מבקש עצה לגבי רסיבר שיכול לתחבר לסטרימר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
הורנר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם,
ברשותי סטרימר עם יציאת hdni אחת. ברצוני לקנות רסיבר ולחבר את הכל לטלוויזיה, כבר יש לי רמקולים.
יש לי שאלה עקרונית קודם, כיצד מתבצע החיבור?
מהסטרימר לרסיבר ואז מהרסיבר לטלוויזיה?
בכול אופן, אשמח להצעה לגבי רסיבר זול ואמין.
תודה חג שמח,
איתי

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

אתה צודק , החיבור הולך מהסטרימר לרסיבר ומהרסיבר למסך..
לטעמי אין יותר מדי הבדלים בין הרסיברים הזולים , אני די התחברתי להרמן קרדון אבל בפעם האחרונה שהיה אצלי רסיבר שלהם הם היו נחותים מבחינת פיצ'רים ביחס לאופציות האחרון כמו ימהה פיוניר וכו'.
מה שחשוב לבדוק עבורך הם שני דברים (ועוד הרבה ,אבל בהתייחסות לשאלה הספציפית ששאלת):
1.שהרסיבר מעביר וידאו על גבי HDMI
2.שהוא מאפשר hdmi passthrough - האופציה הזו מאפשרת לך לראות סרטים דרך הסטרימר גם אם המסך כבוי , זו פשוט תמיכה בכך שהרסיבר מעביר אותות גם כשהוא כבוי.

הורנר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אוריאל כתב:אתה צודק , החיבור הולך מהסטרימר לרסיבר ומהרסיבר למסך..
לטעמי אין יותר מדי הבדלים בין הרסיברים הזולים , אני די התחברתי להרמן קרדון אבל בפעם האחרונה שהיה אצלי רסיבר שלהם הם היו נחותים מבחינת פיצ'רים ביחס לאופציות האחרון כמו ימהה פיוניר וכו'.
מה שחשוב לבדוק עבורך הם שני דברים (ועוד הרבה ,אבל בהתייחסות לשאלה הספציפית ששאלת):
1.שהרסיבר מעביר וידאו על גבי HDMI
2.שהוא מאפשר hdmi passthrough - האופציה הזו מאפשרת לך לראות סרטים דרך הסטרימר גם אם המסך כבוי , זו פשוט תמיכה בכך שהרסיבר מעביר אותות גם כשהוא כבוי.
...
יופי, המון תודה. כמה בערך אמור לעלות רסיבר מהסוג הזה והאם ש חנות כלשהי שאתה יכול להמליץ עליה?
שיהיה חג שמח ואחלה של שנה,
איתי

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #4 

לגבי מחיר אני מניח שזה מתחיל באיזר ה2000 ש"ח (אבל זו הנחה ממש לא מבוססת , יותר קרוב לניחוש)
לגבי חנויות מצטער אבל אני לא ממליץ על חנויות בפורום.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #5 

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”