היי לכולם,
ברשותי סטרימר עם יציאת hdni אחת. ברצוני לקנות רסיבר ולחבר את הכל לטלוויזיה, כבר יש לי רמקולים.
יש לי שאלה עקרונית קודם, כיצד מתבצע החיבור?
מהסטרימר לרסיבר ואז מהרסיבר לטלוויזיה?
בכול אופן, אשמח להצעה לגבי רסיבר זול ואמין.
תודה חג שמח,
איתי
מבקש עצה לגבי רסיבר שיכול לתחבר לסטרימר
-
הורנר
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- אוריאל
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2845
אתה צודק , החיבור הולך מהסטרימר לרסיבר ומהרסיבר למסך..
לטעמי אין יותר מדי הבדלים בין הרסיברים הזולים , אני די התחברתי להרמן קרדון אבל בפעם האחרונה שהיה אצלי רסיבר שלהם הם היו נחותים מבחינת פיצ'רים ביחס לאופציות האחרון כמו ימהה פיוניר וכו'.
מה שחשוב לבדוק עבורך הם שני דברים (ועוד הרבה ,אבל בהתייחסות לשאלה הספציפית ששאלת):
1.שהרסיבר מעביר וידאו על גבי HDMI
2.שהוא מאפשר hdmi passthrough - האופציה הזו מאפשרת לך לראות סרטים דרך הסטרימר גם אם המסך כבוי , זו פשוט תמיכה בכך שהרסיבר מעביר אותות גם כשהוא כבוי.
לטעמי אין יותר מדי הבדלים בין הרסיברים הזולים , אני די התחברתי להרמן קרדון אבל בפעם האחרונה שהיה אצלי רסיבר שלהם הם היו נחותים מבחינת פיצ'רים ביחס לאופציות האחרון כמו ימהה פיוניר וכו'.
מה שחשוב לבדוק עבורך הם שני דברים (ועוד הרבה ,אבל בהתייחסות לשאלה הספציפית ששאלת):
2.שהוא מאפשר hdmi passthrough - האופציה הזו מאפשרת לך לראות סרטים דרך הסטרימר גם אם המסך כבוי , זו פשוט תמיכה בכך שהרסיבר מעביר אותות גם כשהוא כבוי.
-
הורנר
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
יופי, המון תודה. כמה בערך אמור לעלות רסיבר מהסוג הזה והאם ש חנות כלשהי שאתה יכול להמליץ עליה?אוריאל כתב:אתה צודק , החיבור הולך מהסטרימר לרסיבר ומהרסיבר למסך..
2.שהוא מאפשר hdmi passthrough - האופציה הזו מאפשרת לך לראות סרטים דרך הסטרימר גם אם המסך כבוי , זו פשוט תמיכה בכך שהרסיבר מעביר אותות גם כשהוא כבוי....
שיהיה חג שמח ואחלה של שנה,
איתי
- אוריאל
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2845
לגבי מחיר אני מניח שזה מתחיל באיזר ה2000 ש"ח (אבל זו הנחה ממש לא מבוססת , יותר קרוב לניחוש)
לגבי חנויות מצטער אבל אני לא ממליץ על חנויות בפורום.
לגבי חנויות מצטער אבל אני לא ממליץ על חנויות בפורום.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574