סביר להניח שניתן להוריד מספר נגנים נוספים מהפלייסטור.adirbd כתב:הבנתי, אבל אני מניח שאני יוכל להוריד לו נגן אחר מהפליי סטור, לא?SARAS כתב: המכשיר מנגן מהרשת ללא בעייה קבצים כבדים (בעזרת אפליקציה שאתה מוריד מ-GOOGLE PLAY) המכשיר משמש כסטרימר.ניגון DD הוא מבצע ללא בעייה ,לגבי DTS נדמה לי שעדיין אין תמיכה אבל יהיה (צריך להתעדכן בפורום רציני שיש למכשיר בחו"ל)
אם אתה לא מעונין בצפייה בסרטים ומסדרות מחו"ל אז כמובם שהצורך ב-VPN יורד.
לדעתי בכך אתה מוריד הרבה מהעוקץ ומיכולות המכשיר.
בכל מקרה לפחות שרות DNS ייתן לך גישה ליותר אפליקציות להורדה ב-GOOGLE PLAY.
לא כל האפליקציות יהיו לך נגישות בחיבור "רגיל" מישראל.
לגבי כתוביות בעברית, לי אישית אין צורך כי אני שולט באנגלית וצורך המון תכנים מחו"ל ללא תרגום.
למיטב ידיעתי אין לו תמיכה בעברית בכתוביות לסרטים כמו הבוקסי בוקס לדוגמה....
אפשר לחזור כמה דקות אחורה איתו בשידור חי?(יש לו בכלל זיכון בשביל לזה?)
בנוסף אני יודע שהשלט אמור לשלט על הממיר אבל אני מניח שזה רק על הממירים שהוא תומך בהם, והם מין הסתם בארה"ב בלבד. האם יש לשלט IR, ככה שאפשר יהיה ללמד אותו לשלוט על הממירים של החברות בארץ?(במקרה שלי בהוט)
שוב תודה!...
למכשיר יש שלט משולב בלוטות' ואינפרה אדום ,הוא לא ניתן ללמידה, אבל בעזרת הכנסת קודים לממשק הגדרות המשתמש ניתן לשלוט על קשת רחבה של המכשירים.
לי יש יס בבית ולא הצלחתי לשלוט בעזרת השלט שלו על ממיר זה,לגבי הוט אני לא יכול לדעת כי אין לי הוט בבית.
זה משהו שתצטרך לבדוק בבית ולקחת הימור (לא קריטי הנושא בכל מקרה)
השלט עצמו נח מאוד לשימוש ומדהים (מצד אחד בעל מקלדת מלאה,ומצד שני מקשי תפעול אלפא נומריים +משטח מגע "מעין עכבר")
המכשיר אינו ממיר VOD של הוט ככה שניתן לחזור אחורה בשידור חי זה גם לא הייעוד שלו.
היתרון שלו בתור קופסה של GOOGLE TV בהשוואה למוצרים אחרים זה היכולת שלו להתממשק לממיר שלך בבית ובמקביל להעלות אפליקציות ללא צורך בשינוי INPUT בטלויזיה שלך או ברסיבר (תלוי בצורת החיבור שלך)
כמו כן בעזרתו יש לך גישה לכמעט כל מקור תוכן בעולם.