לוקש או באמת עסקה טובה?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46438
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
ה- 6.5 שציינת זה תשלום עבור סים. תכפיל את זה במספר החודשים וקיבלת את הסכום השערורייתי עבור ה- USIM.
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
את זה הבנתי, אך מדובר בסים שני לאותו מספר. עבור הסים הראשון לאותו מספר לא נתבקשתי להוסיף תשלום.
ייתכן ולא הבנתי את כוונתך - האם אתה צריך לשלם 248 ש"ח עבור הסים הראשון של כל מספר (ציינת כי אתב מעוניין להעביר 3 קווים)?
ייתכן ולא הבנתי את כוונתך - האם אתה צריך לשלם 248 ש"ח עבור הסים הראשון של כל מספר (ציינת כי אתב מעוניין להעביר 3 קווים)?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
גם לי ההצעה נראית מוכרת,
אישית אני משלם 7 ש"ח לחודש לפרטנר על מסלול שדומה למסלול 2
שיחות חופשי לאורנג', 350 דק',350 מסרונים, 500MB וביטוח ואחריות גם למכשיר שלא נקנה בחברה.
אורנג' לא חייבו אותי על USIM וגם קיבלתי מכשיר קבוע לרכב חינם.
התשלום הוא לאחר שהצגתי קבלה על רכישת גלקסי S2 מתאילנד שגם הוכנס לביטוח ואחריות.
אז אני יכול לאשר שהתוכניות האלה קיימות, רק צריך את הקשר המשפחתי הנכון...
כאשר בקשת הניוד הגיעה לסלקום , שבה הייתי לקוח שנים רבות, התקשרו אלי ואמרו לי שחבל שלא חיכיתי כי בקרוב הם יציעו הצעה אטרקטיבית שהתבררה לאחר זמן מה כהצעה 1:1 למה שהוצע בפרטנר, אבל החלטתי בשלב הזה לא לחזור לסלקום.
מה שמרגיז בסלקום בתוכניות האלה זה שהתנהלות שרות הלקוחות היא רק דרך איש קשר ולא ישירות, באורנג' ההתנהלות היא מול מרכזי השירות הרגילים.
בהצלחה, אחלה דיל!
אישית אני משלם 7 ש"ח לחודש לפרטנר על מסלול שדומה למסלול 2
שיחות חופשי לאורנג', 350 דק',350 מסרונים, 500MB וביטוח ואחריות גם למכשיר שלא נקנה בחברה.
אורנג' לא חייבו אותי על USIM וגם קיבלתי מכשיר קבוע לרכב חינם.
התשלום הוא לאחר שהצגתי קבלה על רכישת גלקסי S2 מתאילנד שגם הוכנס לביטוח ואחריות.
אז אני יכול לאשר שהתוכניות האלה קיימות, רק צריך את הקשר המשפחתי הנכון...
כאשר בקשת הניוד הגיעה לסלקום , שבה הייתי לקוח שנים רבות, התקשרו אלי ואמרו לי שחבל שלא חיכיתי כי בקרוב הם יציעו הצעה אטרקטיבית שהתבררה לאחר זמן מה כהצעה 1:1 למה שהוצע בפרטנר, אבל החלטתי בשלב הזה לא לחזור לסלקום.
מה שמרגיז בסלקום בתוכניות האלה זה שהתנהלות שרות הלקוחות היא רק דרך איש קשר ולא ישירות, באורנג' ההתנהלות היא מול מרכזי השירות הרגילים.
בהצלחה, אחלה דיל!
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

טוב שפתחתי את השרשור.
המוקד של סלקום אמר שאני חייב לקנות את ה- USIM ב- 248 ש"ח, עכשיו מתברר כי כנראה שאפשר להוציא את זה חינם.
בנוסף, סלקום ניסו לשכנע אותי לקנות את המכשירים אצלהם כי ככה אני אקבל ביטוח. מתברר כי מחיר החבילה כולל ביטוח גם לטלפונים שמגיעים במסגרת ניתוק זיקה. איזה ניסיון רציני לסבן אותי.
המוקד של סלקום אמר שאני חייב לקנות את ה- USIM ב- 248 ש"ח, עכשיו מתברר כי כנראה שאפשר להוציא את זה חינם.
בנוסף, סלקום ניסו לשכנע אותי לקנות את המכשירים אצלהם כי ככה אני אקבל ביטוח. מתברר כי מחיר החבילה כולל ביטוח גם לטלפונים שמגיעים במסגרת ניתוק זיקה. איזה ניסיון רציני לסבן אותי.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

סלקום מתעקשים שאני אקנה את הסים. הסים ניתן בחינם רק אם קונים מהם מכשיר. מכיוון שאין אזכור לנושא בחוזה, אני מניח שזה תלוי כמה צעקות אני ארים. מעצבן.
לגבי הביטוח, מסתבר ש"אתמול הייתה לנו ישיבה, יש באמת ביטוח למכשירים, אבל רק ל- LG" - להזכירכם, בחוזה רשום שיש ביטוח לכל המכשירים.
יש לציין כי כל שיחה עם המוקד בטלפון מלווה ב- 30 עד 40 דקות של המתנה.
לא התעסקתי שנים עם חברה סלולרית (יש לי טלפון מהעבודה) ועכשיו שאני צריך (לטובת אישתי והמשפחה הקרובה), אני מקלל את הרגע.
המון הערכה תהיה לי אם יש כאן נציג של סלקום שמוכן לעשות לי את החיים קלים יותר בנושא הזה.
לגבי הביטוח, מסתבר ש"אתמול הייתה לנו ישיבה, יש באמת ביטוח למכשירים, אבל רק ל- LG" - להזכירכם, בחוזה רשום שיש ביטוח לכל המכשירים.
יש לציין כי כל שיחה עם המוקד בטלפון מלווה ב- 30 עד 40 דקות של המתנה.
לא התעסקתי שנים עם חברה סלולרית (יש לי טלפון מהעבודה) ועכשיו שאני צריך (לטובת אישתי והמשפחה הקרובה), אני מקלל את הרגע.
המון הערכה תהיה לי אם יש כאן נציג של סלקום שמוכן לעשות לי את החיים קלים יותר בנושא הזה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

moshik_dd,
קרא שוב את התגובה שלי, לא אמרתי אחרת.
שים לב כי elrom וגם Mistoffelees ציינו כי הם לא שילמו על הסים הראשון.
קרא שוב את התגובה שלי, לא אמרתי אחרת.
שים לב כי elrom וגם Mistoffelees ציינו כי הם לא שילמו על הסים הראשון.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ניתן לקבל סים חינם במידה והחבילה שנרכשת הינה בעלות של מעל ל- 90 ש"ח. החבילה שבחרתי בעלות נמוכה יותר ולכן עלי לרכוש את הסים.
230 ש"ח עבור הסים + 10 ש"ח שליח.
כל המסמכים נשלחו בדואל ולא הייתי אפילו צריך ללכת למרכז השירות.
בנתים זוג מכשירים נרכשו, גלקסי 2 ו- GALAXY Gio.
בנתים זוג מכשירים נרכשו, גלקסי 2 ו- GALAXY Gio.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
ziv_r כתב:ניתן לקבל סים חינם במידה והחבילה שנרכשת הינה בעלות של מעל ל- 90 ש"ח. החבילה שבחרתי בעלות נמוכה יותר ולכן עלי לרכוש את הסים.
בנתים זוג מכשירים נרכשו, גלקסי 2 ו- GALAXY Gio....
אם אתה מתנייד אתה אמור לקבל סים ללא עלות ו
אם אתה משדרג מכשיר לדור 3 גם כן אתה אמור לקבל סים ללא עלות
זאת שיטת המצליח של סלקום עלות סים רגיל 20ש"ח עלות סים usim ש"ח 50
כך עושים עלנו קופה לא רעה