לוקש או באמת עסקה טובה?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
מצורפת טבלת המחירים של סלקום עבור מבצע משפחה של עובדים בתעשייה מסויימת.
אני חושב לנצל את המבצע. לפי מה שאני מבין, אם אני לוקח את החבילה של מסלול מספר 2 ומציג מכשיר שנרכש בחוץ (לא משנה באיזה מחיר), התשלום שלי לחברת הסלולר יהיה רק 7 ש"ח בחודש. הדברים גם אושרו על ידי נציגה מחברת סלקום.
למרות שהכל נראה טוב ויפה, יותר מידי שרשורים אני קורא על דברים שלא הלכו כשורה במהלך מימוש חוק ניתוק זיקה.
אודה לכל מי שיכול לספק עצה בנושא לפני שאני מתקדם עם העסקה (3 חשבונות אני מעביר).
אני חושב לנצל את המבצע. לפי מה שאני מבין, אם אני לוקח את החבילה של מסלול מספר 2 ומציג מכשיר שנרכש בחוץ (לא משנה באיזה מחיר), התשלום שלי לחברת הסלולר יהיה רק 7 ש"ח בחודש. הדברים גם אושרו על ידי נציגה מחברת סלקום.
למרות שהכל נראה טוב ויפה, יותר מידי שרשורים אני קורא על דברים שלא הלכו כשורה במהלך מימוש חוק ניתוק זיקה.
אודה לכל מי שיכול לספק עצה בנושא לפני שאני מתקדם עם העסקה (3 חשבונות אני מעביר).
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
על פניו נראה שזו עיסקה משתלמת.
אני הייתי הולך דווקא על עמודה 3, כי לי אישית לא מספיק 500 MB גלישה והוספה של 13 ש"ח בשביל להכפיל את נפח הגלישה (ועל הדרך להוסיף עוד 50 SMS ו-50 דקות זמן אוויר, זה משתלם).
תשים לב טוב (אני לא רואה שזה רשום פה) אם מדובר בהחזר של 58 ש"ח בכל מצב בחבילה הזו, או שיש עוד סעיף נסתר של "בשימוש מעל XXX ש"ח".
כמו כן, לכמה זמן אתה מקבל את הזיכוי, אם תמשיך 5 שנים בחבילה הזו, האם תמשיך לקבל החזרים? או שמא זה מוגבל לסכום מסויים או לתקופה מסויימת (נניח 18 חודשים, או 36 חודשים).
אני הייתי הולך דווקא על עמודה 3, כי לי אישית לא מספיק 500 MB גלישה והוספה של 13 ש"ח בשביל להכפיל את נפח הגלישה (ועל הדרך להוסיף עוד 50 SMS ו-50 דקות זמן אוויר, זה משתלם).
תשים לב טוב (אני לא רואה שזה רשום פה) אם מדובר בהחזר של 58 ש"ח בכל מצב בחבילה הזו, או שיש עוד סעיף נסתר של "בשימוש מעל XXX ש"ח".
כמו כן, לכמה זמן אתה מקבל את הזיכוי, אם תמשיך 5 שנים בחבילה הזו, האם תמשיך לקבל החזרים? או שמא זה מוגבל לסכום מסויים או לתקופה מסויימת (נניח 18 חודשים, או 36 חודשים).
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הזיכוי ממשיך לאורך כל תקופת מימוש ניתוק זיקה.
אין צורך בעמידה בסכום מינימלי מסויים בחשבון החודשי.
אין צורך בעמידה בסכום מינימלי מסויים בחשבון החודשי.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ניתן לרכוש את הסים מראש או להגיע עם סים שכבר קיים ואז אין צורך בתשלום.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
מספר הדקות נראה לי מעט נמוך וכך גם חבילת הגלישה, לא כדאי פחות מ-1GB.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

החבילה נבחרה לאחר בדיקה של פרופיל השימוש הנוכחי. רוב הזמן המשפחה באיזור עם Wi-FI ולכן אין צורך בחבילה גדולה יותר.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

קראתי באחד הפורומים כי מישהו שהגיע לממש ניתוק זיקה, סיפרו לו סיפור שהחשבונית החודשית שלו צריכה לעמוד במינימום של סכום מסויים לחודש. אם אני הייתי מגיע והיו מספרים לי את זה, כנראה שהייתי מאמין, אבל בגלל שקראתי קצת בנושא מוקדם יותר, הבנתי שזה לא נכון.
יש עוד אינספור סיפורים כאלו על רשתות הסלולר בנושא זה וחשבתי שחברי הפורום כאן יוכלו לשתף מנסיונם ואם משהו נראה לא הגיוני במה שהצגתי למעלה.
יש עוד אינספור סיפורים כאלו על רשתות הסלולר בנושא זה וחשבתי שחברי הפורום כאן יוכלו לשתף מנסיונם ואם משהו נראה לא הגיוני במה שהצגתי למעלה.
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
שלום זיו,
לפי החבילות/מחירים, אני חושב שאני יודע באיזו תעשייה/חברה מדובר, אישתי עובדת שם.
לאחר כתקופה מאוד מאוד ארוכה עם אורנג' (למעשה מהיום בו התחילה לתת שירות בארץ) ניצלתי את האפשרות ועברתי לפני מספר חודשים לסלקום, בתוכנית הזו, כאשר בחרתי את המסלול של 92 ש"ח.
המעבר עצמו בסלקום היה ללא בעיה ובוצע תוך 5 דקות בעמדה בקניון קרית אונו. התהליך של פתיחת הנעילה של המכשיר (אייפון 3gs) שהיה צריך להיעשות באישור אורנג' היה מרגיז ומתיש (כאשר תקעו אותי ללא קו במשך סופ"ש שלם), אך בוצע לבסוף. אח"כ עוד הייתה להם החוצפה להתקשר ולשאול אם אני מוכן לחזור אליהם....כן, בטח.
התשלום החודשי עומד על 36 ש"ח לאחר ההחזר בזכות ניתוק הזיקה. אפילו לא שאלתי בזמן המעבר והופתעתי לגלות שאכן התחשבו בכך. לא ביקשו שום הוכחת קניה ושום דבר נוסף למעט אישור שאישתי אכן עובדת בארגון הנדון.
מאז אני מדבר ובעיקר גולש ללא הגבלה ממשית ומחייך כל פעם שמגיעה החשבונית.
כמו כן, אני מוכרח לציין כי בינתיים השירות והיחס עצמו מצויינים וייתכן וזאת כי מדובר בגוף מאוד גדול.
בהצלחה,
אלרום
לפי החבילות/מחירים, אני חושב שאני יודע באיזו תעשייה/חברה מדובר, אישתי עובדת שם.
לאחר כתקופה מאוד מאוד ארוכה עם אורנג' (למעשה מהיום בו התחילה לתת שירות בארץ) ניצלתי את האפשרות ועברתי לפני מספר חודשים לסלקום, בתוכנית הזו, כאשר בחרתי את המסלול של 92 ש"ח.
המעבר עצמו בסלקום היה ללא בעיה ובוצע תוך 5 דקות בעמדה בקניון קרית אונו. התהליך של פתיחת הנעילה של המכשיר (אייפון 3gs) שהיה צריך להיעשות באישור אורנג' היה מרגיז ומתיש (כאשר תקעו אותי ללא קו במשך סופ"ש שלם), אך בוצע לבסוף. אח"כ עוד הייתה להם החוצפה להתקשר ולשאול אם אני מוכן לחזור אליהם....כן, בטח.
התשלום החודשי עומד על 36 ש"ח לאחר ההחזר בזכות ניתוק הזיקה. אפילו לא שאלתי בזמן המעבר והופתעתי לגלות שאכן התחשבו בכך. לא ביקשו שום הוכחת קניה ושום דבר נוסף למעט אישור שאישתי אכן עובדת בארגון הנדון.
מאז אני מדבר ובעיקר גולש ללא הגבלה ממשית ומחייך כל פעם שמגיעה החשבונית.
כמו כן, אני מוכרח לציין כי בינתיים השירות והיחס עצמו מצויינים וייתכן וזאת כי מדובר בגוף מאוד גדול.
בהצלחה,
אלרום
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

elrom,
תודה על שיתוף הרשמים.
הצלחת להוריד את הבקשה של התשלום על סים במידה ולקחת? סלקום דורשים 248 ש"ח עבור Usim בודד.
תודה על שיתוף הרשמים.
הצלחת להוריד את הבקשה של התשלום על סים במידה ולקחת? סלקום דורשים 248 ש"ח עבור Usim בודד.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

7 ש"ח לחודש (או ליתר דיוק 6.9 ש"ח) כפול 36 חודשים זה בדיוק 248 ש"ח. אתה כבר משלם את הסכום הזה וכנראה בגלל המספר הגבוה של התשלומים לא שמת לב לזה.
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון.
אני מסתכל עכשיו בחשבונית של נובמבר שבמקרה אצלי בעבודה:
תשלום חודשי קבוע בתוכנית בני משפחות 79.31
סלקום דו-2 מכשירים באותו מספר 6.50 (כאמור, סים נוסף שרכשתי)
הנחת ציוד בתוכנית בני משפחות 55.18-
קבלת שירות מ 144 2.13
סה"כ חיובים וזיכויים (לפני מע"מ) 32.76
סה"כ לתשלום 38.00 ש"ח
אני מסתכל עכשיו בחשבונית של נובמבר שבמקרה אצלי בעבודה:
תשלום חודשי קבוע בתוכנית בני משפחות 79.31
סלקום דו-2 מכשירים באותו מספר 6.50 (כאמור, סים נוסף שרכשתי)
הנחת ציוד בתוכנית בני משפחות 55.18-
קבלת שירות מ 144 2.13
סה"כ חיובים וזיכויים (לפני מע"מ) 32.76
סה"כ לתשלום 38.00 ש"ח