טיפ נחמד לקירור קפה
-
hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
למי שמחפש פתרון קירור פחות מלכלך מלשפוך קפה ישירות על השיש - מצאתי שסיר רחב שתחתיתו רטובה המונח על השיש עושה עבודה יעילה מאוד. סיר המתכת שואב במהירות את החום מהפולים והבעיה היא שכשהמתכת מתחממת קירור הפולים נעצר. הרטבת התחתית מעבירה ביעילות את החום מהמתכת אל השיש וזה מאיץ את הקירור. מלבד זאת, ככל שהסיר רחב יותר וכבד יותר הקירור משתפר. רצוי לערבב מעט את הפולים עם כף עץ.
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
לא הבנתי - אתה שם סיר על הפולים?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
נראה לי שהוא שם את הפולים בתוך הסיר בתחתית רק דואג להניח אותו על שיש שיהיה רטוב כל הזמן
-
hosq
-
- כתב קפה

לא צריך שיהיה רטוב כל הזמן - שוטפים את הסיר (מבחוץ כמובן - אסור לתת למים להגיע לפולים), ובלי לנגב להניח על השיש ולשפוך לתוכו הפולים לקירור.
what's next?
- korney
-
- חבר פעיל

- תגובות: 62
אני חושב שיש שיטות פשותות ויעילות יותר.
אני,למשל,מכיו קפה בפופקורן(זול ופשוט). לאחר סיום העבודה,אני שופך קפה במהירות לתוך כערה ומתחיל להעביר קפה מקערה לקערה מול המעוורר שעובד בתורים בינוניים. קפה מקרר במהירות .
נגישתפשוט וזול!
אני,למשל,מכיו קפה בפופקורן(זול ופשוט). לאחר סיום העבודה,אני שופך קפה במהירות לתוך כערה ומתחיל להעביר קפה מקערה לקערה מול המעוורר שעובד בתורים בינוניים. קפה מקרר במהירות .
נגישתפשוט וזול!
-
hosq
-
- כתב קפה

נראה אותך עושה את זה באמצע הסלון שלךkorney כתב:אני חושב שיש שיטות פשותות ויעילות יותר.
נגישתפשוט וזול!...
אני קולה בבית
אגב גם בחוץ, מגש או סיר רטוב מלמטה על הרצפה, הקירור כמעט מיידי, במיוחד בכמויות שאתה קולה
כיף לשמוע על אנשים שקולים במכשיר פופקורן! עשיתי זאת בהתחלה, למשך די הרבה זמן. התוצאות לא מושלמות אבל בהחלט מספקות. היכולת להכין לעצמך את התערובות שלך היא משהו שקשה לוותר עליו אחכ
- korney
-
- חבר פעיל

- תגובות: 62
למה באמצע של סלון? אני עושה זאת באמצע של מטבח .
פופקורן עלה 127 ש"ח - מכונה 2500 ש"חח. לא קשה לבחור מחיר מול תועלת!
פופקורן עלה 127 ש"ח - מכונה 2500 ש"חח. לא קשה לבחור מחיר מול תועלת!