באיזה ספורט אתם עוסקים?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
קבוצת HT הינה מעבר לרק פורום אינטרנטי. הרבה מחברים כאן מכירים כבר שנים ונפגשים מעבר לאירועים של האתר. כהמשך לשרשור ההכרות הרישמי שלנו, מעניין יהיה לדעת באיזה ספורט אתם עוסקים.
במידה וחסר במשאל ספורט מסויים, נא לשלוח הודעה פרטית ואני אוסיף למשאל.
אם אתם עוסקים בכמה מקצועות, ביחרו במשאל את העיקרי ושתפו בשרשור בכל המקצועות בהם אתם עוסקים.
במידה וחסר במשאל ספורט מסויים, נא לשלוח הודעה פרטית ואני אוסיף למשאל.
אם אתם עוסקים בכמה מקצועות, ביחרו במשאל את העיקרי ושתפו בשרשור בכל המקצועות בהם אתם עוסקים.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 15/10/2012 16:46, נערך 5 פעמים בסך הכל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זה מצריך פיתוח.
בכל מקרה, עניתי על זה כבר בתחילת השרשור, ביחרו בספורט העיקרי שלכם.
בכל מקרה, עניתי על זה כבר בתחילת השרשור, ביחרו בספורט העיקרי שלכם.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
כל לילה אני הולך חוצה את העיר העתיקה וקרית האומנים,הליכה מאומצת,הרבה עליות ומדרגות,אוויר שאין שני לו,
לא כמו בחדר כושר עם ריח זהה,או עם מזגן השם ישמור והרבה כוסיות ובכלל הרבה אופנת גברים עם פול רוח ודאואאין
בעבודה שלי אני מרים הרבה ציוד כבד כבר 30 שנה,לפעמים ארבע פעמים בשבוע,מדי פעם היו לנו סבלים בכל מיני הרכבים
שחלקם היו נפוחים משרירים מחדר כושר,אנשים שדוחקים 150 קג בשכיבה או יותר,אבל בעבודה היו די חלשים!!!
מצאתי עוד שיטה להתחממם אחרי מקלחת,התאגרפתי בטירוף עם משקולות 5 קג,עכשו עברתי לשמונה קג.
לא כמו בחדר כושר עם ריח זהה,או עם מזגן השם ישמור והרבה כוסיות ובכלל הרבה אופנת גברים עם פול רוח ודאואאין
בעבודה שלי אני מרים הרבה ציוד כבד כבר 30 שנה,לפעמים ארבע פעמים בשבוע,מדי פעם היו לנו סבלים בכל מיני הרכבים
שחלקם היו נפוחים משרירים מחדר כושר,אנשים שדוחקים 150 קג בשכיבה או יותר,אבל בעבודה היו די חלשים!!!
מצאתי עוד שיטה להתחממם אחרי מקלחת,התאגרפתי בטירוף עם משקולות 5 קג,עכשו עברתי לשמונה קג.
אמן מייסר
הפתעתי לראות פה קרוספיט (למרות שלא בחרתי את זה כי אני שוחה מעט יותר).
לכל מי שרשם חדר כושר \ משקולות אני ממש ממליץ לברר בקשר לקרוספיט, האימונים הרבה יותר מגוונים ולפי דעתי גם יותר אפקטיביים.
בעוד שבחדר כושר כל מכשיר מכוון לשריר מאוד ספציפי, בקרוספיט התרגילים עובדים על כל הגוף, ומדמים יותר אתגרים שאפשר להיתקל בהם בחיים האמיתיים
לכל מי שרשם חדר כושר \ משקולות אני ממש ממליץ לברר בקשר לקרוספיט, האימונים הרבה יותר מגוונים ולפי דעתי גם יותר אפקטיביים.
בעוד שבחדר כושר כל מכשיר מכוון לשריר מאוד ספציפי, בקרוספיט התרגילים עובדים על כל הגוף, ומדמים יותר אתגרים שאפשר להיתקל בהם בחיים האמיתיים