קומפאק K3 בת שנה ב-1,200 ש"ח או Mazzer מיני חדשה ב-1,400?
-
פלנש
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 540
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
כיוון שחיידק השדרוגיטיס בשיאו לקראת חג האביב הבעל"ט, נברתי קצת בפורום ובחנויות ומצאתי שתי אטרקציות:
1. מטחנת קומפאק K3 של כפיר_ש בת שנה ומשהו. הוא מוכר ב-1,200.
2. מטחנת Mazzer סופר-ג'ולי חדשה ב-1,400 ש"ח (מידיד שלי, שהוא בעל עסק לקפה בירושלים).
מה אתם אומרים? (תנסו להישאר אובייקטיביים..)
המטחנה הנוכחית שלי היא Iberiyal. שימשה אותי בנאמנות כ-4 שנים וחצי.
המכונה למי שלא יודע: Izzo vivi.
איזו הייתם ממליצים?
1. מטחנת קומפאק K3 של כפיר_ש בת שנה ומשהו. הוא מוכר ב-1,200.
2. מטחנת Mazzer סופר-ג'ולי חדשה ב-1,400 ש"ח (מידיד שלי, שהוא בעל עסק לקפה בירושלים).
מה אתם אומרים? (תנסו להישאר אובייקטיביים..)
המטחנה הנוכחית שלי היא Iberiyal. שימשה אותי בנאמנות כ-4 שנים וחצי.
המכונה למי שלא יודע: Izzo vivi.
איזו הייתם ממליצים?
המאצר עם מחלק מנות והיא גדולה, פחות נוח לסביבה ביתית, אבל עדיפה כמטחנה - סכינים גדולות יותר.
ההחלטה היא שלך. יד שניה או לא זה שיקול זניח במקרה של הקומפאק מבחינת ביצועים או אמינות (בעיקר התענוג של לקרוע ניילונים)
ההחלטה היא שלך. יד שניה או לא זה שיקול זניח במקרה של הקומפאק מבחינת ביצועים או אמינות (בעיקר התענוג של לקרוע ניילונים)
what's next?
- concordia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
כבעליה לשעבר של ה compak k3 שהיא אגב,מטחנה מעולה, אני ממליץ על mazzer מסחרית גדולה. תוך יומיים לא תשים לב לגודל שלה ותתרגל לעבוד איתה. לא נשאר לה ולו קמצוץ קטן של קפה(הרבה פחות מהקומפאק) רק טיפ טיפה ביציאה של תא הטחינה. ההבדל משמעותי, מאסיבי, הבדל שמורגש היטב היטב אחר כך הקפה, זהו עולם אחר.אין תחליף למטחנת mazzer מסחרית.
-
פלנש
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 540
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
תודה רבה.
אברר לגבי הסבה לקונוס במאצר. אם מדובר בתוספת שמנמנה למחיר, אשקול תוצרת בית.. אגב, איך עושים את זה? נראה לי שנתקלתי כבר בטופיק הזה בפורום מתישהו -- כמדומני Zylber מייצר הום-מייד אקססוריז שכאלו אצלו, או שאני טועה..
אברר לגבי הסבה לקונוס במאצר. אם מדובר בתוספת שמנמנה למחיר, אשקול תוצרת בית.. אגב, איך עושים את זה? נראה לי שנתקלתי כבר בטופיק הזה בפורום מתישהו -- כמדומני Zylber מייצר הום-מייד אקססוריז שכאלו אצלו, או שאני טועה..
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
צריך לבדוק כמה מטחנה אוגרת אחרי פירוק וניקוי כללי - שמים 10 גרם פולים וסופרים כמה גרם יוצא.concordia כתב:. לא נשאר לה ולו קמצוץ קטן של קפה(הרבה פחות מהקומפאק) רק טיפ טיפה ביציאה של תא הטחינה. ....
במכונה עם דיסקיות בקוטר גדול כמות הקפה שנשארת מסביב לדיסקיות בפנים גדולה יותר.
בהגדרה במאצר סופר ג'ולי עם 64מ"מ יהיה יותר מהקומפאק עם 58מ"מ.
מאצר סופר ג'ולי תהיה עדיפה על קומפאק אבל הן לא מאותו סדר גודל ב"גודל"...
המחיר טוב לחדשה אם יש לך מקום.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)