בעיה בממיר המג׳יק hd של הוט

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
FC_B פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הממיר שלי עשה בעיות(כרגיל), ולכן התקשרתי למוקד הטכני של הוט.
הם בתגובה טענו שיכול להיות שיש בעיה בממיר עצמו ולכן קבעו לי תכנאי שיחליף את הממיר.
התכנאי החליף את הממיר, אך אמרתי לו שלא יחליף את ההרד דיסק, מכיוון שיש לי בו עשרות סרטים וסדרות מוקלטות.
לאחר שהתכנאי הלך גיליתי שכל ההקלטות הישנות שלי לא עובדות.
התקשרתי במהרה שוב למוקד הטכני, שם אמרו לי לעדכן את הממיר(שהיה מעודכן), ואז לנסות עוד איזה שעתיים-שלוש ולראות אם הוא עובד.
למרבה הפלא זה לא עזר והתוכניות לא עבדו, לא לאחר שעתיים וגם לא לאחר עשריים.
שוב התקשרתי למוקד הטכני ושם אמרו לי שהם קובעים לי טכנאי לעוד ארבעה ימים(היום), הטכנאי הגיע ואמר שאין אפשרות להחזיר את ההקלטות(שישנם, אך אם מפעילים אותם מופיע מסך שחור) ושהטכנאי הקודם שהחליף את הממיר היה אמור להגיד לי זאת, הטכנאי הלך דיי עצבני אחרי שתי דקות בטענה שהוט סתם קראו לו לחינם, כיוון שהם אמורים לדעת את מה שהוא אמר לי.
שוב אני מוצא את עצמי מיתקשר להוט ומחכה שעות על הקו, מעבירים אותי מאחד לשני, ואני מוצא את עצמי שוב ושוב מספר את אותו הסיפור.
נציגת הוט הדיי נחמדה שענתה לי לבסוף הבינה את הכעס שלי, אך אמרה לי שאין לה מה לעשות בטענה שהממיר הולך לאחר שהוא נלקח מהלקוח למעבדה שלהם לתיקון ולאחר מכן משווקים אותו שנית.
בסוף השיחה הנציגה הציגה לי פיצוי של ערוץ אחד מבין ערוץ הבריאות/אוכל/וכל שאר הערוצים שאפחד לא נכנס אליהם ביכלל.

באמת שהפיצוי לא יותר מדי מעניין אותי, אלה סדרות שהקלטתי שם במשך כמה חודשים ואין אפשרות להשיג אותם שוב.

האם מישהו יודע האם יש אפשרות אחרת כדי לשחזר את הסדרות, כיוון שהם על הארד דיסק, ולכן אני לא מבין למה על ממיר אחר הם לא עובדים.
או האם יש דרך להחזיר לי את הממיר הישן שלי?

בכל מקרה שוב עוד ביזיון של הוט, תודה לעוזרים.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

עם כל הצער.. אין דרך.

pop_87
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 424
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #3 

לשחזר את ההקלטות האבודות לא תוכל. האפשרות היחידה היא לבנות את האוסף מחדש, הפעם דרך אתרי הורדות (לסדרות ישראליות לדוגמה, יש את האתר המעולה tvnetil.net )

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #4 

כעיקרון זה אמור להיות אפשרי להחליף הארד דיסק בין ממירים וזה גם מה שרשום. אבל בגלל שכרגע לממיר יש גרסאות תוכנה חדשות האופציה הזו עדיין לא נפתחה.
אתה יכול לחכות עד לגרסה הבאה בתקווה ששם זה יהיה אפשרי ואז תוכל לראות שוב את הסדרות שהקלטת.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #5 

בכל מקרה סרטים חשובים תמיד כדאי לגבות.

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #6 

עולי יש מפתח הצפנה והוא שונה ממיר לממיר או משהוא?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”