המוטורולה דיפיי פלוס ממשיך את קודמו בסדרה ומביא מכשיר מוקשח ועמיד למפגעים עם מפרט טוב יותר. בדקנו אותו במבחני ריסוק. האם עמד במשימה?
eg99
חבר ותיק
תגובות: 2999
שליחה
כבעלים של DEFY מזה כשנה, אוסיף:
+ המכשיר אכן עמיד ביותר גם ביומיום, ולא רק בהדגמות
+ הגודל הפיזי שלו מאד "נכון". בגודל של הבלקברי הנפוצים, וקטן בהרבה מהגלקסי או האייפונים, למרות שהמסך שלו 3.7.
+ המכשיר מאד מתאים למי שמשתמש בסמארטפון כטלפון + תוספות. פחות למי שמחפש סמארטפון אמיתי וחדיש.
- איכות התמונות נמוכה בהרבה משל סמארטפונים אחרים.
- ממשק המשתמש של מוטורולה, אם להתבטא בעדינות, לא התקדם הרבה מאז שהם התחילו להמציא ממשקי משתמש...
תגידו - אבל זה אנדרואיד. אז זהו, שכל ממשק הטלפוניה הוא מוטורולה, והוא לא משהו בכלל!
- בגלל המבנה שלו, מאד קשה למצוא עריסה לרכב. למכשיר יש כפתורי הפעלה/כיבוי או שקע USB ב 3 צדדים, ולא ממוקמים זה מול זה. המשמעות היא שרק עריסה שאוחזת בארבע הפינות מתאימה. אלו נדירות, במיוחד בארץ, ולא זולות.
ערן
erlich01
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825
שליחה
כאחד שמשחק בטלפון הזה על בסיס יומיומי (הוא נקנה לאישתי כמתנת יום - הולדת)
אני חייב לציין לטובה את הפשטות שלו. אני לא אחד שמחפש את המילה האחרונה (משהו אמר SGSIII ?) אלא מכשיר שיכול לשרוד קצת יותר מהרגיל
יש למכשיר קהיליה תומכת ב XDA. אמנם אין לו גירסא רישמית של ICS אבל קיים כבר CM9 (למי שלא מכיר מדובר על Cyanogem Mod ICS ) בצורה יציבה.
10 דקות עבודה עם ה ROM של מוטורולה הספיקו לי וכעת המכשיר נע בין CM7 ו CM9 (על ידי Second boot - למי שלא מכיר התקנת מספר ROM על המכשיר).
בקיצור - למי שלא צריך את המילה האחרונה המכשיר מאוד מומלץ!
eg99
חבר ותיק
תגובות: 2999
שליחה
erlich01,
ל CM7 יש עברית ראויה?
נראה לי שבקרוב מאד אני אחליף ROM...
אני חושב לקנות שני מכשירים (אולי שלושה ) כאלה וראיתי סיילים של 250$ (כולל הכל ויש לי מי שיביא את זה לארץ) - שזה כ 500 ש"ח פחות מבארץ - השאלה האם כדאי והאם יש דברים שצריך לשים אליהם לב (למעט עניין המטען שצריך 220V) ?
תודה גדולה לעוזרים .