עדיין פעיל לאחר שכנועים של השימור על הבוקר וגם שליחת טופס לאתר נתק אותי לא עזר בכלל לא התחייסו בכלל לבקשה ואז שרשמתי להם בדף הפייסבוק שלהם חזרו אלי בכיר ונתקו אותי על המקום פשוט נטויזן עוברים על חוק

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

הנסיון שלי קצת שונה: שלחתי להם פקס דרך www.netek.co.il, אחרי יומיים וחצי חזר אלי נציג, ותוך 5 דקות נותקתי לאלתר.

wpfreaky פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

epony כתב:הנסיון שלי קצת שונה: שלחתי להם פקס דרך www.netek.co.il, אחרי יומיים וחצי חזר אלי נציג, ותוך 5 דקות נותקתי לאלתר.
...
אם הנציג לא היה משיג אותך כנראה לא היו מנתקים.
יש אנשים שהם לא זמינים בשעות היום בשביל זה אנחנו שולחים פקס אבל הם מתעלמים.

ron5054
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 513
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #6 

אם יש לך זמן תבע אותם בתביעות קטנות על הסכום ותוסיף 1000 שקל על טרחה.
השופט כבר יזמבר אותם על התעלמות בוטה מהחוק.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

epony כתב:הנסיון שלי קצת שונה: שלחתי להם פקס דרך www.netek.co.il, אחרי יומיים וחצי חזר אלי נציג, ותוך 5 דקות נותקתי לאלתר.
...
היופי באתר שלאחר שליחת בקשה אתה יכול להדפיס את הטופס עם התאריך ואישור שליחה...
חמתי עברה מנטויזין ל012 עם שיחות טלפון ובמהלך שלושה חודשים עדיין המשיכו לחייב אותה... שיחות חוזרות לשירות לקוחות לא עזרו, למרות שציינו שהיא כבר לא לקוחה הם לא הצליחו להסביר למה התשלומים ממשיכים...

לאחר פנייה לצרכנות הוגנת, כמה מיילים ומכתב מעו"ד (חבר משפחה) חזר לחשבון הבנק כל הכסף רטרו...

למרות הרצון הטוב לא לכל הלקוחות הולך חלק, ולרוב לא הולך חלק... !!! :x
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3877
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שליחה #8 

שעברתי להוט טריפל בזנמנו שלחתי גם דרך האתר לנטויזון
לא פנו ולא חייבו יותר
And the meek shall inherit the earth
...

galll
טרול
טרול
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

לי זה קרה גם אתה צריך לפנות לאמון הציבור ולהגיד להם על המקרה הם יישלחו להם מכתב וייצרו איתם קשר זה ילחיץ אותם

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”