תרגום בסרטי 3D בפרודיג'י
שלום לכולם !
השבוע רכשתי אקסטרימר פרודיג'י סילבר
כשאני מנגן סרטי 3D מקובץ mkv כמו avatar SBS אז התרגום משובש לי ורואים רק חצי ממנו ורק בעין אחת
האם יש משהו שאני צריך לעשות בכדי לסדר את זה ?
ממה שהבנתי הפרודיג'י תומך 3D זו הסיבה שרכשתי אותו .
עזרה בבקשה ....
השבוע רכשתי אקסטרימר פרודיג'י סילבר
כשאני מנגן סרטי 3D מקובץ mkv כמו avatar SBS אז התרגום משובש לי ורואים רק חצי ממנו ורק בעין אחת
האם יש משהו שאני צריך לעשות בכדי לסדר את זה ?
ממה שהבנתי הפרודיג'י תומך 3D זו הסיבה שרכשתי אותו .
עזרה בבקשה ....
נשמע to good to be true אבל אין מה להפסיד ... תודה אעדכן עוד מעט .guyezra כתב:תנסה להוסיף את האותיות SBS לפני סיום שם הקובץ...
אגב אתה מתכוון לפני הנקודה והסיומת ?
ז"א ככה
או avatar3d.sbssrt ?
ציטוט מהביקורת של המוצר באתר " לא יודע אם זה עדיין נכון חצי שנה אחרי :
עם ה- Xtreamer Prodigy אין לנו שום תמיכה אוטומטית שכזאת. יש לנגן את קובץ התלת מימד ואז להכנס לתפריט בסטרימר ולציין את סוג התלת מימד של הקובץ, כלומר אם הקובץ הוא 3DSBS או 3DTAB. בנוסף, בכל פעם שעוברים למצב תלת מימד בסטרימר ויש לכם כתוביות אשר הוצגו בתחילת ה- Playback, הן יעלמו ויש צורך לבחור אותן שוב דרך תפריט הכתוביות, באג מעצבן. תהליך שינוי הסטרימר למצב תלת מימד הינו תהליך ידני ומתיש והייתי מצפה כי מחברה אשר מכריזה בגדול על תמיכה בתלת מימד, תוצג תמיכה קצת יותר עצמאית ללא תלות במשתמש.
ניתן למצוא בתפריט המדובר גם אפשרות של סימולצית תלת מימד, כלומר המרה מתמונה דו-מימדית לתלת מימדית, בדומה לתהליך שמבצע המסך שלכם תחת תפריט התלת מימד.
לסיכום חציו של הפרק, אם יש ברשותכם קבצי mkv של 1080p Half SBS, ה- Xtreamer Prodigy יוכל להציג אותם כהלכה, כולל ממשק משתמש בתלת מימד וטיפול נאות בכתוביות עבור הצגה בתלת מימד, אך ההעברה למצב תלת מימד במסך תהיה ידנית....
תודה על התשובהviper כתב:ציטוט מהביקורת של המוצר באתר " לא יודע אם זה עדיין נכון חצי שנה אחרי :עם ה- Xtreamer Prodigy אין לנו שום תמיכה אוטומטית שכזאת. יש לנגן את קובץ התלת מימד ואז להכנס לתפריט בסטרימר ולציין את סוג התלת מימד של הקובץ, כלומר אם הקובץ הוא 3DSBS או 3DTAB. בנוסף, בכל פעם שעוברים למצב תלת מימד בסטרימר ויש לכם כתוביות אשר הוצגו בתחילת ה- Playback, הן יעלמו ויש צורך לבחור אותן שוב דרך תפריט הכתוביות, באג מעצבן. תהליך שינוי הסטרימר למצב תלת מימד הינו תהליך ידני ומתיש והייתי מצפה כי מחברה אשר מכריזה בגדול על תמיכה בתלת מימד, תוצג תמיכה קצת יותר עצמאית ללא תלות במשתמש.
ניתן למצוא בתפריט המדובר גם אפשרות של סימולצית תלת מימד, כלומר המרה מתמונה דו-מימדית לתלת מימדית, בדומה לתהליך שמבצע המסך שלכם תחת תפריט התלת מימד.
לסיכום חציו של הפרק, אם יש ברשותכם קבצי mkv של 1080p Half SBS, ה- Xtreamer Prodigy יוכל להציג אותם כהלכה, כולל ממשק משתמש בתלת מימד וטיפול נאות בכתוביות עבור הצגה בתלת מימד, אך ההעברה למצב תלת מימד במסך תהיה ידנית.......
אגב על איזה כפתור ללחוץ כדי להיכנס לתפריט בניגון הסרט 3D ?
ואגב מה עדיף לתת למקרן ( Epson 5010 ) לעשות את ההמרה ל 3D או לסטרימר ?