שאלה על מהירות העלאה ב-100MB של HOT.
דקה, תנו לי להבין משהו. אם הוט עושים מהירות הורדה של 500 מגה. הם חייבים לספק מהירות העלאה של 10 מגה לפחות?
כי 2% מ-500 זה 10. ועוד משהו. אם הוט יעשו 1GB הורדה, אז הם צריכים לספק לפחות 20 מגה העלאה? (2% מ-1000 מגה זה 20)
אתם בטוחים שאי אפשר למשל לספק 1GB הורדה ו-5 מגה העלאה?
כי 2% מ-500 זה 10. ועוד משהו. אם הוט יעשו 1GB הורדה, אז הם צריכים לספק לפחות 20 מגה העלאה? (2% מ-1000 מגה זה 20)
אתם בטוחים שאי אפשר למשל לספק 1GB הורדה ו-5 מגה העלאה?
אז אולי תועילו בטובכם להסביר לי את התמונה שנמצאת פה: http://hwzone.co.il/hardware/news/136656
http://hwzone.co.il/hwzone.co.il/originals/200Mbps.jpg
בלתי אפשרי אה?
בלתי אפשרי אה?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הם יכולים לספק את החבילה הזאת ,נגיד 180/2 ,אבל את המספרים האלו אתה תראה רק בSpeedtest ולא בהורדות בפועל , החבילה של בזק הTOP100 מגיע עם 1.5 מגה מסכנים ,ובגלל האפלואד הנמוך את התוצאות האלו של 90Mbps הורדה אפשר לראות רק בבדיקות מהירות כמו ספידטסט ,ולא כשתנסה להוריד משהו בפועל ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אז כמה אני אראה העלאה בפועל במהירות הזאת?IamEzio כתב:הם יכולים לספק את החבילה הזאת ,נגיד 180/2 ,אבל את המספרים האלו אתה תראה רק בSpeedtest ולא בהורדות בפועל , החבילה של בזק הTOP100 מגיע עם 1.5 מגה מסכנים ,ובגלל האפלואד הנמוך את התוצאות האלו של 90Mbps הורדה אפשר לראות רק בבדיקות מהירות כמו ספידטסט ,ולא כשתנסה להוריד משהו בפועל ......
לא הבנתי במה זילזלתי. אני פשוט מנסה לראות אם זה נכון מה שאתם אומרים לי, לכן אני בודק באינטרנט כמה דברים, ובמקרה נתקלתי בזה היום בצהריים.nitzanw כתב:תמשיך לזלזל, תקבל תשובות....
לא הבנתי איך תפסת את זה כזלזול.
תקן DOCSIS 3 מסוג EuroDOCSIS נותן מהירויות של עד 400Mbps הורדה ו- 108Mbps העלאה. זה מה שההוטבוקס תומך בו. כשנגיע למהירות הזו, נחשוב על ההמשך. מן הסתם מדובר על שינוי תשתיתי וציוד בבית. השלב הבא זה סיבים אופטיים, אי שם ב- 2014, אם הוט יסתדרו עם הלו"ז.lior19 כתב:דקה, תנו לי להבין משהו. אם הוט עושים מהירות הורדה של 500 מגה. הם חייבים לספק מהירות העלאה של 10 מגה לפחות?
אתם בטוחים שאי אפשר למשל לספק 1GB הורדה ו-5 מגה העלאה?...
ואין דבר כזה "500 מגה" מהירות, וגם לא 1GB.
לא למדת? קשה להסביר לך כשאתה לא מבין את היחידות הבסיסיות.
מה הקשר עכשיו ל-108Mbps העלאה? למה נראה לך שנגיע למהירות כזאת בכלל? לא הבנתי מה אתה רוצה מהחיים שלי.barman כתב:תקן DOCSIS 3 מסוג EuroDOCSIS נותן מהירויות של עד 400Mbps הורדה ו- 108Mbps העלאה. זה מה שההוטבוקס תומך בו. כשנגיע למהירות הזו, נחשוב על ההמשך. מן הסתם מדובר על שינוי תשתיתי וציוד בבית. השלב הבא זה סיבים אופטיים, אי שם ב- 2014, אם הוט יסתדרו עם הלו"ז.lior19 כתב:דקה, תנו לי להבין משהו. אם הוט עושים מהירות הורדה של 500 מגה. הם חייבים לספק מהירות העלאה של 10 מגה לפחות?
לא למדת? קשה להסביר לך כשאתה לא מבין את היחידות הבסיסיות....
ראיתי עכשיו את התמונות. כמו שאמרתי, מבלי "להציץ" בתמונה מקודם - מדובר בסיבים אופטיים, וגם בשילוב (bonding) קווים רגילים. שני המצבים האלה לא רלוונטיים אליך. כרגע יש פריסת אבטיפוס של סיבים אופטיים באיזור פתח תקווה של בזק, והוט מצטרפת עם תשתית משלה. חוץ מזה, זה לא יהיה רלוונטי אליך בשנתיים הקרובות, לפחות.lior19 כתב:אז אולי תועילו בטובכם להסביר לי את התמונה שנמצאת פה: http://hwzone.co.il/hardware/news/136656
בלתי אפשרי אה?...
ותפסיק לזלזל במה שאומרים לך כאן. אתה מביך. אם מתחשק לך להתווכח על כל תשובה שאתה מקבל, מקומך לא כאן.
קשה לתקשר איתך כשאתה משתמש במושגים שאין לך מושג לגביהם.lior19 כתב:מה הקשר עכשיו ל-108Mbps העלאה? למה נראה לך שנגיע למהירות כזאת בכלל? לא הבנתי מה אתה רוצה מהחיים שלי.barman כתב:תקן DOCSIS 3 מסוג EuroDOCSIS נותן מהירויות של עד 400Mbps הורדה ו- 108Mbps העלאה. זה מה שההוטבוקס תומך בו. כשנגיע למהירות הזו, נחשוב על ההמשך. מן הסתם מדובר על שינוי תשתיתי וציוד בבית. השלב הבא זה סיבים אופטיים, אי שם ב- 2014, אם הוט יסתדרו עם הלו"ז.lior19 כתב:דקה, תנו לי להבין משהו. אם הוט עושים מהירות הורדה של 500 מגה. הם חייבים לספק מהירות העלאה של 10 מגה לפחות?
לא למדת? קשה להסביר לך כשאתה לא מבין את היחידות הבסיסיות.......
שאלת על מהירות מסויימת, נכון? "למה אי אפשר לספק מיליון קזיליון ביטים לשניה להורדה"? התשובה: החסם העליון של DOCSIS 3 הוא המהירויות שציינתי להורדה והעלאה. זה התקן, וזה המקסימום שתוכל לקבל, אם הוט ירצו.
אבל זהו - שלא שאלתי את השאלה הזאת. לא שאלתי כמה הוט יוכלו לתת לי אם ירצו. אני לא רוצה לדעת כמה הם יוכלו אם ירצו.barman כתב:קשה לתקשר איתך כשאתה משתמש במושגים שאין לך מושג לגביהם.lior19 כתב:מה הקשר עכשיו ל-108Mbps העלאה? למה נראה לך שנגיע למהירות כזאת בכלל? לא הבנתי מה אתה רוצה מהחיים שלי.barman כתב:תקן DOCSIS 3 מסוג EuroDOCSIS נותן מהירויות של עד 400Mbps הורדה ו- 108Mbps העלאה. זה מה שההוטבוקס תומך בו. כשנגיע למהירות הזו, נחשוב על ההמשך. מן הסתם מדובר על שינוי תשתיתי וציוד בבית. השלב הבא זה סיבים אופטיים, אי שם ב- 2014, אם הוט יסתדרו עם הלו"ז.lior19 כתב:דקה, תנו לי להבין משהו. אם הוט עושים מהירות הורדה של 500 מגה. הם חייבים לספק מהירות העלאה של 10 מגה לפחות?
לא למדת? קשה להסביר לך כשאתה לא מבין את היחידות הבסיסיות.......
שאלת על מהירות מסויימת, נכון? "למה אי אפשר לספק מיליון קזיליון ביטים לשניה להורדה"? התשובה: החסם העליון של DOCSIS 3 הוא המהירויות שציינתי להורדה והעלאה. זה התקן, וזה המקסימום שתוכל לקבל, אם הוט ירצו....
אני רוצה לדעת אם הם גם לא ירצו, ויתנו לי למשל 400Mbps הורדה. מהירות העלאה שלי המינימלית ביותר צריכה להיות לפחות 8Mbps? או שהם יוכלו לתת לי פחות מזה?
סוף סוף יש בינינו הבנה קלה. נראה לי גם הבנתי למה אתה מתכוון לגבי היחידות.barman כתב:בשביל לקבל את המהירות המקסימלית להורדה? כן. ההעלאה צריכה להיות מינימום 8Mbps.lior19 כתב: אני רוצה לדעת אם הם גם לא ירצו, ויתנו לי למשל 400Mbps. מהירות העלאה שלי המינימלית ביותר צריכה להיות לפחות 8Mbps?......
למשל: 300Mbps = 37.5MB.
300Kbps = 37.5KB
bit לחלק ב-8 = byte
כמעטlior19 כתב:סוף סוף יש בינינו הבנה קלה. נראה לי גם הבנתי למה אתה מתכוון לגבי היחידות.barman כתב:בשביל לקבל את המהירות המקסימלית להורדה? כן. ההעלאה צריכה להיות מינימום 8Mbps.lior19 כתב: אני רוצה לדעת אם הם גם לא ירצו, ויתנו לי למשל 400Mbps. מהירות העלאה שלי המינימלית ביותר צריכה להיות לפחות 8Mbps?......
למשל: 300Mbps = 37.5MB.
300Kbps = 37.5KB
bit לחלק ב-8 = byte...
לא 37.5MB אלא 37.5MBps. זה "לשניה".
יש כאלה שמתבלבלים אז פשוט רושמים במקרה כזה - 37.5MB/sec