galaxy s3 אני מבולבל???

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3734
שם מלא: חיים
נתן תודות: 863 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #1 

קרה לכם שחשבתם שבררתם הכל לפני קניית מוצר,אבל אחרי הקניה התברר לצערכם אחרת?
לי זה קרה.(לא שזה מפריע המכשיר מעולה והכל עובד יפה,רק סקרנות לגבי הפעילות בשוק הסלולר)
רכשתי את המכשיר מKSP לפני כמה חודשים.
1.כאשר אתה מדליק את המכשיר מופיע לוגו של T MOBILE שאני לא יודע מיהם,בנוסף KSP מפרסמים שהמכשיר כולל עברית "אבל" בכדי שיעבוד עם עברית יש צורך באפליקציה אחת לגילוי העברית מהמכשיר ובנוסף גם לאפליקציה של מקלדת ללא שני אילו אין אפשרות לבחור עברית מהתפריט של המכשיר הבחירה עברית לא מופיעה!!?
בנוסף ישנם אפליקציות על המכשיר שבכלל לא עובדת במדינתינו הקטנה שקשורות לT MOBILE
2.היום יצא לי לשחק עם מכשיר שנקנה ברשת מחסני חשמל ובמכשיר כאשר מכבים ומדליקם אותו מופיע לוגו של סמסונג,ושם ישנה אפשרות לבחור התפריט עברית ללא צורך באפליקציה.

האם אני מבין נכון?
1.שכל חנות שמוכרת את המכשיר קונה אותו מגוף שלישי בחו"ל ומוכרת אותו פה עם המגבלות האלו(אולי יש יותר?)?
2.האם יש אפשרות "להחזיר" את המכשיר לאופן שבו הוא יוצא המפעל שהעברית תיהיה בחירה חופשית ללא תלוי אפליקציה?ואם כן במה זה כרוך עלות, איפה מבצעים ?
3.ובמה המכשירים שניקנים היום בחנויות שונים מקניה מהמפעילים הגדולים פלאפון אורנג סלקום?
4.האם יש עוד מכשירים כאלו בשוק ז"א של חברות מחו"ל שמוסבות לישראל כמו במקרה של KSP?
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #2 

מכשירים שכאלה שנקנים בזול על ידי כל מיני יבואנים שונים ומשונים אי אפשר לדעת מהיכן הגיע המכשיר ומה יש עליו. כמובן שכל אחד צריך לקחת את זה בחשבון שהוא קונה מכשיר שלא דרך היבואן הרשמי.
צריך לזכור גם שהמחיר היותר זול מצריך גם התעסקות עם העברית לפעמים, והתעסקות עוד יותר גדולה, ומסוכנת אם לא יודעים מה עושים - לעדכונים. שוב תלוי מאיפה הגיע המכשיר, איזה רום מותקן עליו וכו.

eytanht
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

T MOBILE היא מפעילת סלולר בארה"ב אשר הרום שמותקן לך על המכשיר הוא שלה.
כל אפליקציה שלהם הייתי ממליץ להשבית(DISABLE) מהגדרות היישומים.

לגבי העברית התקן את אפליקציית morelocale2 ובחר בשפה HE ובשפה IW - תיהיה לך עברית.
העברית מוסתרת ע"י הרומים של סמסונג ולכן יש צורך בשליפה שלה עם התוכנה.

הרבה חנויות קונות מגוף צד ג' וכמובן שלך האופציה להתקין רום אחר שמתחשק לך.

בהצלחה.

big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

מאיפה אני מוריד את הרום המקורי של סמסונג?
האם זה מסובך להתקין רום או לתת למישהו "שמבין"?
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #5 

רק לידעתך המכשיר שקנית הוא מכשיר נחות מהגלקסי שנמכר בארץ בשל היותו עם מעבד שתי ליבות ולא ארבע. כמו כן אורך חיי הסוללה קצר משמעותית בגלל רכיב ה lte.
חבל שלא בדקת לפני, מכשיר בינלאומי עולה בסהכ 2640 שח,מני שלא שלמתי הרבה פחות.

eytanht
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #6 

הפעולה כלל אינה מסובכת, אך הייתי ממליץ בפעם הראשונה להיעזר בחבר שילווה אותך.
הייתי מתחיל מכאן:
http://iandroid.co.il/forum/forum123.html
כל המידע שתצטרך נעוץ במדריכים בעברית.

קובי, לפני שאתה מקשקש תבדוק את עצמך.
רכיב הLTE אינו זולל סוללה כל עוד אינו בשימוש - וזהו המצב בארץ.
לא ראיתי שום דבר על הגירסא שלו ואם הוא לא קנה את הבינ"ל בחו"ל.

אמנם המעבד של הדגם האמריקאי הוא כפול ליבה, אך מע' ההפעלה אינה מנצלת באופן יעיל את כל 4 הליבות, כמו כן, רוב ה"בעיות" שיש למכשיר נובעות מזיכרון RAM שאינו מספיק לממשק הטאצ'וויז ולשאר האפליקציות שהוא מתקין וכך הדגם האמריקאי דווקא יזכה לביצועים טובים יותר עם 2 GB של ראם.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #7 

roypeles כתב:מכשירים שכאלה שנקנים בזול על ידי כל מיני יבואנים שונים ומשונים אי אפשר לדעת מהיכן הגיע המכשיר ומה יש עליו. כמובן שכל אחד צריך לקחת את זה בחשבון שהוא קונה מכשיר שלא דרך היבואן הרשמי.
צריך לזכור גם שהמחיר היותר זול מצריך גם התעסקות עם העברית לפעמים, והתעסקות עוד יותר גדולה, ומסוכנת אם לא יודעים מה עושים - לעדכונים. שוב תלוי מאיפה הגיע המכשיר, איזה רום מותקן עליו וכו.
...
לא מבין - האם בכלל חוקי למכור בארץ מכשירים שיועדו ל - TMOBILE
זאת נראת לי על פני השטח גם הונאה וגם פעולה בלתי חוקית

big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

kobbi כתב:רק לידעתך המכשיר שקנית הוא מכשיר נחות מהגלקסי שנמכר בארץ בשל היותו עם מעבד שתי ליבות ולא ארבע. כמו כן אורך חיי הסוללה קצר משמעותית בגלל רכיב ה lte.
חבל שלא בדקת לפני, מכשיר בינלאומי עולה בסהכ 2640 שח,מני שלא שלמתי הרבה פחות.
...
לידיעתך אתה טועה.המכשיר הוא ארבע ליבות הנה תמונה של האריזה .חוץ מזה זה מופיע במכשיר.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

007
באיזו חנות של KSP קנית את הגלקסי 3 הזה ומתי?

big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

ami9 כתב:007
...
בבת ים סוף ספטמבר.
למה?

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

big007 כתב:
ami9 כתב:007
...
בבת ים סוף ספטמבר.
למה?
...
כי לדעתי נמכר לך מכשיר לא "כשר" -
לפי הידוע לי - אסור למכור בעולם בשוק החופשי, מכשירים שיועדו מראש למפעיל זה או אחר בארה"ב.

כמו שאסור בישראל למכור בשוק החופשי מוצרים שיוצרו במיוחד ל " כוחות הבטחון - צה"ל משטרה וכו".
אלו מוצרים ולא משנה מה הם - ציוד אוכל ג'אצטים - שיוצרו בהסכמים מיוחדים ותומחרו לפי מחירי ליחידה כעסקא גדולה של מאות אלפי ו/או מליונים פריטים.

למשל גלקסי3 בחבילה של T- MOBILE יכול לעלות בניו יורק - 200 עד 150 דולר - תלוי בגודל החבילה שאתה מתחייב עליה.

חל איסור חמור למכור דברים כאלו לשוק החופשי.
האמן לי אתה מדבר עם אחד שעסק בזה עשרות שנים.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

אם הייתי במצבך - הייתי מיד ניגש לאותה חנות KSP - דורש מידית לקבל את הכסף בחזרה - או ביטול עיסקת כרטיס אשראי ומחזיר להם קיבינימט את ה T- MOBILE הזה.
לחילופין שגר להם - אם יסרבו - מיד מכתב אזהרה לפנ י תלונה - והעבר את זה מיד ללשכת שר התקשורת ושר התעשיה ומסחר - אני אומר לך מכרו לך מכשיר באופן בלתי חוקי - ומי יודע כמה עוד יש כאלו בשוק שהם לא חברים בפורום הזה.

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #13 

על מה הדרמה?
אלעד

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #14 

אני מניח שהוא סה"כ קיבל את גרסת ה i9300 של הדגם. זאת הגרסה הבינלאומית ולא זאת שנמכרת ברשת T-Mobile
אני מניח שהספק ממנו KSP רכשו את המכשיר הזה (או KSP עצמם) התקינו את הרום של T-Mobile עליו

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

osherov כתב:אני מניח שהוא סה"כ קיבל את גרסת ה i9300 של הדגם. זאת הגרסה הבינלאומית ולא זאת שנמכרת ברשת T-Mobile
אני מניח שהספק ממנו KSP רכשו את המכשיר הזה (או KSP עצמם) התקינו את הרום של T-Mobile עליו
...
מה זה התקינו את הרום - אנו בשוק של סין - מה זה - זאת חנות שחייבת למכור מכשירים "כשרים" ונקיים מכל מיני שטיקים וטריקים .

שאל לפניך אלעד שאני מעריך אותו כחבר נכבד = "מה הדרמה?" -
מה אתה צוחק או סתם מקנטר - מה אתה לא קולט את העניין
- זה יותר גרוע ממכירת מכשירים מוברחים !!!

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

ami9, עם כל הכבוד, ההסברים שלך מתלהמים ולא מבוססים. תביא משהו שמראה ש-KSP לא פועלים בתום לב.
אלעד

big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

Elad8 כתב:ami9, עם כל הכבוד, ההסברים שלך מתלהמים ולא מבוססים. תביא משהו שמראה ש-KSP לא פועלים בתום לב.
...
מה דעתך אלעד לפי התמונה האם המכשיר הוא לא מה שKSP טוענים.לשאלתי לפני הקניה נאמר לי במפורש שזהו מכשיר בעל 4 ליבות.היום שאלתי אותם לגבי הT MOBILE אם ארצה הם יכולים לצרוב לי רום מקורי של סמסונג.

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

המכשיר בסדר גמור, גירסה בינלאומית GT-I 9300 כמו שאמור להיות.
אלעד

big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

Elad8 כתב:המכשיר בסדר גמור, גירסה בינלאומית GT-I 9300 כמו שאמור להיות.
...
ובכל זאת איך אתה מסביר את ענין הT MOBILE על המכשיר?

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

זה תלוי ממי הם מביאים את המכשירים.
אלעד

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”