פיצ׳רים חדשים באתר
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
oferlaor
- מנהל

שיניתי את הטיפול בתמונות בהעלאה לפורומים - גם איכות התמונות צריכה להשתפר וכנראה גם מהירות ההעלאה.
אם יש בעיות או הערות, אתם מוזמנים לשאול כאן.
אם יש בעיות או הערות, אתם מוזמנים לשאול כאן.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

dgent
זה די מסובך. הפיתרון הוא להעלות את התמונות דרך הממשק של הפורום בדפדפן...
זה די מסובך. הפיתרון הוא להעלות את התמונות דרך הממשק של הפורום בדפדפן...
-
oferlaor
- מנהל

הוספתי לא מעט דברים מאחורי הקלעים, כולל שיפור בחיפוש היום בבוקר.
אם יש בעיות עדיין או תקלות, ניתן לשלוח לי הודעה פרטית או לשרשר כאן.
אם יש בעיות עדיין או תקלות, ניתן לשלוח לי הודעה פרטית או לשרשר כאן.
משהו אחד שקורה אצלי הוא שינוי בתפקוד של לינק הודעה בפורום - "צפה בהודעות חדשות".
עד היום לחיצה על הלינק הביאה את הדפדפן ישר למיקום של ההודעה החדשה הישנה ביותר. עכשיו הדפדפן טוען את העמוד הנכון אבל מציג תמיד את ראש הדף, כך שצריך לגלגל ידנית עד להודעות החדשות בשרשור.
אתמול בערב אגב בזמן הגלישה באתר, המידע לגבי הודעות חדשות התבטל פתאום (ה-cookie נמחק?) ומאותו רגע כל הפורומים נראהו כאילו כל ההודעות הן ישנות. היום זה לא חזר על עצמו.
עד היום לחיצה על הלינק הביאה את הדפדפן ישר למיקום של ההודעה החדשה הישנה ביותר. עכשיו הדפדפן טוען את העמוד הנכון אבל מציג תמיד את ראש הדף, כך שצריך לגלגל ידנית עד להודעות החדשות בשרשור.
אתמול בערב אגב בזמן הגלישה באתר, המידע לגבי הודעות חדשות התבטל פתאום (ה-cookie נמחק?) ומאותו רגע כל הפורומים נראהו כאילו כל ההודעות הן ישנות. היום זה לא חזר על עצמו.
-
oferlaor
- מנהל

עופר,
קשור להודעה האחרונה שלי -
לא משהו חדש מהתיקונים האחרונים אבל עדיין קצת מציק. ברגע שאני גולש לפורום סלולרי (פורמים -> פורומי סלולר) אז
א) לא מופיע כל מידע ישן/חדש, כלומר נראה כאילו כל ההודעות הן ישנות. כך בכל הפורומים הפנימיים שם.
ב) לאחר מכן במעבר חזרה לפורומי HT האחרים (כללי/וידאו/אודיו/מחשוב/חדשות), המעבר ההוא לסלולרי מחק את מידע חדש/ישן גם שם. רק מאותו רגע הודעות נוספות ייחשבו חדשות.
אודה מאוד אם העניין הזה יתוקן...
קשור להודעה האחרונה שלי -
לא משהו חדש מהתיקונים האחרונים אבל עדיין קצת מציק. ברגע שאני גולש לפורום סלולרי (פורמים -> פורומי סלולר) אז
א) לא מופיע כל מידע ישן/חדש, כלומר נראה כאילו כל ההודעות הן ישנות. כך בכל הפורומים הפנימיים שם.
ב) לאחר מכן במעבר חזרה לפורומי HT האחרים (כללי/וידאו/אודיו/מחשוב/חדשות), המעבר ההוא לסלולרי מחק את מידע חדש/ישן גם שם. רק מאותו רגע הודעות נוספות ייחשבו חדשות.
אודה מאוד אם העניין הזה יתוקן...
-
oferlaor
- מנהל

gimm
הבעיה שמעבר בין האתרים גורם ליצירת session חדש ולכן מבחינתנו זה כאילו שעשית login מחדש (כי בדומיין החדש ה-cookie של ה-session לא קיים ולכן הוא נאלץ ליצור אחד חדש). ברגע שיש session חדש, הוא יציג לך את ההודעות החדשות מאז פתיחת ה-session...
אני צריך לחשוב איך לפתור את הבעיה, אבל זה לא טריוויאלי.
הבעיה שמעבר בין האתרים גורם ליצירת session חדש ולכן מבחינתנו זה כאילו שעשית login מחדש (כי בדומיין החדש ה-cookie של ה-session לא קיים ולכן הוא נאלץ ליצור אחד חדש). ברגע שיש session חדש, הוא יציג לך את ההודעות החדשות מאז פתיחת ה-session...
אני צריך לחשוב איך לפתור את הבעיה, אבל זה לא טריוויאלי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אותה תופעה קורית גם כשגולשים משני מחשבים שונים. למשל, במחשב בעבודה בשעות היום ואז בערב במחשב בבית. כל מה שקשור לסימון הודעות חדשות וישנות מתחרבש, ולעיתים קרובות יש לעשות Logout, למחוק ידנית את ה-Cookies של כל אתרי קבוצת הום תיאטר, ואז שוב לעשות Login כדי לנקות את הבלגן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אם מותר לפנטז:
לפתרון בעיות מהסוג הזה ולמצבים אחרים (למשל: אדם מתחיל לגלוש באתר בשעה X לכמה דקות, נאלץ לעזוב את המחשב לשעה לשיחה דחופה עם החותנת, וחוזר לגלוש בשעה X+60 דקות), היה נחמד אם היה נוסף פיצ'ר שיאפשר למשתמש "לאפס" את ה-cookie לשעה כלשהי לעניין חיווי חדש/ישן.
כלומר בתסריט הנ"ל, לאחר השיחה עם החותנת המשתמש יאפס את ה-cookie לשעה X, ה-timeout יבוטל וההודעות ייראו עם חיווי ישן/חדש זהה לזה כפי שהיה בתחילת הגלישה.
יש מצב?...
לפתרון בעיות מהסוג הזה ולמצבים אחרים (למשל: אדם מתחיל לגלוש באתר בשעה X לכמה דקות, נאלץ לעזוב את המחשב לשעה לשיחה דחופה עם החותנת, וחוזר לגלוש בשעה X+60 דקות), היה נחמד אם היה נוסף פיצ'ר שיאפשר למשתמש "לאפס" את ה-cookie לשעה כלשהי לעניין חיווי חדש/ישן.
כלומר בתסריט הנ"ל, לאחר השיחה עם החותנת המשתמש יאפס את ה-cookie לשעה X, ה-timeout יבוטל וההודעות ייראו עם חיווי ישן/חדש זהה לזה כפי שהיה בתחילת הגלישה.
יש מצב?...