סמסונג D8000, למה לא יורד המחיר?!
ronen61 כתב: הכל כדי לשמור על רמת השירות הגבוהה של רטפון...
אתה רציני תגיד לי ?!?!
רטפון הוכיחה את עצמה אין-ספור פעמים בשירות גרוע , לא אדיב ולא מקצועי.
מספר לא מבוטל של אנשים פה בפורום הזה העידו , ועדיין מעידים על השירות הנוראי שלהם.
עבדך הנאמן קיבל כוויה קשה מאוד (שעדיין שורפת) כאשר הטלוויזיה שלו התקלקלה
והוא נאלץ לבוא במגע עם רטפון לפני שנה
מפתיע לשמוע את זה ממך כחבר פעיל בפורום שיש לו קרוב ל 3,000 הודעות !
גם אני נכוותי מהם בעבר. והם הסיבה היחידה למה אני אף פעם לא אקנה מסך של סמסונג פה בארץ, אלא יעדיף ייבוא מקביל/אישי או מסך של פירמה אחרת.pessik כתב:TANDBERG כתב:Pessik, זה נקרא ציניות
תנסה את זה מדי פעם,...
יש דברים שלא מתבדחים עליהם
כמו כן זה ברור לי שאתה לא נכוות בעצמך
אחרת לא היית מגיב בצורה הזו...
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
למה אתה מסיק מסקנות? כי אתה מכיר אותי? מותר להיות ציניים מדי פעם. נתנו לך שירות גרוע? אתה יכול לבחור להתריע כאן בפורום ולחברים. עבדתי מולם בעבודה הקודמת... תהיה בטוח שראיתי דבר או שניים.
Vocare Ad Regnum
- hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
צריך להבין שלנו כצרכנים בהחלט טוב שיש בשוק מסכים מסדרה D או C, אך כמובן זה אמור להיות משוקף במחירים.
לפעמים ההבדלים באיכות המסך לא ממש גדולים והמחיר נקבע יותר לפי FEATURES (שלא תמיד צריכים) וכמובן היצע וביקוש.
תזכרו את המשולש הידוע : איכות - זמינות - מחיר
לפעמים ההבדלים באיכות המסך לא ממש גדולים והמחיר נקבע יותר לפי FEATURES (שלא תמיד צריכים) וכמובן היצע וביקוש.
תזכרו את המשולש הידוע : איכות - זמינות - מחיר
מצטער לאכזב אתכם
אבל המחירים לא במגמת ירידה נהפוך הוא
הדולר עלה והיבוא נעשה לפני כחודשיים ב3.5 ש"ח לדולר - היום הוא עלה והיבוא נעשה ב4.1 ש"ח לדולר(גם על מוצרים ששוכבים במכס - כלומר אם המוצר לא שוחרר עדיין הוא ישוחרר במיסי מכס, מע"מ לפי שער הדולר) כמובן שיש עליה של אחוז אחד במע"מ שאת זה בנוסף הצרכנים ירגישו.
מדובר על כול מוצרי החשמל וצפויה התייקרות של כ10-15 אחוז.
ללא קשר עליית המחירים היא בכלל השוק- דלק, לחם(10%) חלב ועוד
אולי לפני מלחמ.... הכול עולה
אבל המחירים לא במגמת ירידה נהפוך הוא
הדולר עלה והיבוא נעשה לפני כחודשיים ב3.5 ש"ח לדולר - היום הוא עלה והיבוא נעשה ב4.1 ש"ח לדולר(גם על מוצרים ששוכבים במכס - כלומר אם המוצר לא שוחרר עדיין הוא ישוחרר במיסי מכס, מע"מ לפי שער הדולר) כמובן שיש עליה של אחוז אחד במע"מ שאת זה בנוסף הצרכנים ירגישו.
מדובר על כול מוצרי החשמל וצפויה התייקרות של כ10-15 אחוז.
ללא קשר עליית המחירים היא בכלל השוק- דלק, לחם(10%) חלב ועוד
אולי לפני מלחמ.... הכול עולה
מה הפסימיות הזאת ? אתה רוצה לדכא פה את האנשים ?effy74 כתב:מדובר על כול מוצרי החשמל וצפויה התייקרות של כ10-15 אחוז.
ללא קשר עליית המחירים היא בכלל השוק- דלק, לחם(10%) חלב ועוד...
למה אתה מתעלם מירידת מס קניה בעוד 5 שבועות ?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אין צורך להתעלם כי הפחתת מס הקניה שאתה מדבר עליה התבטלה.shaico כתב:מה הפסימיות הזאת ? אתה רוצה לדכא פה את האנשים ?effy74 כתב:מדובר על כול מוצרי החשמל וצפויה התייקרות של כ10-15 אחוז.
ללא קשר עליית המחירים היא בכלל השוק- דלק, לחם(10%) חלב ועוד...![]()
למה אתה מתעלם מירידת מס קניה בעוד 5 שבועות ?...
אל תתלהב יותר מדי.shlomore כתב:כבעלים של המסך המדובר (בגרסה האמריקאית) אני יכול לשער מנסיון אישי כמובן שהמסך כל כך טוב שאנשים פשוט נהנים ונשארים אתו .
שלי יהיה למכירה ברגע שיגיעו דגמי ה- OLED עם רזולוציה של k 4....
ישנם כבר עכשיו מסכי לד מבית סוני , טושיבה ופיליפס שטובים ממנו בכמה וכמה דרגות!!
ולגבי טכנולגית הoled שאתה מחכה לה עד שהיא תהיה מסחרים המסך שלך ממש לא יהיה שווה הרבה כיד 2.