osherov כתב:אני מניח שהוא סה"כ קיבל את גרסת ה i9300 של הדגם. זאת הגרסה הבינלאומית ולא זאת שנמכרת ברשת T-Mobile
אני מניח שהספק ממנו KSP רכשו את המכשיר הזה (או KSP עצמם) התקינו את הרום של T-Mobile עליו
...
מה זה התקינו את הרום - אנו בשוק של סין - מה זה - זאת חנות שחייבת למכור מכשירים "כשרים" ונקיים מכל מיני שטיקים וטריקים .
שאל לפניך אלעד שאני מעריך אותו כחבר נכבד = "מה הדרמה?" -
מה אתה צוחק או סתם מקנטר - מה אתה לא קולט את העניין
- זה יותר גרוע ממכירת מכשירים מוברחים !!!
...
הרבה חנויות פרטיות מייבאות את המכשירים לארץ באופן פרטי ושמות עליו (או מקבלות) רום כלשהו של מפעילה בעולם.
במקרה הנ"ל, עושה רושם שהוא קיבל מכשיר בינלואמי כשר למהדרין, אז איפה בדיוק הבעייה כאן? או כמו שנרשם פה, מה הדרמה?
1. הגירסה שברשותך היא מקורית של סמסונג העולמית ש t-mobile הוסיפו לה מעט תוכנות ואנימציה . ישנה גירסה של חב' סאני שצורבת את הרום שלה ללקוחותיה שבה העברית גלוייה במכשיר, אך זהו רום שלה ושהיא פיתחה (בדיוק כמו ש t-mobile פיתחה את הרום שברשותך) ומחירו מגולם במכשירים שהיא מוכרת ואיננו מורשים לצרוב אותו על המכשירים שלנו מכיוון שמדובר על הפרת זכויות יוצריים ולמען האמת אין בו כלל צורך.
2. לצערינו אין לנו קבלת קהל ולכן לא תוכל למסור לידנו את המכשיר, התהליך עצמו אורך מס' ימים בודדים.
התקנת הרום איננה עולה כסף וברוב המקרים איננו מאפסים את המכשיר , אלא אם כן במקרים מסויימים אנו נאלצים לעשות זאת . על כן חשוב שיהיה לך גיבוי לפני המסירה (ובכל מקרה תמיד כדאי שיהיה גיבוי). ישנם שלל תוכנות ב google play שמציעות גיבויים וכמובן תוכנת samsung kies של סמסונג שניתנת להורדה בחינם ומסנכרנת בין המכשיר למחשב הביתי בעזרת הכבל usb.
תודה על פנייתך.
יצאו בסדר.לא?
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2
big007 , אם אכן הדגם שרכשת הוא GT-I9300 אין לך מה לדאוג.
מבחינת חומרה המכשיר שלך זהה לשאר מכשירי הS3 הנמכרים בארץ.
מבחינת הרום, אתה יכול להחליף לרום סטוק של סמסונג ללא כל תוספות של שום מפעילה ולא תיראה זכר לT-MOBILE וכו'... http://iandroid.co.il/forum/topic81500.html
מדריך לרוט כאן: http://iandroid.co.il/forum/topic78635.html
אין מה לחשוש, רק תוודא שהדגם שלך הוא I9300 ולא משהו אחר.
חברה על מה המהומה , גם לי יש את המכשיר הזה , הרום שמותקן הוא של TMOBILE גרמניה , והחומרה אכן זהה לזו שנמכרת כאן..אני ממש לא מבין על מה הסיפור , מה גם שלפחות בינתיים הם גם מקפידים להוציא עדכונים די מהר אז בכלל זה משמח.