מבקש עצה לגבי רסיבר שיכול לתחבר לסטרימר
היי לכולם,
ברשותי סטרימר עם יציאת hdni אחת. ברצוני לקנות רסיבר ולחבר את הכל לטלוויזיה, כבר יש לי רמקולים.
יש לי שאלה עקרונית קודם, כיצד מתבצע החיבור?
מהסטרימר לרסיבר ואז מהרסיבר לטלוויזיה?
בכול אופן, אשמח להצעה לגבי רסיבר זול ואמין.
תודה חג שמח,
איתי
ברשותי סטרימר עם יציאת hdni אחת. ברצוני לקנות רסיבר ולחבר את הכל לטלוויזיה, כבר יש לי רמקולים.
יש לי שאלה עקרונית קודם, כיצד מתבצע החיבור?
מהסטרימר לרסיבר ואז מהרסיבר לטלוויזיה?
בכול אופן, אשמח להצעה לגבי רסיבר זול ואמין.
תודה חג שמח,
איתי
אתה צודק , החיבור הולך מהסטרימר לרסיבר ומהרסיבר למסך..
לטעמי אין יותר מדי הבדלים בין הרסיברים הזולים , אני די התחברתי להרמן קרדון אבל בפעם האחרונה שהיה אצלי רסיבר שלהם הם היו נחותים מבחינת פיצ'רים ביחס לאופציות האחרון כמו ימהה פיוניר וכו'.
מה שחשוב לבדוק עבורך הם שני דברים (ועוד הרבה ,אבל בהתייחסות לשאלה הספציפית ששאלת):
1.שהרסיבר מעביר וידאו על גבי HDMI
2.שהוא מאפשר hdmi passthrough - האופציה הזו מאפשרת לך לראות סרטים דרך הסטרימר גם אם המסך כבוי , זו פשוט תמיכה בכך שהרסיבר מעביר אותות גם כשהוא כבוי.
לטעמי אין יותר מדי הבדלים בין הרסיברים הזולים , אני די התחברתי להרמן קרדון אבל בפעם האחרונה שהיה אצלי רסיבר שלהם הם היו נחותים מבחינת פיצ'רים ביחס לאופציות האחרון כמו ימהה פיוניר וכו'.
מה שחשוב לבדוק עבורך הם שני דברים (ועוד הרבה ,אבל בהתייחסות לשאלה הספציפית ששאלת):
2.שהוא מאפשר hdmi passthrough - האופציה הזו מאפשרת לך לראות סרטים דרך הסטרימר גם אם המסך כבוי , זו פשוט תמיכה בכך שהרסיבר מעביר אותות גם כשהוא כבוי.
יופי, המון תודה. כמה בערך אמור לעלות רסיבר מהסוג הזה והאם ש חנות כלשהי שאתה יכול להמליץ עליה?אוריאל כתב:אתה צודק , החיבור הולך מהסטרימר לרסיבר ומהרסיבר למסך..
2.שהוא מאפשר hdmi passthrough - האופציה הזו מאפשרת לך לראות סרטים דרך הסטרימר גם אם המסך כבוי , זו פשוט תמיכה בכך שהרסיבר מעביר אותות גם כשהוא כבוי....
שיהיה חג שמח ואחלה של שנה,
איתי
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים