שאלה על מהירות העלאה ב-100MB של HOT.

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
lior19 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 243
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

לפי מה שאני יודע ל-100 מגה של הוט יש 2 מגה העלאה (זה צריך להיות 250kB/s העלאה בפועל) השאלה האם באמת אתם מקבלים מהירות העלאה כזאת של 250, או שזה פחות בהרבה מזה?

מאוד מעניין אותי לשמוע אך ורק מאנשים שיש להם את ה-100 מגה של הוט, ושיודעים בפועל על איזו מהירות העלאה הם מעלים קבצים. אשמח לתשובה, תודה מראש.

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

lior19 כתב:לפי מה שאני יודע ל-100 מגה של הוט יש 2 מגה העלאה (זה צריך להיות 250kB/s העלאה בפועל) השאלה האם באמת אתם מקבלים מהירות העלאה כזאת של 250, או שזה פחות בהרבה מזה?

מאוד מעניין אותי לשמוע אך ורק מאנשים שיש להם את ה-100 מגה של הוט, ושיודעים בפועל על איזו מהירות העלאה הם מעלים קבצים. אשמח לתשובה, תודה מראש.
...
עוד פעם אתה שוגה בהמרות? עוד לא התרגלת? :)
זה לא "2 מגה", אלא 2Mbps. מספיק להשאיר עם הנתון הזה וכולם יבינו אותך. אין דבר כזה "העלאה בפועל". 2Mbps זו ההעלאה בפועל, ואין צורך לעשות את ההמרה שאתה מתעקש לעשות. כולם מבינים אותך. לא יאומן שמבחינתך צריך להשוות בין "אותו הדבר" ל"היינו הך"...

לעניין השאלה שלך - אני לא עובר את ה- 1.8Mbps ובדר"כ זה בסביבות ה- 1.7Mbps. קשה לי לשים את האצבע אם זה בגלל הוט או בגלל הוטנט. כנראה שהשבוע אחזור לבזב"ל (לפחות לתקופת נסיון) ואבדוק את העניין הזה, יחד עם עניינים נוספים שמציקים לי בהוטנט.

lior19 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

barman כתב:
lior19 כתב:לפי מה שאני יודע ל-100 מגה של הוט יש 2 מגה העלאה (זה צריך להיות 250kB/s העלאה בפועל) השאלה האם באמת אתם מקבלים מהירות העלאה כזאת של 250, או שזה פחות בהרבה מזה?

...
עוד פעם אתה שוגה בהמרות? עוד לא התרגלת? :)
זה לא "2 מגה", אלא 2Mbps. מספיק להשאיר עם הנתון הזה וכולם יבינו אותך. אין דבר כזה "העלאה בפועל". 2Mbps זו ההעלאה בפועל, ואין צורך לעשות את ההמרה שאתה מתעקש לעשות. כולם מבינים אותך. לא יאומן שמבחינתך צריך להשוות בין "אותו הדבר" ל"היינו הך"...

לעניין השאלה שלך - אני לא עובר את ה- 1.8Mbps ובדר"כ זה בסביבות ה- 1.7Mbps. קשה לי לשים את האצבע אם זה בגלל הוט או בגלל הוטנט. כנראה שהשבוע אחזור לבזב"ל (לפחות לתקופת נסיון) ואבדוק את העניין הזה, יחד עם עניינים נוספים שמציקים לי בהוטנט.
...
אין דבר כזה העלאה בפועל? רק שלא תגיד שאני סתם אומר: http://2.i014.net/Check4.html נראה לי שזה ישתיק אותך.

ולא הבנתי ממך כלום. כמה מהירות העלאה שלך בפועל? או שאתה מתחכם?

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

lior19 כתב: אין דבר כזה העלאה בפועל? רק שלא תגיד שאני סתם אומר: http://2.i014.net/Check4.html נראה לי שזה ישתיק אותך.

...
למה שזה ישתיק אותי? :) אתה נוהג להתבלבל בהמרות ולא בפעם הראשונה. אם יותר נוח לך לכתוב כל פעם "המהירות שלי היא 1+1, שהיא 2 בפועל", אז שיבושם לך. זה פשוט קצת הזוי. אתה למעשה אומר, "זה אותו הדבר, אבל בפועל זה היינו הך".

אם לא הבנת ממני כלום, אז סימן שאתה לא יודע לבצע את ההמרה ואתה סתם משנן.

לענייננו - עניתי לשאלה שלך בדיוק, ללא התחכמות, ואם אתה לא מבין אותי אז זה מחזק את מה שציינתי בתגובה הראשונה שלי.

הנה כלי שיעזור לך להבין: http://www.matisse.net/bitcalc/

בהצלחה.

lior19 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

barman כתב:
lior19 כתב: אין דבר כזה העלאה בפועל? רק שלא תגיד שאני סתם אומר: http://2.i014.net/Check4.html נראה לי שזה ישתיק אותך.

...
למה שזה ישתיק אותי? :) אתה נוהג להתבלבל בהמרות ולא בפעם הראשונה. אם יותר נוח לך לכתוב כל פעם "המהירות שלי היא 1+1, שהיא 2 בפועל", אז שיבושם לך. זה פשוט קצת הזוי. אתה למעשה אומר, "זה אותו הדבר, אבל בפועל זה היינו הך".

אם לא הבנת ממני כלום, אז סימן שאתה לא יודע לבצע את ההמרה ואתה סתם משנן.

לענייננו - עניתי לשאלה שלך בדיוק, ללא התחכמות, ואם אתה לא מבין אותי אז זה מחזק את מה שציינתי בתגובה הראשונה שלי.

הנה כלי שיעזור לך להבין: http://www.matisse.net/bitcalc/

בהצלחה.
...
1.8Mbps / 8 = 225KB/s Actually

ואני מבקש ממך משהו ובבקשה תכבד אותי - אל תצטט אותי יותר, ואל תגיב יותר באשכולות שלי. לא בא לי לשמוע את עמדתך.

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

lior19 כתב: ואני מבקש ממך משהו ובבקשה תכבד אותי - אל תצטט אותי יותר, ואל תגיב יותר באשכולות שלי. לא בא לי לשמוע את עמדתך.
...
לא הבנתי למה נעלבת ממני. אתה עושה טעויות שהן צורמות גרידא ולא בפעם הראשונה, ואני מביע את דעתי בצורה מכובדת. אני עונה לך כמו לכל אחד אחר - המהירות שכתבתי היא בביטים לשניה, ואם אתה לא מבין את זה וקורא לזה "התחכמות", סימן שלא הבנת בכלל את כל העניין.

אם לא בא לך לשמוע את עמדתי, אתה מוזמן לסגור את החלון, או לעצום עיניים, או לכסות את מה שאני כותב את הידים, וזה זה כאילו לא יהיה שם.

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #7 

אם יורשה לי.... 2megabit זה 250kilobyte שזה באמת אותו דבר רק בשפה שונה, בקיצור 2mb או 250KB,
B גדול זה בייט/BYTE ואילו b קטן זה ביט/bit, ולסיכום 8ביטים זה בייט אחד.
עד כאן.

ולשאלתך מה זה משנה ? אתה מעלה 250KB לאתר הוט ? אם כן אחלה זה מה שאתה אמור לקבל וזהו.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #8 

לי יש את ה- 100 מגה של הוט ואני מקבל לרוב עד 1.8 מגה ולפעמים גם 1.7 מגה.
יש כאלה בפורום שכן מקבלים 2 מגה העלאה, זה תלוי באזור שבו אתה גר.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #9 

סתם דיון מיותר ,אתה מנוי לחבילה של 100/2 אז אתה אמור לקבל את המהירות הזאת ,אין פה מושג כזה "מהירות בפועל" ,כל אחד עלול לקבל מהירות קצת שונה מהאחר מסיבות טכניות לרוב ,יש כאלו שיקבלו 100/2 כל הזמן , ויש כאלו שלפעמים גם יקבלו 90/2 בגלל עומסים וכו' ,אצלי לדוג' האפלואד הוא 2.06 , אצל מישהו אחר זה יכול להיות 1.9 וכו' .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

lior19 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

אתם לא מבינים. אני לא שואל על מהירות העלאה שהוט אמרו, אני לא שואל אם אתם מקבלים בספידטסט 2 מגה העלאה.
אני שואל כשאתם מעלים קובץ (למשל ל-fileflyer) על כמה KB/sec לשניה זה מעלה לכם? זה מה שאני שואל.

ול-agent_smith, לא קראת נכון את מה שרשמתי. אני לא מחובר להוט בכלל, אני רוצה לדעת אבל כמה מהירות העלאה בפועל של KB אתם מקבלים עם ה-2 מגה העלאה שהוט הבטיחו.

אז בבקשה, אם מישהו יוכל לצרף לי אפילו תמונה בזמן שהוא מעלה קובץ לאיזה שרת, אני אשמח מאוד.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #11 

אם אתה מקבל בספידטסט 2 מגה ,אז אתה תעלה ב250KB/s ...

lior19 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

IamEzio כתב:אם אתה מקבל בספידטסט 2 מגה ,אז אתה תעלה ב250KB/s ...
...
אני רוצה בכל זאת להיות בטוח שזה באמת ככה ושזה לא מעלה על פחות. בגלל זה אני רוצה שיענה לי מישהו שיש לו כבר את ה-100 מגה של הוט.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #13 

אני לא מבין למה זה כל כך דחוף לך ,אבל הנה ...

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #14 

כמו שנאמר mileage may vary. או בעברית, התוצאות משתנות מאדם לאדם.

אם זה כ"כ חשוב לך, וכמובן שאף אחד לא יכול להתחייב לך על מהירות מסויימת, אתה יכול להתחבר ולנסות בעצמך - לא מרוצה - תתנתק. אין התחייבות ואין כנסות. אין לך מה להפסיד.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

lior19 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

איך זה הגיע למהירות העלאה של 281KB/s? הרי מדובר רק ב-2 מגה העלאה לא? כי מהירות העלאה כזאת אפשר לקבל ב-2.25 מגה העלאה, ולא ב2 מגה העלאה.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #16 

כנראה טעות באתר זה הכל .. האפלואד אצלי הוא 2.06 ,לא 2.2 בכל מקרה .

lior19 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

אוקיי, תודה רבה על התמונה.

לדעתי הוט עשו מהפך מסויים שנתנו 2 מגה העלאה, והמהפך הזה יכול לעזור לנו בעתיד. לדעתי המהפך המשמעותי בתחום מהירות העלאה יבוא כשיהיה לפחות 5 מגה העלאה, שזה לדעתי לקוחות פרטיים לא יקבלו עד כניסת חברת החשמל לתחום, ואז ניסיון בזק והוט להתחרות בה כנראה ויגדיל לנו את מהירות העלאה.

Rיקושט
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 218
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #18 

אין להם ברירה אלא לתת 2Mbit, זה המינימום הנדרש כדי לקיים הורדה במהירות של 100Mbit (בTCP).

בגלל זה אגב, ה100M של בזק עם upload של 1Mbit לא יוכל לתמוך בהורדות במהירות של 100Mbit, סוג של רמאות.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #19 

הם לא עשו פה שום מהפך ,ממש לא ..

כדי לקבל את מהירות ההורדה המלאה שלך ,אתה צריך שהאפלואד שלך יהיה לפחות 2 אחוז ממהירות ההורדה שלך ,זאת אומרת שכדי לקבל 100Mbps ,אתה צריך 2Mbps אפלואד ,כדי לקבל 200Mbps הורדה אתה צריך לפחות 4Mbps אפלואד וכו' ..

בסך הכל הם נתנו את מהירות האפלואד המינימלית שהם היו חייבים,וזהו.

Rיקושט
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 218
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #20 

אותה התגובה באותה הדקה ממש.

איזה קטע. :lol: :lol: