אין EPG בערוץ 10 ובערוץ הכנסת ב-DTT? [תקלה ארצית בטיפול עידן+ כרגע]
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
זו רק בעיה אצלי או אצל כולכם חבר'ה? התקלה שמתי לב לפחות אני מאתמול...
*שימו לב שהתקלה כרגע בטיפול עידן+ אחרי אישור הבעיה אצלהם בכלל הממירים.
*שימו לב שהתקלה כרגע בטיפול עידן+ אחרי אישור הבעיה אצלהם בכלל הממירים.
נערך לאחרונה על ידי benny123 ב 28/05/2012 15:58, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
גם אני שמתי-לב לזה אבל ב-7 בבוקר ומאז לא יצא לי להגיע לטלויזיה (וגם לא ייצא לי עד הערב).
-
benny123
- חבר מכור קשה

תודה רבה על העזרה באיך לנסח שאלה בפורום, תשובה פרקטית תתקבל בחום ולא הודעה נוספת למונה ההודעות
עריכה: פניתי כרגע למוקד של עידן+ אחרי כמה דקות המתנה עונה נציג אשר נשאל בדבר התקלה, התשובה שהתקבלה כמו רובוט הינה שלא ידועה להם על שום תקלה, כשהתעקשתי על התקלה הוא לקח את פרטיי וציין כי יחזור אלי נציג טכני תוך 24 שעות...
כמה מסקנות - חבל שבמוקד כזה יושבים רובוטים שלא יודעים דבר יותר מאשר לקחת פרטים,
חבל שאין מערך אונליין של תמיכה במקרים כאלה, וחבל שרק תוך 24 שעות חוזר נציג כאשר בואו נחשוב מה הסיכוי שהתקלה המעצבנת הזו לא תפתר במהלך ה-24 שעות הקרובות. בכל מקרה אנסה עוד מעט לחבר דונגל למחשב ולראות אם גם בו נשנית התקלה הזו..
עריכה נוספת: נבדק עם טלוויזיה בעלת טיונר מובנה וגם שם התקלה דומה אין מדריך ערוצים לא בערוץ 10 ולא בערוץ הכנסת.
עריכה: פניתי כרגע למוקד של עידן+ אחרי כמה דקות המתנה עונה נציג אשר נשאל בדבר התקלה, התשובה שהתקבלה כמו רובוט הינה שלא ידועה להם על שום תקלה, כשהתעקשתי על התקלה הוא לקח את פרטיי וציין כי יחזור אלי נציג טכני תוך 24 שעות...
כמה מסקנות - חבל שבמוקד כזה יושבים רובוטים שלא יודעים דבר יותר מאשר לקחת פרטים,
חבל שאין מערך אונליין של תמיכה במקרים כאלה, וחבל שרק תוך 24 שעות חוזר נציג כאשר בואו נחשוב מה הסיכוי שהתקלה המעצבנת הזו לא תפתר במהלך ה-24 שעות הקרובות. בכל מקרה אנסה עוד מעט לחבר דונגל למחשב ולראות אם גם בו נשנית התקלה הזו..
עריכה נוספת: נבדק עם טלוויזיה בעלת טיונר מובנה וגם שם התקלה דומה אין מדריך ערוצים לא בערוץ 10 ולא בערוץ הכנסת.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אני נתקלתי בבעיה הזאת אתמול על שני ממירים: אינובה 7002 וגרונדיג.
-
benny123
- חבר מכור קשה

אגב אתה מהרוכשים המאושרים של הגרונדיג ב-99 שקל אז במבצע של אלמ? מרוצה מהממיר? אם הייתי יכול לרכוש אותו נראה לי הוא היה בחירתי הראשונה לסיקור לטובת הגולשים, לצערי ניופאן לא מתכוונים לייבא אותו יותר וזה חבל.
עריכה:
~סוף טוב הכל טוב~
חזרה לי לפני כמה דקות נציגה נחמדה בשם רותם מעידן+ הם יוצרים קשר ממספר שמתחיל ב-054
בכל אופן היא בדקה אונליין מולי בכמה ממירים שיש אצלה כולל בגרמין והמסקנה היא אחת יש תקלה ארצית במדריכי הערוצים הנ"ל וכרגע היא העבירה את הפרטים לצוות הטכני שיטפל בכך.
שאלתי אותה בדבר ערוצי הרדיו ולמה חלקם עובדים ולמה חלקם לא, נעניתי בכך שתחנות הרדיו מחליטות האם להצטרף והאם לא והיום ניתן לשמוע רדיו חיפה ומחר לא אם התחנה תחליט לצאת מהמערך הנל, הערוצים שטעם עובדים מבחינת רדיו הם ערוצים שטרם אישרו את הצטרפותם למערך, ככשאלתי למה איכות השמע כה ירודה ברדיו נעניתי כי מדובר עדיין בשידורי ניסיון וברגע שתצא הודעה לתקשורת בגין הצטרפות תחנות הרדיו הנל למערך האיכות אמורה להשתפר כמו כן. בכל אופן נהניתי מהשירות שהיה מהיר מרגע הפנייה, אני לוקח את דבריי חזרה אולי הרושם הראשוני אינו מזהיר אבל בשיחה השנייה מטעמם עידן+ הרושם בהחלט משתנה - לידיעתכם.
עריכה:
~סוף טוב הכל טוב~
חזרה לי לפני כמה דקות נציגה נחמדה בשם רותם מעידן+ הם יוצרים קשר ממספר שמתחיל ב-054
בכל אופן היא בדקה אונליין מולי בכמה ממירים שיש אצלה כולל בגרמין והמסקנה היא אחת יש תקלה ארצית במדריכי הערוצים הנ"ל וכרגע היא העבירה את הפרטים לצוות הטכני שיטפל בכך.
שאלתי אותה בדבר ערוצי הרדיו ולמה חלקם עובדים ולמה חלקם לא, נעניתי בכך שתחנות הרדיו מחליטות האם להצטרף והאם לא והיום ניתן לשמוע רדיו חיפה ומחר לא אם התחנה תחליט לצאת מהמערך הנל, הערוצים שטעם עובדים מבחינת רדיו הם ערוצים שטרם אישרו את הצטרפותם למערך, ככשאלתי למה איכות השמע כה ירודה ברדיו נעניתי כי מדובר עדיין בשידורי ניסיון וברגע שתצא הודעה לתקשורת בגין הצטרפות תחנות הרדיו הנל למערך האיכות אמורה להשתפר כמו כן. בכל אופן נהניתי מהשירות שהיה מהיר מרגע הפנייה, אני לוקח את דבריי חזרה אולי הרושם הראשוני אינו מזהיר אבל בשיחה השנייה מטעמם עידן+ הרושם בהחלט משתנה - לידיעתכם.
- unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חבר'ה, גם בערוץ 10 החופשי בלווין אין לוח שידורים מאז אתמול...ככה שזה אצל כולם 
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

בהוט / יס יש EPG לערוצים הנ"ל?
כן, יש.
אני מתאר לעצמי שהוט/יס מקבלים את לוח השידורים מהרשות השנייה(או מכל ערוץ באופן עצמאי), מעלים למערכות שלהם ומפיצים ללקוחות שלהם.
הבעיה היא לא שלא יודעים מה ישודר, אלא בהפצה של הEPG דרך "עידן+" והלוויין ולכן להוט/יס אין בעיות.
(דעתי מתבססת על השערה והגיון בלבד, אם אני לא מדייק אשמח לשמוע וללמוד
)
אני מתאר לעצמי שהוט/יס מקבלים את לוח השידורים מהרשות השנייה(או מכל ערוץ באופן עצמאי), מעלים למערכות שלהם ומפיצים ללקוחות שלהם.
הבעיה היא לא שלא יודעים מה ישודר, אלא בהפצה של הEPG דרך "עידן+" והלוויין ולכן להוט/יס אין בעיות.
(דעתי מתבססת על השערה והגיון בלבד, אם אני לא מדייק אשמח לשמוע וללמוד
- unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בלווין הכל חזר 
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
כן. אני רכשתי בדצמבר 2010 שני ממירי גרונדיג במבצע של ה- 100 ש"ח, מרוצה רק מאיכות התמונה שהיא מעולה, שאר הדברים פחות לשביעות רצוני, כמו יציאות, יכולת הממיר לקרוא פורמטים שונים מה- USB, ממיר אחד כבר עובד מאז והשני הוחלף וגם המחליף שלו הוחלף. מהאינובה שברשותי אני מרוצה בהרבה יותר, למרות שבאיכות התמונה הוא טיפה פחות טוב.benny123 כתב:אגב אתה מהרוכשים המאושרים של הגרונדיג ב-99 שקל אז במבצע של אלמ? מרוצה מהממיר? אם הייתי יכול לרכוש אותו נראה לי הוא היה בחירתי הראשונה לסיקור לטובת הגולשים, לצערי ניופאן לא מתכוונים לייבא אותו יותר וזה חבל.
[/b]...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

ה-EPG חזר גם ב-DTT.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
יותר נכון למטה אם מתקנים והורסים תוך תיקוןbenny123 כתב:אכן צודק עכשיו ה-EPG של ערוץ 2 נמחק כליל בעוד ה-EPG של ערוץ 10 וערוץ הכנסת חזר להופיע... מה נסגר שם למעלה? ידוע למישהו?...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

ה-EPG של ערוץ 2 חזר. יש EPG בכל הערוצים.