שאלה על מהירות העלאה ב-100MB של HOT.
לפי מה שאני יודע ל-100 מגה של הוט יש 2 מגה העלאה (זה צריך להיות 250kB/s העלאה בפועל) השאלה האם באמת אתם מקבלים מהירות העלאה כזאת של 250, או שזה פחות בהרבה מזה?
מאוד מעניין אותי לשמוע אך ורק מאנשים שיש להם את ה-100 מגה של הוט, ושיודעים בפועל על איזו מהירות העלאה הם מעלים קבצים. אשמח לתשובה, תודה מראש.
מאוד מעניין אותי לשמוע אך ורק מאנשים שיש להם את ה-100 מגה של הוט, ושיודעים בפועל על איזו מהירות העלאה הם מעלים קבצים. אשמח לתשובה, תודה מראש.
עוד פעם אתה שוגה בהמרות? עוד לא התרגלת?lior19 כתב:לפי מה שאני יודע ל-100 מגה של הוט יש 2 מגה העלאה (זה צריך להיות 250kB/s העלאה בפועל) השאלה האם באמת אתם מקבלים מהירות העלאה כזאת של 250, או שזה פחות בהרבה מזה?
מאוד מעניין אותי לשמוע אך ורק מאנשים שיש להם את ה-100 מגה של הוט, ושיודעים בפועל על איזו מהירות העלאה הם מעלים קבצים. אשמח לתשובה, תודה מראש....
זה לא "2 מגה", אלא 2Mbps. מספיק להשאיר עם הנתון הזה וכולם יבינו אותך. אין דבר כזה "העלאה בפועל". 2Mbps זו ההעלאה בפועל, ואין צורך לעשות את ההמרה שאתה מתעקש לעשות. כולם מבינים אותך. לא יאומן שמבחינתך צריך להשוות בין "אותו הדבר" ל"היינו הך"...
לעניין השאלה שלך - אני לא עובר את ה- 1.8Mbps ובדר"כ זה בסביבות ה- 1.7Mbps. קשה לי לשים את האצבע אם זה בגלל הוט או בגלל הוטנט. כנראה שהשבוע אחזור לבזב"ל (לפחות לתקופת נסיון) ואבדוק את העניין הזה, יחד עם עניינים נוספים שמציקים לי בהוטנט.
אין דבר כזה העלאה בפועל? רק שלא תגיד שאני סתם אומר: http://2.i014.net/Check4.html נראה לי שזה ישתיק אותך.barman כתב:עוד פעם אתה שוגה בהמרות? עוד לא התרגלת?lior19 כתב:לפי מה שאני יודע ל-100 מגה של הוט יש 2 מגה העלאה (זה צריך להיות 250kB/s העלאה בפועל) השאלה האם באמת אתם מקבלים מהירות העלאה כזאת של 250, או שזה פחות בהרבה מזה?
מאוד מעניין אותי לשמוע אך ורק מאנשים שיש להם את ה-100 מגה של הוט, ושיודעים בפועל על איזו מהירות העלאה הם מעלים קבצים. אשמח לתשובה, תודה מראש....
זה לא "2 מגה", אלא 2Mbps. מספיק להשאיר עם הנתון הזה וכולם יבינו אותך. אין דבר כזה "העלאה בפועל". 2Mbps זו ההעלאה בפועל, ואין צורך לעשות את ההמרה שאתה מתעקש לעשות. כולם מבינים אותך. לא יאומן שמבחינתך צריך להשוות בין "אותו הדבר" ל"היינו הך"...
לעניין השאלה שלך - אני לא עובר את ה- 1.8Mbps ובדר"כ זה בסביבות ה- 1.7Mbps. קשה לי לשים את האצבע אם זה בגלל הוט או בגלל הוטנט. כנראה שהשבוע אחזור לבזב"ל (לפחות לתקופת נסיון) ואבדוק את העניין הזה, יחד עם עניינים נוספים שמציקים לי בהוטנט....
ולא הבנתי ממך כלום. כמה מהירות העלאה שלך בפועל? או שאתה מתחכם?
למה שזה ישתיק אותי?lior19 כתב: אין דבר כזה העלאה בפועל? רק שלא תגיד שאני סתם אומר: http://2.i014.net/Check4.html נראה לי שזה ישתיק אותך.
ולא הבנתי ממך כלום. כמה מהירות העלאה שלך בפועל? או שאתה מתחכם?...
אם לא הבנת ממני כלום, אז סימן שאתה לא יודע לבצע את ההמרה ואתה סתם משנן.
לענייננו - עניתי לשאלה שלך בדיוק, ללא התחכמות, ואם אתה לא מבין אותי אז זה מחזק את מה שציינתי בתגובה הראשונה שלי.
הנה כלי שיעזור לך להבין: http://www.matisse.net/bitcalc/
בהצלחה.
1.8Mbps / 8 = 225KB/s Actuallybarman כתב:למה שזה ישתיק אותי?lior19 כתב: אין דבר כזה העלאה בפועל? רק שלא תגיד שאני סתם אומר: http://2.i014.net/Check4.html נראה לי שזה ישתיק אותך.
ולא הבנתי ממך כלום. כמה מהירות העלאה שלך בפועל? או שאתה מתחכם?...אתה נוהג להתבלבל בהמרות ולא בפעם הראשונה. אם יותר נוח לך לכתוב כל פעם "המהירות שלי היא 1+1, שהיא 2 בפועל", אז שיבושם לך. זה פשוט קצת הזוי. אתה למעשה אומר, "זה אותו הדבר, אבל בפועל זה היינו הך".
אם לא הבנת ממני כלום, אז סימן שאתה לא יודע לבצע את ההמרה ואתה סתם משנן.
לענייננו - עניתי לשאלה שלך בדיוק, ללא התחכמות, ואם אתה לא מבין אותי אז זה מחזק את מה שציינתי בתגובה הראשונה שלי.
הנה כלי שיעזור לך להבין: http://www.matisse.net/bitcalc/
בהצלחה....
ואני מבקש ממך משהו ובבקשה תכבד אותי - אל תצטט אותי יותר, ואל תגיב יותר באשכולות שלי. לא בא לי לשמוע את עמדתך.
לא הבנתי למה נעלבת ממני. אתה עושה טעויות שהן צורמות גרידא ולא בפעם הראשונה, ואני מביע את דעתי בצורה מכובדת. אני עונה לך כמו לכל אחד אחר - המהירות שכתבתי היא בביטים לשניה, ואם אתה לא מבין את זה וקורא לזה "התחכמות", סימן שלא הבנת בכלל את כל העניין.lior19 כתב: ואני מבקש ממך משהו ובבקשה תכבד אותי - אל תצטט אותי יותר, ואל תגיב יותר באשכולות שלי. לא בא לי לשמוע את עמדתך....
אם לא בא לך לשמוע את עמדתי, אתה מוזמן לסגור את החלון, או לעצום עיניים, או לכסות את מה שאני כותב את הידים, וזה זה כאילו לא יהיה שם.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אם יורשה לי.... 2megabit זה 250kilobyte שזה באמת אותו דבר רק בשפה שונה, בקיצור 2mb או 250KB,
B גדול זה בייט/BYTE ואילו b קטן זה ביט/bit, ולסיכום 8ביטים זה בייט אחד.
עד כאן.
ולשאלתך מה זה משנה ? אתה מעלה 250KB לאתר הוט ? אם כן אחלה זה מה שאתה אמור לקבל וזהו.
B גדול זה בייט/BYTE ואילו b קטן זה ביט/bit, ולסיכום 8ביטים זה בייט אחד.
עד כאן.
ולשאלתך מה זה משנה ? אתה מעלה 250KB לאתר הוט ? אם כן אחלה זה מה שאתה אמור לקבל וזהו.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
סתם דיון מיותר ,אתה מנוי לחבילה של 100/2 אז אתה אמור לקבל את המהירות הזאת ,אין פה מושג כזה "מהירות בפועל" ,כל אחד עלול לקבל מהירות קצת שונה מהאחר מסיבות טכניות לרוב ,יש כאלו שיקבלו 100/2 כל הזמן , ויש כאלו שלפעמים גם יקבלו 90/2 בגלל עומסים וכו' ,אצלי לדוג' האפלואד הוא 2.06 , אצל מישהו אחר זה יכול להיות 1.9 וכו' .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אתם לא מבינים. אני לא שואל על מהירות העלאה שהוט אמרו, אני לא שואל אם אתם מקבלים בספידטסט 2 מגה העלאה.
אני שואל כשאתם מעלים קובץ (למשל ל-fileflyer) על כמה KB/sec לשניה זה מעלה לכם? זה מה שאני שואל.
ול-agent_smith, לא קראת נכון את מה שרשמתי. אני לא מחובר להוט בכלל, אני רוצה לדעת אבל כמה מהירות העלאה בפועל של KB אתם מקבלים עם ה-2 מגה העלאה שהוט הבטיחו.
אז בבקשה, אם מישהו יוכל לצרף לי אפילו תמונה בזמן שהוא מעלה קובץ לאיזה שרת, אני אשמח מאוד.
אני שואל כשאתם מעלים קובץ (למשל ל-fileflyer) על כמה KB/sec לשניה זה מעלה לכם? זה מה שאני שואל.
ול-agent_smith, לא קראת נכון את מה שרשמתי. אני לא מחובר להוט בכלל, אני רוצה לדעת אבל כמה מהירות העלאה בפועל של KB אתם מקבלים עם ה-2 מגה העלאה שהוט הבטיחו.
אז בבקשה, אם מישהו יוכל לצרף לי אפילו תמונה בזמן שהוא מעלה קובץ לאיזה שרת, אני אשמח מאוד.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

אם אתה מקבל בספידטסט 2 מגה ,אז אתה תעלה ב250KB/s ...
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
כמו שנאמר mileage may vary. או בעברית, התוצאות משתנות מאדם לאדם.
אם זה כ"כ חשוב לך, וכמובן שאף אחד לא יכול להתחייב לך על מהירות מסויימת, אתה יכול להתחבר ולנסות בעצמך - לא מרוצה - תתנתק. אין התחייבות ואין כנסות. אין לך מה להפסיד.
אם זה כ"כ חשוב לך, וכמובן שאף אחד לא יכול להתחייב לך על מהירות מסויימת, אתה יכול להתחבר ולנסות בעצמך - לא מרוצה - תתנתק. אין התחייבות ואין כנסות. אין לך מה להפסיד.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

כנראה טעות באתר זה הכל .. האפלואד אצלי הוא 2.06 ,לא 2.2 בכל מקרה .
אוקיי, תודה רבה על התמונה.
לדעתי הוט עשו מהפך מסויים שנתנו 2 מגה העלאה, והמהפך הזה יכול לעזור לנו בעתיד. לדעתי המהפך המשמעותי בתחום מהירות העלאה יבוא כשיהיה לפחות 5 מגה העלאה, שזה לדעתי לקוחות פרטיים לא יקבלו עד כניסת חברת החשמל לתחום, ואז ניסיון בזק והוט להתחרות בה כנראה ויגדיל לנו את מהירות העלאה.
לדעתי הוט עשו מהפך מסויים שנתנו 2 מגה העלאה, והמהפך הזה יכול לעזור לנו בעתיד. לדעתי המהפך המשמעותי בתחום מהירות העלאה יבוא כשיהיה לפחות 5 מגה העלאה, שזה לדעתי לקוחות פרטיים לא יקבלו עד כניסת חברת החשמל לתחום, ואז ניסיון בזק והוט להתחרות בה כנראה ויגדיל לנו את מהירות העלאה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

הם לא עשו פה שום מהפך ,ממש לא ..
כדי לקבל את מהירות ההורדה המלאה שלך ,אתה צריך שהאפלואד שלך יהיה לפחות 2 אחוז ממהירות ההורדה שלך ,זאת אומרת שכדי לקבל 100Mbps ,אתה צריך 2Mbps אפלואד ,כדי לקבל 200Mbps הורדה אתה צריך לפחות 4Mbps אפלואד וכו' ..
בסך הכל הם נתנו את מהירות האפלואד המינימלית שהם היו חייבים,וזהו.
כדי לקבל את מהירות ההורדה המלאה שלך ,אתה צריך שהאפלואד שלך יהיה לפחות 2 אחוז ממהירות ההורדה שלך ,זאת אומרת שכדי לקבל 100Mbps ,אתה צריך 2Mbps אפלואד ,כדי לקבל 200Mbps הורדה אתה צריך לפחות 4Mbps אפלואד וכו' ..
בסך הכל הם נתנו את מהירות האפלואד המינימלית שהם היו חייבים,וזהו.