קניתי MK808 ואני ממש מצטער על כך, רק בעיות יש איתו! חייב את עזרתכם הדחופה.
-
eliyahoo1977
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
קניתי את MK808 , ואני חווה איתו המון בעיות
אני ממש ממש מאוכזב מהמכשיר.
עדכנתי את הפירמוור לגרסה האחרונה שקיימת אבל עדיין יש לי אותן הבעיות
לדוגמה:
1. הWIFI מאוד מאוד איטי ובלתי אפשרי לבצע הזרמת סרטים ללא תקיעות באפר, אפילו קירבתי את הנתב שלי ממש קרוב ל MK808 אך זה עדיין לא עזר,
2. ע הרזולוציה אינה 1080P והתמונה נמתחת
3. אחרי שימוש של כשעתיים רצופות בערך המכשיר עושה ריסטרט.כל פעם
אני לא יודע אם הבעיות הן רק ב MK808 שלי או שהבעיות ידועות בדגם הספציפי הזה
האם יש כאן עוד מישהו שרכש את MK808 וחווה את אותן הבעיות?
**עדכון - לפי ביקורות ברשת אני מבין שהבעיה היא במכשיר עצמו**
קניתי את MK808 , ואני חווה איתו המון בעיות
אני ממש ממש מאוכזב מהמכשיר.
עדכנתי את הפירמוור לגרסה האחרונה שקיימת אבל עדיין יש לי אותן הבעיות
לדוגמה:
1. הWIFI מאוד מאוד איטי ובלתי אפשרי לבצע הזרמת סרטים ללא תקיעות באפר, אפילו קירבתי את הנתב שלי ממש קרוב ל MK808 אך זה עדיין לא עזר,
2. ע הרזולוציה אינה 1080P והתמונה נמתחת
3. אחרי שימוש של כשעתיים רצופות בערך המכשיר עושה ריסטרט.כל פעם
אני לא יודע אם הבעיות הן רק ב MK808 שלי או שהבעיות ידועות בדגם הספציפי הזה
האם יש כאן עוד מישהו שרכש את MK808 וחווה את אותן הבעיות?
**עדכון - לפי ביקורות ברשת אני מבין שהבעיה היא במכשיר עצמו**
נערך לאחרונה על ידי eliyahoo1977 ב 17/10/2012 12:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אני עוד לא קיבלתי את שלי אבל ממה שאני יודע המכשיר מגיע עם שנאי שלא מתאים לו
תבדוק אם השנאי שלך הוא 2 אמפר אם לא אתה צריך אחד כזה
לגבי הסטרימינג אני לא ראיתי שאנשים מדווחים על בעיות כאלה תנסה אולי להריץ עם תוכנה אחרת.....או שפשוט תקנה מתאם LAN
לגבי הסטרימינג אני לא ראיתי שאנשים מדווחים על בעיות כאלה תנסה אולי להריץ עם תוכנה אחרת.....או שפשוט תקנה מתאם LAN
-
eliyahoo1977
-
- חבר שרק התחיל

תודה,mogda כתב:אני עוד לא קיבלתי את שלי אבל ממה שאני יודע המכשיר מגיע עם שנאי שלא מתאים לו
לגבי הסטרימינג אני לא ראיתי שאנשים מדווחים על בעיות כאלה תנסה אולי להריץ עם תוכנה אחרת.....או שפשוט תקנה מתאם LAN...
אך ה MK808 מחובר לחשמל עם מתאם 2 מיליאמפר שקניתי בארץ
ניסיתי עם ES-FILE EXPLORER עם BUBBLEUP והכל אותו דבר
סרטים נתקעים!!!!
קראתי עכשיו תגובות של אנשים ברשת על ה MK808 ואני מתחיל להבין לאיזו צרה נכנסתי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
האם אתה מודע לכך שרשת אלחוטית באופן כללי בכלל לא מומלצת להזרמת תכני HD?
תעבוד עם חיבור LAN קווי.
תעבוד עם חיבור LAN קווי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
eliyahoo1977
-
- חבר שרק התחיל

ידוע ליpixies כתב:האם אתה מודע לכך שרשת אלחוטית באופן כללי בכלל לא מומלצת להזרמת תכני HD?
תעבוד עם חיבור LAN קווי....
אך לא קניתי את המכשיר כדי להסתבך עם כבלים וחיבורים, הבנתי שיש לו WI-FI וחשבתי שזה יעבוד טוב
אך כניראה שבמקרה של MK808 זה לא המצב.
ראיתי סרטונים בYOUTUBE על מכשירי מיני PC אחרים כגון MK802 II שמבצע הזרמה של סרטים באיכות 720P
ללא כל קושי!
כך שאני לא חושב שאי אפשר לבצע הזרמת סרטים בWI-FI
אני מתחיל להשתכנע שכל הדונגלים המדוברים הם סתם גימיק לא איכותי!
אני ממתין כבר מעל חודש ל UG802 שעדיין לא הגיע וקראתי בינתיים על בעיות רבות איתו
חשבתי לבקש שיחליפו לי ל MK808 אבל גם הוא בעייתי?
בקיצור חרטה של מוצרים
בקיצור חרטה של מוצרים
מי שמחפש "גוגל" ואפליקציות על הטלויזיה בביתו שילך רק על גוגל TV
ועל המוצר המדהים הזה מארה"ב של חברת VIZIO שרק הולך ומשתפר מרגע השקתו ראו לינק :
http://www.vizio.com/costar/overview
http://www.vizio.com/costar/overview
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
למה נועד הHDMI IN?SARAS כתב:מי שמחפש "גוגל" ואפליקציות על הטלויזיה בביתו שילך רק על גוגל TV
http://www.vizio.com/costar/overview...
איזה סאונד הוא מוציא? ניסית לחבר אותו לרסיבר?
מה הנפח המקסימלי של דיסק חיצוני שאפשר לחבר אליו?
1. המוצר הנ"ל אומנם נראה נחמד על פניו אך הוא לא מושלם. היתה סקירה עליו (והשואה ל GOOGLE TV של סוני) ב ENGADGET לפני מספר שבועות.danielk כתב:למה נועד הHDMI IN?SARAS כתב:מי שמחפש "גוגל" ואפליקציות על הטלויזיה בביתו שילך רק על גוגל TV
מה הנפח המקסימלי של דיסק חיצוני שאפשר לחבר אליו?...
2. לאחרונה, אני טס לארה"ב כל שלושה שבועות. כל פעם לפני נסיעה אני בודק האם במלאי כדי להזמין והוא אף פעם לא במלאי.
3. כניסת ה HDMI היא כדי שאפשר יהיה לעשות VIDEO OVER, כלומר לראות את התמונה שהממיר שלך מוציא ועליו להציג את הממשק של GOOGLE TV.
נראה מוצר מאוד טוב, מעניין איך הוא יעבוד עם ממירים מהארץ, כיוון שאני יודע שיש הבדלים בשידור בין האירופאי לאמריקאי.SARAS כתב:מי שמחפש "גוגל" ואפליקציות על הטלויזיה בביתו שילך רק על גוגל TV
-
eliyahoo1977
-
- חבר שרק התחיל

לא צריך להגזים,kevin כתב:אני מתחיל להשתכנע שכל הדונגלים המדוברים הם סתם גימיק לא איכותי!
בקיצור חרטה של מוצרים...
לא חושב שכל הדונגלים הם בעייתיים, רק פשוט צריך לבדוק ולברר טוב טוב לפני שקונים
כדי לא לאכול אותה כמו במקרה שלי עם ה mk808.
אם הייתי עושה את כל החפירות האלה לפני ולא רק עכשיו, אני בהחלט לא הייתי קונה mk808 והולך
על מכשיר אמין כגון MK802 II שהביקורות רק משבחות אותו.
אבל אולי זה יצא לטובה כיוון שאני מבין שבסוף אוקטובר rikomagic מוציאים את הדגם החדש mk802 III.
אגב, מאיפה הזמנת את הUG802 שאתה ממתין לו כבר חודש?!
מפה:
http://www.in4dealz.com/deals/Dual-Core ... ox-600195/
אגב, מישהו עובד אתו ויכול לחוות עליו דעה?
http://www.in4dealz.com/deals/Dual-Core ... ox-600195/
אגב, מישהו עובד אתו ויכול לחוות עליו דעה?
המוצר הנ"ל רק עכשיו יצא למכירה המונית בארה"ב.adirbd כתב:נראה מוצר מאוד טוב, מעניין איך הוא יעבוד עם ממירים מהארץ, כיוון שאני יודע שיש הבדלים בשידור בין האירופאי לאמריקאי.SARAS כתב:מי שמחפש "גוגל" ואפליקציות על הטלויזיה בביתו שילך רק על גוגל TV
http://www.vizio.com/costar/overview......
עד עכשיו החברה הפיצה ושחררה רק PRE ORDERS דרך אתר הבית שלהם.
כמעט כל הזמן שאני עקבתי אחר המוצר היה חוסר במלאי ,המוצר פשוט נחטף בכמויות.
כרגע החברה נתנה גם ל-AMAZON להפיץ את המכשיר (גם שמה אין מלאי זמין כרגע)
אני הצלחתי לשים יד על מכשיר אחד דרך EBAY.המוצר מדהים!!!!
עובד עם ממיר יס HD ללא בעיות
כבל HDMI אחד מיציאת ממיר יס מתחבר ל-HDMI IN בקופסה ומשמה כבל HDMI נוסף לטלויזיה.
אתה נהנה באופן הזה מפונקציית PIP (גם יכול לצפות בשידורי הטלויזיה וגם לצפות במקורות מדיה אחרים - מדליק)בכלל כל ה-UI של המכשיר מדהים ואינטואיטיבי.
אין מה להשוות את המוצר הזה לשאר מכשירי גוגל TV המוכרים לכם בוודאי לא ברמת המחיר שהוא מוצע, הלינק לביקורת ספציפית אחת שנרשמה כאן באחת התגובות למעלה לא משקפת נאמנה את המוצר.
יש רבים וטובים אחרים ששיבחו את המוצר ,לפחות ע"פ VIZIO החברה עצמה מתכננת להמשיך לפתח את המוצר.
מה שכן על מנת להנות מכל התכנים שניתן להפיק מהמוצר חובה להתחבר לשרות DNS כלשהו או לשרותי VPN זרים.
אני ממליץ בחום!!!!
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
המוצר מחובר אצלי לרסיבר של ימהה ואין שום בעייה עם זהdanielk כתב:למה נועד הHDMI IN?SARAS כתב:מי שמחפש "גוגל" ואפליקציות על הטלויזיה בביתו שילך רק על גוגל TV
ה-HDMI IN נותן לך יכולת לחבר לקופסה את הממיר הביתי שלך ,ככה שאתה יכול לצפות בשידורי הטלויזיה שלך ובלחיצה על השלט לעבור חזרה לאפליקציות , ולמדיה שלך שנמצאת בגוגל TV וחוזר חלילה (אפילו קיימת אופציה של PIP)
לא בדקתי איזה נפח מקסימלי של דיסק חיצוני ניתן לחבר אליו , אבל אם ברצונך לנגן תכנים מהרשת הביתית שלך וכו' ,יש מלא אפליקציות ב-GOOGLE PLAY שיכולות לתת לקופסה יכולות של סטרימר לכל דבר.
אני מחובר באפליקציה כזו ל-NAS של SYNOLOGY ואני מזרים בלי בעייה תכני HD כולל שמיעה ב-DD.
לגבי DTS ופורמטי אודיו מתקדמים יותר למיטב ידיעתי החברה עובדת על זה ותהיה תמיכה.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
אם המכשיר טוב, ויגיע למפתחים בXDA, תהיה בטוח שרוב הבעיות יפתרו. עניין של זמן.elmo כתב:אני מקווה שיפתרו את הבעיות ב-MK808. נראה שעובדים על firmware חדש שאמור לפתור חלק מהבעיות.
קישור
elmo...
תודה רבה. אני אעקוב אחרי המוצר.SARAS כתב:המוצר מחובר אצלי לרסיבר של ימהה ואין שום בעייה עם זהdanielk כתב:למה נועד הHDMI IN?SARAS כתב:מי שמחפש "גוגל" ואפליקציות על הטלויזיה בביתו שילך רק על גוגל TV
ה-HDMI IN נותן לך יכולת לחבר לקופסה את הממיר הביתי שלך ,ככה שאתה יכול לצפות בשידורי הטלויזיה שלך ובלחיצה על השלט לעבור חזרה לאפליקציות , ולמדיה שלך שנמצאת בגוגל TV וחוזר חלילה (אפילו קיימת אופציה של PIP)
לא בדקתי איזה נפח מקסימלי של דיסק חיצוני ניתן לחבר אליו , אבל אם ברצונך לנגן תכנים מהרשת הביתית שלך וכו' ,יש מלא אפליקציות ב-GOOGLE PLAY שיכולות לתת לקופסה יכולות של סטרימר לכל דבר.
אני מחובר באפליקציה כזו ל-NAS של SYNOLOGY ואני מזרים בלי בעייה תכני HD כולל שמיעה ב-DD.
לגבי DTS ופורמטי אודיו מתקדמים יותר למיטב ידיעתי החברה עובדת על זה ותהיה תמיכה....
אני רוצה מכשיר כזה. מה שחשוב לי שיידע להוציא DTS. חבל שאין למכשיר יציאה אופטית ויחסית מעט יציאות USB.
אם ייצא לך לחבר אליו דיסק חיצוני 3TB, אשמח אם תעדכן.
ניתן לחבר מפצל USB בעל מספר פורטים ובכך להתגבר על כניסה אחת שקיימת במכשיר.danielk כתב:אם המכשיר טוב, ויגיע למפתחים בXDA, תהיה בטוח שרוב הבעיות יפתרו. עניין של זמן.elmo כתב:אני מקווה שיפתרו את הבעיות ב-MK808. נראה שעובדים על firmware חדש שאמור לפתור חלק מהבעיות.
קישור
elmo...
תודה רבה. אני אעקוב אחרי המוצר.SARAS כתב:המוצר מחובר אצלי לרסיבר של ימהה ואין שום בעייה עם זהdanielk כתב:למה נועד הHDMI IN?SARAS כתב:מי שמחפש "גוגל" ואפליקציות על הטלויזיה בביתו שילך רק על גוגל TV
לגבי DTS ופורמטי אודיו מתקדמים יותר למיטב ידיעתי החברה עובדת על זה ותהיה תמיכה....
אני רוצה מכשיר כזה. מה שחשוב לי שיידע להוציא DTS. חבל שאין למכשיר יציאה אופטית ויחסית מעט יציאות USB.
אם ייצא לך לחבר אליו דיסק חיצוני 3TB, אשמח אם תעדכן....
עובד בצורה תקינה בדוק.
למה צריך יציאה אופטית?יציאת ה-HDMI מעבירה לך גם וידאו וגם אודיו.
אבדוק בהמשך את מגבלות חיבור הדיסק החיצוני למכשיר ואעדכן.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
הסתכלתי על המכשיר הזה עוד קצת ונראה שזה הדבר שאני רוצה שיהיה לי. רק אני רוצה להבין, איך הוא בניגון סרטים מהרשת? כל הסוגים כולל DTS(הבנתי ממך שהם עובדים על זה) וגם איך הוא עם כתוביות בעברית?SARAS כתב:ניתן לחבר מפצל USB בעל מספר פורטים ובכך להתגבר על כניסה אחת שקיימת במכשיר.danielk כתב:אם המכשיר טוב, ויגיע למפתחים בXDA, תהיה בטוח שרוב הבעיות יפתרו. עניין של זמן.elmo כתב:אני מקווה שיפתרו את הבעיות ב-MK808. נראה שעובדים על firmware חדש שאמור לפתור חלק מהבעיות.
קישור
elmo...
עובד בצורה תקינה בדוק.
אבדוק בהמשך את מגבלות חיבור הדיסק החיצוני למכשיר ואעדכן....
בנוסף אמרת שכדי VPN, השאלה היא בעיקר בשביל מה? אני לא מעוניין בצפייה בסרטים וסדרות מאתרים אמריקאים, יש לי את התוכן, אני רק מעוניין לצפות בו במכשיר. (חוץ מיוטיוב ואולי אתרים ישראלים אבל לזה VPN כבר לא יעזור)
תודה!
adirbd כתב:הסתכלתי על המכשיר הזה עוד קצת ונראה שזה הדבר שאני רוצה שיהיה לי. רק אני רוצה להבין, איך הוא בניגון סרטים מהרשת? כל הסוגים כולל DTS(הבנתי ממך שהם עובדים על זה) וגם איך הוא עם כתוביות בעברית?SARAS כתב:ניתן לחבר מפצל USB בעל מספר פורטים ובכך להתגבר על כניסה אחת שקיימת במכשיר.danielk כתב:אם המכשיר טוב, ויגיע למפתחים בXDA, תהיה בטוח שרוב הבעיות יפתרו. עניין של זמן.elmo כתב:אני מקווה שיפתרו את הבעיות ב-MK808. נראה שעובדים על firmware חדש שאמור לפתור חלק מהבעיות.
קישור
elmo...
עובד בצורה תקינה בדוק.
אבדוק בהמשך את מגבלות חיבור הדיסק החיצוני למכשיר ואעדכן....
בנוסף אמרת שכדי VPN, השאלה היא בעיקר בשביל מה? אני לא מעוניין בצפייה בסרטים וסדרות מאתרים אמריקאים, יש לי את התוכן, אני רק מעוניין לצפות בו במכשיר. (חוץ מיוטיוב ואולי אתרים ישראלים אבל לזה VPN כבר לא יעזור)
תודה!...
המכשיר מנגן מהרשת ללא בעייה קבצים כבדים (בעזרת אפליקציה שאתה מוריד מ-GOOGLE PLAY) המכשיר משמש כסטרימר.ניגון DD הוא מבצע ללא בעייה ,לגבי DTS נדמה לי שעדיין אין תמיכה אבל יהיה (צריך להתעדכן בפורום רציני שיש למכשיר בחו"ל)
אם אתה לא מעונין בצפייה בסרטים ומסדרות מחו"ל אז כמובם שהצורך ב-VPN יורד.
לדעתי בכך אתה מוריד הרבה מהעוקץ ומיכולות המכשיר.
בכל מקרה לפחות שרות DNS ייתן לך גישה ליותר אפליקציות להורדה ב-GOOGLE PLAY.
לא כל האפליקציות יהיו לך נגישות בחיבור "רגיל" מישראל.
לגבי כתוביות בעברית, לי אישית אין צורך כי אני שולט באנגלית וצורך המון תכנים מחו"ל ללא תרגום.
למיטב ידיעתי אין לו תמיכה בעברית בכתוביות לסרטים כמו הבוקסי בוקס לדוגמה.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
הבנתי, אבל אני מניח שאני יוכל להוריד לו נגן אחר מהפליי סטור, לא?SARAS כתב: המכשיר מנגן מהרשת ללא בעייה קבצים כבדים (בעזרת אפליקציה שאתה מוריד מ-GOOGLE PLAY) המכשיר משמש כסטרימר.ניגון DD הוא מבצע ללא בעייה ,לגבי DTS נדמה לי שעדיין אין תמיכה אבל יהיה (צריך להתעדכן בפורום רציני שיש למכשיר בחו"ל)
אם אתה לא מעונין בצפייה בסרטים ומסדרות מחו"ל אז כמובם שהצורך ב-VPN יורד.
לדעתי בכך אתה מוריד הרבה מהעוקץ ומיכולות המכשיר.
בכל מקרה לפחות שרות DNS ייתן לך גישה ליותר אפליקציות להורדה ב-GOOGLE PLAY.
לא כל האפליקציות יהיו לך נגישות בחיבור "רגיל" מישראל.
לגבי כתוביות בעברית, לי אישית אין צורך כי אני שולט באנגלית וצורך המון תכנים מחו"ל ללא תרגום.
למיטב ידיעתי אין לו תמיכה בעברית בכתוביות לסרטים כמו הבוקסי בוקס לדוגמה....
אפשר לחזור כמה דקות אחורה איתו בשידור חי?(יש לו בכלל זיכון בשביל לזה?)
בנוסף אני יודע שהשלט אמור לשלט על הממיר אבל אני מניח שזה רק על הממירים שהוא תומך בהם, והם מין הסתם בארה"ב בלבד. האם יש לשלט IR, ככה שאפשר יהיה ללמד אותו לשלוט על הממירים של החברות בארץ?(במקרה שלי בהוט)
שוב תודה!