סמסונג D8000, למה לא יורד המחיר?!
ראשית ממש לא חייבים לרדת לפסים אישיים כמו שאתה עושה.shlomore כתב:סליחה שאני מתלהב בשבילך gidon74 ככל הנראה אין לך מושג למה וממה אני מתלהב . בתור חבר חדש אני חייב לציין שאתה קצת מתלהב מעצמך,...
שנית לידיעתך אני מכיר את המסך היטב ויצא לי לראות ולבחון אותו מקרוב אצל מספר מכרים שלי שיש בבעלותם את המסך.
לו היית משווה אותו למסכי לד פרימיום אחרים כמו שציינתי היית נוכח לדעת שהוא נחות מהמם משמעותית בתחום השחורים והקונטרסט הטבעי, וכמו כן רגיש מאוד לתופעת העננות וזליגות האור!
במידה ואתה לא מבחין בהבדלים האלה הרי שזה בדיוק המסך בשבילך ועל כן אני בהחלט מבין את ההתלהבות הגדולה..
אגב מה בדיוק הקשר לזה שאני חדש כאן?
זה שיש לך 295 הודעות יותר ממני זה עושה אותך מבין יותר?? טוב לדעת.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
בתקשורת. לצערי זה רק חלק קטן מהגזרות שמתוכנות לנו בני ישראל.shaico כתב:אתה הראשון שאומר את זה.nils3373 כתב:אין צורך להתעלם כי הפחתת מס הקניה שאתה מדבר עליה התבטלה....
איפה קראת/שמעת על זה ?...
חיפוש של "ביטול הפחתת מס הקניה" בגוגל לא הניב אף תוצאה.nils3373 כתב:בתקשורת. לצערי זה רק חלק קטן מהגזרות שמתוכנות לנו בני ישראל.shaico כתב:אתה הראשון שאומר את זה.nils3373 כתב:אין צורך להתעלם כי הפחתת מס הקניה שאתה מדבר עליה התבטלה....
איפה קראת/שמעת על זה ?......
הייתי מאד מעריך אם היית נמנע מלהפריח באוויר שמועות חסרות בסיס.
אם יש לך מידע אמיתי בנושא, אתה מוזמן לתת כאן קישור.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

shaico,shaico כתב:חיפוש של "ביטול הפחתת מס הקניה" בגוגל לא הניב אף תוצאה.nils3373 כתב:בתקשורת. לצערי זה רק חלק קטן מהגזרות שמתוכנות לנו בני ישראל.shaico כתב:אתה הראשון שאומר את זה.nils3373 כתב:אין צורך להתעלם כי הפחתת מס הקניה שאתה מדבר עליה התבטלה....
איפה קראת/שמעת על זה ?......
הייתי מאד מעריך אם היית נמנע מלהפריח באוויר שמועות חסרות בסיס.
אם יש לך מידע אמיתי בנושא, אתה מוזמן לתת כאן קישור....
אני ממש לא אשם שאתה לא יודע לבצע חיפוש פשוט בגוגל ועוד להאשים אותי בהעלת שמועות חסרות בסיס...
אתה מוזמן להכנס לקישור הבא (אתר אנונימי בשם YNET) ולחפש בתחתית הטבלה "חבילת הצעדים המעודכנת" את המילים "ביטול הפחתת המכס על מוצרי אלקטרוניקה בידורית":
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4261224,00.html
בהצלחה!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- hatulovsky
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
- יצירת קשר:
nils3373
כוונתי לא היתה להתנצח אתך.
בסה"כ, מזה כמה שבועות אני מתכונן לשדרג למסך לגמרי לא זול, ודי בניתי על הורדת המכס באוקטובר.
כשכתבת שהורדת המכס בוטלה, היה חשוב לי לדעת על מה אתה מתבסס.
עכשיו כשפירטת, כמובן אשנה את התוכניות שלי, כי אין סיבה עכשיו שאחכה עד אוקטובר.
כך שבסיכומו של ענין, אני מודה לך על תגובתך, גם אם היתה עוקצנית מדי...
בסה"כ, מזה כמה שבועות אני מתכונן לשדרג למסך לגמרי לא זול, ודי בניתי על הורדת המכס באוקטובר.
כך שבסיכומו של ענין, אני מודה לך על תגובתך, גם אם היתה עוקצנית מדי...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אני פה בשביל לעזור בלבד ולהתנצח אני ממש לא יודע אבל מלשאול על מה התבססו דברי ועד לרשום משהו בסגנון "אם היית נמנע מלהפריח באוויר שמועות חסרות בסיס" יש מרחק רב מאוד וזאת ועוד שלא בדקת לעומק את דברי. אותי זה טיפה העליב.shaico כתב:nils3373
כך שבסיכומו של ענין, אני מודה לך על תגובתך, גם אם היתה עוקצנית מדי......
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בשדרוג המסך למרות ביטול הפחתת המכס. דע כי ההנחה היתה מסתכמת ב-3 עד 7 אחוזים בלבד.