+ המכשיר אכן עמיד ביותר גם ביומיום, ולא רק בהדגמות
+ הגודל הפיזי שלו מאד "נכון". בגודל של הבלקברי הנפוצים, וקטן בהרבה מהגלקסי או האייפונים, למרות שהמסך שלו 3.7.
+ המכשיר מאד מתאים למי שמשתמש בסמארטפון כטלפון + תוספות. פחות למי שמחפש סמארטפון אמיתי וחדיש.
- איכות התמונות נמוכה בהרבה משל סמארטפונים אחרים.
- ממשק המשתמש של מוטורולה, אם להתבטא בעדינות, לא התקדם הרבה מאז שהם התחילו להמציא ממשקי משתמש...
תגידו - אבל זה אנדרואיד. אז זהו, שכל ממשק הטלפוניה הוא מוטורולה, והוא לא משהו בכלל!
- בגלל המבנה שלו, מאד קשה למצוא עריסה לרכב. למכשיר יש כפתורי הפעלה/כיבוי או שקע USB ב 3 צדדים, ולא ממוקמים זה מול זה. המשמעות היא שרק עריסה שאוחזת בארבע הפינות מתאימה. אלו נדירות, במיוחד בארץ, ולא זולות.
כאחד שמשחק בטלפון הזה על בסיס יומיומי (הוא נקנה לאישתי כמתנת יום - הולדת)
אני חייב לציין לטובה את הפשטות שלו. אני לא אחד שמחפש את המילה האחרונה (משהו אמר SGSIII ?) אלא מכשיר שיכול לשרוד קצת יותר מהרגיל
יש למכשיר קהיליה תומכת ב XDA. אמנם אין לו גירסא רישמית של ICS אבל קיים כבר CM9 (למי שלא מכיר מדובר על Cyanogem Mod ICS ) בצורה יציבה.
10 דקות עבודה עם ה ROM של מוטורולה הספיקו לי וכעת המכשיר נע בין CM7 ו CM9 (על ידי Second boot - למי שלא מכיר התקנת מספר ROM על המכשיר).
בקיצור - למי שלא צריך את המילה האחרונה המכשיר מאוד מומלץ!
אני חושב לקנות שני מכשירים (אולי שלושה ) כאלה וראיתי סיילים של 250$ (כולל הכל ויש לי מי שיביא את זה לארץ) - שזה כ 500 ש"ח פחות מבארץ - השאלה האם כדאי והאם יש דברים שצריך לשים אליהם לב (למעט עניין המטען שצריך 220V) ?
תודה גדולה לעוזרים .