טיפ נחמד לקירור קפה
למי שמחפש פתרון קירור פחות מלכלך מלשפוך קפה ישירות על השיש - מצאתי שסיר רחב שתחתיתו רטובה המונח על השיש עושה עבודה יעילה מאוד. סיר המתכת שואב במהירות את החום מהפולים והבעיה היא שכשהמתכת מתחממת קירור הפולים נעצר. הרטבת התחתית מעבירה ביעילות את החום מהמתכת אל השיש וזה מאיץ את הקירור. מלבד זאת, ככל שהסיר רחב יותר וכבד יותר הקירור משתפר. רצוי לערבב מעט את הפולים עם כף עץ.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא הבנתי - אתה שם סיר על הפולים?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אני חושב שיש שיטות פשותות ויעילות יותר.
אני,למשל,מכיו קפה בפופקורן(זול ופשוט). לאחר סיום העבודה,אני שופך קפה במהירות לתוך כערה ומתחיל להעביר קפה מקערה לקערה מול המעוורר שעובד בתורים בינוניים. קפה מקרר במהירות .
נגישתפשוט וזול!
אני,למשל,מכיו קפה בפופקורן(זול ופשוט). לאחר סיום העבודה,אני שופך קפה במהירות לתוך כערה ומתחיל להעביר קפה מקערה לקערה מול המעוורר שעובד בתורים בינוניים. קפה מקרר במהירות .
נגישתפשוט וזול!
נראה אותך עושה את זה באמצע הסלון שלךkorney כתב:אני חושב שיש שיטות פשותות ויעילות יותר.
נגישתפשוט וזול!...
אני קולה בבית
אגב גם בחוץ, מגש או סיר רטוב מלמטה על הרצפה, הקירור כמעט מיידי, במיוחד בכמויות שאתה קולה
כיף לשמוע על אנשים שקולים במכשיר פופקורן! עשיתי זאת בהתחלה, למשך די הרבה זמן. התוצאות לא מושלמות אבל בהחלט מספקות. היכולת להכין לעצמך את התערובות שלך היא משהו שקשה לוותר עליו אחכ