No Pain, No Gain - לא רק סיסמא
בנוגע ל-Crossfit, אני אישית מעולם לא ניסיתי, ולא התעניינתי בפרטים(יש רק 24 שעות ביממה

אפשר את הטלפון שלה?ש לי ידידה שהורידה 35 קילו(מ-85 ל-50) בתוך שנתיים. כמובן בשילוב דיאטה, אך התוצאות מדהימות. אף לא טיפה אחת של צלוליט, פרופורציות מושלמות וקוביות "נשיות" בבטן. ללא הקרוספיט אולי היא הייתה יורדת במשקל אך הגוף לא היה מעורר קנאה...

MarioMan כתב:אימוני כוח בחדר כושר.
עוד ספורט שאני עוסק בו במקביל (כל יום שיש בו אימון) הוא אכילת המבורגרים
המבורגר איכותי זה המפתח להתאוששות....

dor8 כתב:אפשר את הטלפון שלה?ש לי ידידה שהורידה 35 קילו(מ-85 ל-50) בתוך שנתיים. כמובן בשילוב דיאטה, אך התוצאות מדהימות. אף לא טיפה אחת של צלוליט, פרופורציות מושלמות וקוביות "נשיות" בבטן. ללא הקרוספיט אולי היא הייתה יורדת במשקל אך הגוף לא היה מעורר קנאה......
אני יכול להמליץ לך על מסךdor8 כתב:אפשר את הטלפון שלה?ש לי ידידה שהורידה 35 קילו(מ-85 ל-50) בתוך שנתיים. כמובן בשילוב דיאטה, אך התוצאות מדהימות. אף לא טיפה אחת של צלוליט, פרופורציות מושלמות וקוביות "נשיות" בבטן. ללא הקרוספיט אולי היא הייתה יורדת במשקל אך הגוף לא היה מעורר קנאה......

זה לא נכון.yshalfin כתב:... ממליץ לברר בקשר לקרוספיט, האימונים הרבה יותר מגוונים ולפי דעתי גם יותר אפקטיביים.
בעוד שבחדר כושר כל מכשיר מכוון לשריר מאוד ספציפי, בקרוספיט התרגילים עובדים על כל הגוף, ומדמים יותר אתגרים שאפשר להיתקל בהם בחיים האמיתיים...