לדעתי - גולן טלקום. הוט מובייל אולי טיפה יותר משתלמים בחבילת הללא הגבלה, אבל אין מה להשוות מבחינת שירות ומענה מהיר בטלפון, וגם הקליטה טובה יותר בפועל בגולן טלקום.
pixies כתב:בגולן טלקום עושים הכל דרך האתר. למעשה, לא צריך בכלל להתקשר אליהם, רק אם יש תקלה, מה שבד"כ לא קורה.
...
הבעיה שלהם, שאם יש לי שאלה קטנה לגבי החשבונית לדוגמא אני לא יודע למי לפנות. יש לי שני קוים בגולן טלקום ושני קוים ב-012, אז באחרון העניין של שירות הרבה יותר קל.
pixies כתב:אפשר לפנות אליהם בהודעה פרטית בפייסבוק, באימייל, ובטלפון 0058*.
...
ניסיתי, פניתי במייל, ענו לי כעבור איזה שבועיים.... לעומת הצ'אט, שאתה מקבל מענה מיידי. פשוט תנסה, כנס ותשאל שאלה, אתה לא חייב להיות מנוי בשביל לשאול שאלות. אז תראה את ההבדל
pixies כתב:אפשר לפנות אליהם בהודעה פרטית בפייסבוק, באימייל, ובטלפון 0058*.
...
ניסיתי, פניתי במייל, ענו לי כעבור איזה שבועיים.... לעומת הצ'אט, שאתה מקבל מענה מיידי. פשוט תנסה, כנס ותשאל שאלה, אתה לא חייב להיות מנוי בשביל לשאול שאלות. אז תראה את ההבדל
...
ה"מיידיות" בתגובה עומדת ביחס ישר לכמות לקוחות, חוץ ממך לא שמעתי על עוד לקוחות שלהם בסלולר, אני מקווה בשבילך שהשירות הזה לא יפגם אם וכשיגדל נתח הלקוחות שלהם.
ואני מצטרף לאחרים, אני בגולן טלקום מהשבוע שהם נכנסו לשוק ואני שמח על הרגע שהחלטתי להפרד מאורנג'. אם זה בנוחות שהכל גלוי ובשליטתי באתר אינטרנט, במחיר, בקליטה ובנקמה על שנים בריונות של ספקיות הסלולר בישראל.
ת'אמת אני אף פעם לא פניתי לשירות לקוחות אלא במטרה להוריד מחיר... מעבר לזה... רק עכשיו, כשעברתי חברה, כמה פעמים פניתי אליהם, ושירות היה טוב. לכן אני אומר. לגולן אגב יש מענה מאוד מהיר בטלפון, אבל אין מענה מספיק מהיר לטעמי באמצעים אחרים. אבל כל אחד, והעדפות שלו ואני מעדיף שהכל יעבוד ואני לא אצטרך לפנות לאף אחד
יש לשים לב לעניין התמיכה של המכשיר שברשותכם ב850/2100. אני בגולן עם מכשיר שתומך רק ב 900/21000 ורוב הזמן זה עובד, רק בימים האחרונים לפעמים אני לא זמין, או מקבל הודעות באיחור של כמה שעות.
עוד מישהו נתקל בזה?
מבחינתי יותר זול להחליף חברה מאשר להחליף מכשיר.
maladjusted כתב:יש לשים לב לעניין התמיכה של המכשיר שברשותכם ב850/2100. אני בגולן עם מכשיר שתומך רק ב 900/21000 ורוב הזמן זה עובד, רק בימים האחרונים לפעמים אני לא זמין, או מקבל הודעות באיחור של כמה שעות.
עוד מישהו נתקל בזה?
מבחינתי יותר זול להחליף חברה מאשר להחליף מכשיר.
...
אתה יכול לעשות gsm only ואז לא יהיו לך בעיות קליטה (אך בלי שיחות וידאו והאינטרנט יהיה איטי) או לבחור ברשת ידנית בסלקום.