חבר דיבר עם תמיכת הוט בקשר להוטבוקס לקחו ממנו 5 שח "כי בדקו הגדרות נתב"
WTF בשביל מה קיימת תמיכה טכנית אם לא לשאלות מסוג זה? מה הגניבה הזו?
בנוסף מתברר (לי לפחות..) שעל רשת אלחוטית שממילא קימת בהוטבוקס העלוב
לוקחים 10 ש"ח בחודש (שלא כולל 5 שח תמיכה ...)וזאת אפשר לבטל ולשלם פחות בחשבונית הכללית
10X18=180 שח שאיתם ניתן לקנות נתב נורמלי שישאר בידיי הלקוח
פשוט לא מאמין כמה החברה הזו מסוגלת לעשוק את הציבור...
אבל מה ההגיון???
אתה משכיר מוצר שגם ככה לא מתפקד טוב ועוד משלם על תמיכה?
ועוד 5 ש"ח שגם ככה לרוב התמיכה בשורה הראשונה אין באמת שום מושג והבעיה בכלל לא נפתרת?
אבל מה ההגיון???
אתה משכיר מוצר שגם ככה לא מתפקד טוב ועוד משלם על תמיכה?
ועוד 5 ש"ח שגם ככה לרוב התמיכה בשורה הראשונה אין באמת שום מושג והבעיה בכלל לא נפתרת?
...
לי אישית אני משלם לתמיכה של בזק אבל בזק יש גם אחריות על הנתב ....
הוט או הוטנט לדעתי הוט לא לוקחים כסף עבור תמיכה והוטנט כן.
בכל מקרה, זה לגיטימי לבקש כסף לתמיכה במשהו שהם לא אמורים לספק לך כביכול, המטרה שלהם לספק לך אינטרנט למחשב, ולא לתת תמיכה ברשת אלחוטית, יש הרבה מאוד אנשים שאין להם מושג באיך להגדיר כל דבר אז הם מגיעים למצב שאפילו מזמינים טכנאי, עדיף להם במצב הזה אפילו להשתמש בשירות של הוט לחסוך את הכסף של הטכנאי, תבינו אתם זה לא הציבור שהוט רוצה ממנו כסף, אלא האנשים היותר פשוטים שאין להם כל כך מושג, אני לא רואה את אמא שלי גולשת במחשב ומגדירה את הנתב אם לא אני.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER העלאת תמונות
or4558 , זה ציוד שהחברות חייבות לספק לך ,אם זה המודמים בבזק המושאלים בבזק ,קניה של הנתב בחיוב/זיכוי (שלא ממש ברור לגבי המודל הזה ובפועל הוא עובד בצורה מאוד מוזרה ) או הוט שמשכירה ציוד ,הם מחויבים להחליף לך אותו במקרה של תקלה אם היא התרחשה יום אחרי שקיבלת את המודם ,או חמש שנים אחרי ,ככה שלא ממש ברורה ה"אחריות" הזאת שיש לך על המכשיר .
אלה שמצדיקים את את חיוב התשלום חיים בארץ יותר מידי זמן ללא הבנה של מהו שירות של חברות שמכבדות עצמן בעולם. השתרשה בארץ נורמה של חזירות ועצוב שאפילו הלקוחות כבר חונכו לקבל את הגזל ב"אהבה".
amiti כתב:אלה שמצדיקים את את חיוב התשלום חיים בארץ יותר מידי זמן ללא הבנה של מהו שירות של חברות שמכבדות עצמן בעולם. השתרשה בארץ נורמה של חזירות ועצוב שאפילו הלקוחות כבר חונכו לקבל את הגזל ב"אהבה".
...
זה ממש לא נכון, אני לא מסכים שצריך לקחת כסף בנוסף על השירות הבסיסי שהוט מספקת ז"א התקנה של תשתית במחשב אחד.
מעבר לזה בתמיכה ברשת ביתית זה ליגיטימי מאוד לחייב, כמו שאמרתי הרבה אנשים לא כאלה מבינים ועדיף להם לשלם להוט מאשר לטכנאי שיקח להם 100 - 200 שקל על התקנה בבית והגדרה של רשת ביתית.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER העלאת תמונות
הבעיה אם אותם אנשים היא שאפילו שהם לא מבינים הם אפילו לא טורחים לפתוח את החוברת עם ההוראות שמצורפת למכשיר ולקרוא ,אלה מעדיפים לבזבז סתם כסף על שטויות כמו "תמיכה בנתבים " ..