פיצ׳רים חדשים באתר
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לאחרונה התווספו באתר מספר פיצ׳רים אז הרי סיכום למי שפספס:
1. אם רשמתם בפרופיל שם מלא אז כעת הוא יוצג לצד שם המשתמש. ה לא חובה אבל יקל כשפונים אלכם בשם פרטי למשל.
2. הודעות חדשות מסומנות כעת בצבע תכלת עדין להקל על זיהוי הודעות חדשות. זה מופיע כך רק למשתמשים רשומים כמובן. זה מופיע ברשימת הפורומים, בחיפושים, בהודעות חדשות וגם בתוך השרשור עצמו.
3. בהמשך לרעיון של moti_r הוספנו לתפריט הודעות חדשות שממויינות לפי פורום. ה יקל על משתמשים שרוצים לראות הרבה פורומים אבל מתעניינים בעיקר (לא רק) במספר מצומצם יותר של פורומים. כזכור, למי שלא מתעניין בכלל בפורום מסויים, ניתן להסיר אותו מרשימת הפורומים שמופיעים בהודעות החדשות לחלוטין.
תהנו.
1. אם רשמתם בפרופיל שם מלא אז כעת הוא יוצג לצד שם המשתמש. ה לא חובה אבל יקל כשפונים אלכם בשם פרטי למשל.
2. הודעות חדשות מסומנות כעת בצבע תכלת עדין להקל על זיהוי הודעות חדשות. זה מופיע כך רק למשתמשים רשומים כמובן. זה מופיע ברשימת הפורומים, בחיפושים, בהודעות חדשות וגם בתוך השרשור עצמו.
3. בהמשך לרעיון של moti_r הוספנו לתפריט הודעות חדשות שממויינות לפי פורום. ה יקל על משתמשים שרוצים לראות הרבה פורומים אבל מתעניינים בעיקר (לא רק) במספר מצומצם יותר של פורומים. כזכור, למי שלא מתעניין בכלל בפורום מסויים, ניתן להסיר אותו מרשימת הפורומים שמופיעים בהודעות החדשות לחלוטין.
תהנו.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
שינויים מבורכים 
-
oferlaor
- מנהל

אם יש עוד רעיונות, או בעיות לא פתורות, שלחו לי. אני תמיד פתוח לרעיונות טובים.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
עפר
בעבר היתה הפרדה בין תגובה אחת לשניה ע"י סימון פעם כחול ופעם לבן.
עכשיו אני רואה את הרקע רק בלבן. יותר קשה להפריד כך בין התגובות.
עריכה:
עכשיו משום מה זה הסתדר...
בעבר היתה הפרדה בין תגובה אחת לשניה ע"י סימון פעם כחול ופעם לבן.
עכשיו אני רואה את הרקע רק בלבן. יותר קשה להפריד כך בין התגובות.
עריכה:
עכשיו משום מה זה הסתדר...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
הייתי שמח אילו הלחצן שמקשר להודעה האחרונה (החדשה ביותר) בשרשור היה קצת גדול יותר.
לחיצה על שם השרשור מקשרת לתחילת השרשור, במעקב אחרי שרשורים קיימים וותיקים, על מנת להגיע להודעה האחרונה יש ללחוץ על כפתור קטנטן.
מכיוון שרוב הגלישה שלי היא דרך הטאבלט או הסלולארי, קשה ללחוץ על הכפתור ויש עלי כל פעם לעשות זום כדי ללחוץ מבלי לפספס.
תודה.
לחיצה על שם השרשור מקשרת לתחילת השרשור, במעקב אחרי שרשורים קיימים וותיקים, על מנת להגיע להודעה האחרונה יש ללחוץ על כפתור קטנטן.
מכיוון שרוב הגלישה שלי היא דרך הטאבלט או הסלולארי, קשה ללחוץ על הכפתור ויש עלי כל פעם לעשות זום כדי ללחוץ מבלי לפספס.
תודה.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
אם אפשר לשים גם בחלק התחתון של הפוסטים קישור של 3 רמות לפורומים. כיוון שמסיימים את הקריאה למטה צריך לעלות למעלה בשביל להגיע לנושא האב הכללי של הפורום.
לדוגמא בדף זה למעלה רשום: פורומים > כללי > כללי.
בחלק למטה רשום רק: פורומים > כללי.
לדוגמא בדף זה למעלה רשום: פורומים > כללי > כללי.
בחלק למטה רשום רק: פורומים > כללי.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
oferlaor
- מנהל

yoav4x4
זו בעיה עיצובית. אם הכפתור היה גדול יותר לא היה מספיק מקום בשביל הטקסט. צריך כאן פיתרון יותר יצירתי לצערי...
Itsik123
כל מי שהתלונן על המושא הזה (אתה לא הראשון) התקשה להסביר לי מדוע זה נחוץ. למה אתה צריך להגיע שרירותית לעמוד 105 בשרשור כלשהו למשל? אם מדובר בנסיון לאתר מידע, למה לא להשתמש בחיפוש בתוך השרשור? זה טיפה מעל השרשור עצמו.
Avihuli
אם אני זוכר נכון היתה שם טיפה מצוקת מקום שגרמה לאילוץ הזה. אתה יודע שיש dropdown בתחתית להגיע ישירות לכל הפורומים, נכון?
זו בעיה עיצובית. אם הכפתור היה גדול יותר לא היה מספיק מקום בשביל הטקסט. צריך כאן פיתרון יותר יצירתי לצערי...
Itsik123
כל מי שהתלונן על המושא הזה (אתה לא הראשון) התקשה להסביר לי מדוע זה נחוץ. למה אתה צריך להגיע שרירותית לעמוד 105 בשרשור כלשהו למשל? אם מדובר בנסיון לאתר מידע, למה לא להשתמש בחיפוש בתוך השרשור? זה טיפה מעל השרשור עצמו.
Avihuli
אם אני זוכר נכון היתה שם טיפה מצוקת מקום שגרמה לאילוץ הזה. אתה יודע שיש dropdown בתחתית להגיע ישירות לכל הפורומים, נכון?