לכל מי שיש 100 מגה שיפסיק להתפנק !!!

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #1 

לפני שהיה לכם 100 מגה, הייתם במהירות מסכנה של בקושי 10 מגה.... ופתאום שיש לכם 100 מגה באותו מחיר אתם לא מפסיקים להתלונן על זה שאתם מקבלים רק 60 מגה... מסכנים....
פתאום מתחילים לשמוע בפורום שאנשים מורידים על 50 מגה ועוד טוענים שזה איטי בשבילם. מה קרה פתאום ? בדיוק לפני חודש התלהבתם שהורדתם על 10 מגה מלא! ופתאום 50 מגה לא נאה לכם.
אז נכון אתם רוצים שיהיה לכם 100 מגה עגול, אבל אל תשכחו שאתם משלמים פחות ממה ששילמתם בהתחלה לפני המעבר למהירות הזאת אז אין לכם זכות להתלונן.

דרך אגב, הוט מתחייבים לספק לכם בין 60-100 מגה. כל עוד קיבלתם פחות מ- 60 מגה זאת עילה לפנות לתמיכה הטכנית.
ושוב לא לבדוק את המהירות שלכם ב Speed Test, כי השרתים שם או מתועדפים או לא עומדים בלחץ של 100 מגה. בשביל לעשות בדיקה אמיתית, תיכנסו לאתר של הוט או של נטוויז'ן.

*מצטער אם פגעתי במישהו.

loko11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 478
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #2 

ב 12 מגה קיבלתי מהירות טובה יותר לחו"ל

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

לא זכור לי שמישהו אמר ש50 מגה זה איטי בשבילו, זה העיקרון. מאכזב להזמין X ולקבל חצי X.
להתלונן על 80 מגה בשעות עומס זה מוגזם, אבל להתלונן על 60 מגה לאורך כל היום זה לגיטימי לחלוטין.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #4 

זה מה שאני מקבל עם הוט+הוטנט במהירות 100Mbps לחו"ל. להזכירך, ספידטסט זו לא בדיקה טובה כי היא נותנת בדר"כ תוצאות לטובת הספק ולא נגדו:

תמונה

תמונה

זה נראה לך נורמלי?

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #5 

כנראה שHOTNET לא נתנו תעדוף גבוה לSPEEDTEST וזה המצב, כל שאר החברות נותנות תעדוף עצום לSPEEDTEST.

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

ariel-ro כתב:כנראה שHOTNET לא נתנו תעדוף גבוה לSPEEDTEST וזה המצב, כל שאר החברות נותנות תעדוף עצום לSPEEDTEST.
...
אוקיי. אתה יכול לתת דוגמא מאתר שלדעתך נותן מהירות מקסימלית מחו"ל ואפשר לבדוק אותו?

esharon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 278
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #7 

nerya40 כתב: דרך אגב, הוט מתחייבים לספק לכם בין 60-100 מגה. כל עוד קיבלתם פחות מ- 60 מגה זאת עילה לפנות לתמיכה הטכנית.
ושוב לא לבדוק את המהירות שלכם ב Speed Test, כי השרתים שם או מתועדפים או לא עומדים בלחץ של 100 מגה. בשביל לעשות בדיקה אמיתית, תיכנסו לאתר של הוט או של נטוויז'ן.
...
איפה כתוב שהוט מתחייבים לספק בין 60-100 מגה?
באתר שלה הוט תחת הכותרת למה לבחור ב- UFI- האינטרנט של HOT? יש סעיף שאומר:
"האינטרנט המהיר בישראל: מגוון מהירויות גלישה, לרבות 100 מגה, לעומת חבילת TOP100 אצל המתחרה - שם הלקוח יקבל קצב של בין 60 ל-100 מגה."

לפי מה שאני מבין מהסעיף הזה הם אומרים שבזק יכולים לספק בין 60-100 מגה, לעומתם הם יכולים לספק 100 מגה ואין איזכור לכך שהמהירות אצלם אמורה להיות פחות מ 100 מגה (תשתית בלבד כמובן)

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

בזק + 014 + גיימר ב 50 מגה

שליחה #8 

תמונה

תמונה
שי

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

loko11 כתב:ב 12 מגה קיבלתי מהירות טובה יותר לחו"ל
...
לא הגיוני בעליל. ובוא נגיד את האמת, אם ה- 12 מגה היה מוריד לך יותר טוב היית חוזר למהירות הזו, לא ככה ?!
harari כתב:לא זכור לי שמישהו אמר ש50 מגה זה איטי בשבילו, זה העיקרון. מאכזב להזמין X ולקבל חצי X.
להתלונן על 80 מגה בשעות עומס זה מוגזם, אבל להתלונן על 60 מגה לאורך כל היום זה לגיטימי לחלוטין.
...
הנה: "ואצלי הכל איטי [לא יותר מ 60] ורק בשעות הבוקר או בשעות הלילה המאוחרות המהירות נהיית סבירה של 95-100"

יענו 60 מגה זה איטי, ומהירות של 95-100 מגה זה סביר....

אתה צודק שזה מבאס להזמין X ולקבל חצי X. אבל דבר ראשון החברה מראש לא התחייבה לספק לך X, אלא אמרה לך עד X.
חוץ מזה לרוב כולם מקבלים רוב היום מעל ל- 80 מגה ובשעות עומס קיצוניות מקבלים רק 60.

barman כתב:זה מה שאני מקבל עם הוט+הוטנט במהירות 100Mbps לחו"ל. להזכירך, ספידטסט זו לא בדיקה טובה כי היא נותנת בדר"כ תוצאות לטובת הספק ולא נגדו:

תמונה

תמונה

זה נראה לך נורמלי?
...
אל תעשה בדיקות ב- SPEED TEST. תוריד באמת דברים משרתים בחו"ל ותוריד בטורנטים ותראה באמת כמה אתה מקבל.

liam
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

Re: בזק + 014 + גיימר ב 50 מגה

שליחה #10 

Shayosef כתב:תמונה

תמונה
...
בסוף ירדת ל- 50 מגה ?

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

esharon כתב:
nerya40 כתב: דרך אגב, הוט מתחייבים לספק לכם בין 60-100 מגה. כל עוד קיבלתם פחות מ- 60 מגה זאת עילה לפנות לתמיכה הטכנית.
...

איפה כתוב שהוט מתחייבים לספק בין 60-100 מגה?
באתר שלה הוט תחת הכותרת למה לבחור ב- UFI- האינטרנט של HOT? יש סעיף שאומר:
"האינטרנט המהיר בישראל: מגוון מהירויות גלישה, לרבות 100 מגה, לעומת חבילת TOP100 אצל המתחרה - שם הלקוח יקבל קצב של בין 60 ל-100 מגה."

לפי מה שאני מבין מהסעיף הזה הם אומרים שבזק יכולים לספק בין 60-100 מגה, לעומתם הם יכולים לספק 100 מגה ואין איזכור לכך שהמהירות אצלם אמורה להיות פחות מ 100 מגה (תשתית בלבד כמובן)
...
נכון זה היה לפני המבצע. אבל בגלל ריבוי לקוחות של 100 מגה הם שינו את המדיניות של המבצע.
barman כתב:
ariel-ro כתב:כנראה שHOTNET לא נתנו תעדוף גבוה לSPEEDTEST וזה המצב, כל שאר החברות נותנות תעדוף עצום לSPEEDTEST.
...
אוקיי. אתה יכול לתת דוגמא מאתר שלדעתך נותן מהירות מקסימלית מחו"ל ואפשר לבדוק אותו?
...
הנה תוריד מפה:
http://us.download.nvidia.com/Windows/2 ... h-whql.exe

זה שרת בארצות הברית.

loko11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 478
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #12 

זה לא חוכמה גדולה לקשר ללינקים בשרתים שגם ככה לא יצא לך להשתמש בהם בעתיד

booras
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #13 

לא מתפנקים! אבל 014 לדוגמה בשעות עומס לא עובר את ה 15 - 20 מגה! זה נראה לך הגיוני? הייתי עושה 20 מגה אם הייתי רוצה 20 מגה
שיפסיקו עם המשחקים של הגיימר הזה שלהם ויתנו תעידוף ללקוחות יש להם כבל חדש לא? תשתית מאוד טובה לחול כבר לא? שידחפו אצבע לתחת הספקיות בארץ ***!!!!! רק כסף הם רוצות לא מעניין אותם איכות מוצר

אני מקווה שהוטנט תמשיך להיות נחמדה כמו שהיא עכשיו ואפילו יותר הם הכי נורמליים כרגע

ארצות אחרות אתה משלם על 100 מגה ומקבל 100 מגה
גם פה צריך להיות ככה. עשיתי 100 מגה לא? אני רוצה 100 מגה!! ו014 לדוגמה יכולים! פשוט הם לא נותנים תעידוף בשעות עומס. למה? כי לקוח פרטי הוא זיין אם אין לו גיימר שזה גם שיטה לגנוב עוד כסף. ועזוב שאי אפשר גיימר עכשיו ב100 מגה של הוט

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #14 

Liam

בבית אני 50 ובמשרד עדיין עם ה ״100״...
שי

esharon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 278
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #15 

נכון זה היה לפני המבצע. אבל בגלל ריבוי לקוחות של 100 מגה הם שינו את המדיניות של המבצע.

איפה זה כתוב? הוט מוכרים חבילת אינטרנט של 100 מגה לא של עד המילה עד לא מופיעה בשום מקום וגם לא בתקנון, אתה מוזמן לקרוא אותו.
אם יש ביקוש גדול והוט לא יכולים לספק את המהירות שיורידו את החבילה או שיציעו חבילה של 60/70/80.... אותי בתור לקוח לא צריך לעניין שהרבה לקוחות קפצו על המבצע ועכשיו אני אקבל מהירות פחותה ממה שקניתי.
מה עם הלקוחות שהיו מחוברים ל 100 מגה לפני שהוט יצאו במבצע? עכשיו ירדה להם המהירות בגלל הביקוש?

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

nerya40 כתב:[

אל תעשה בדיקות ב- SPEED TEST. תוריד באמת דברים משרתים בחו"ל ותוריד בטורנטים ותראה באמת כמה אתה מקבל.
...
למה לא?
אם speedtest מקבל תעדוף, לכאורה, אני אמור לראות תוצאות טובות "מדי". אם הוא לא מקבל תעדוף, אני אמור לראות תוצאות סבירות. בפועל, אני רואה תוצאות גרועות ב- speedtest. ההסבר הוא בתעדוף של מה בדיוק?!

Bonanja
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #17 

חייב להסכים, עד היום שילמתי על 30 מגה 25 שקל יותר, היום יש לי ברוב היום 80 לארץ ולחו"ל ובשעות הבוקר\לילה מהירות מלאה, והאמת? שגם אם יהיה 60-70 אני אסתפק בזה.

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

nerya40 כתב:
הנה תוריד מפה:

זה שרת בארצות הברית.
...
בבקשה. תוצאת המהירות הממוצעת: 1.11MB/S

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1895
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #19 

booras כתב:שיפסיקו עם המשחקים של הגיימר הזה שלהם ויתנו תעידוף ללקוחות יש להם כבל חדש לא? תשתית מאוד טובה לחול כבר לא? שידחפו אצבע לתחת הספקיות בארץ ***!!!!! רק כסף הם רוצות לא מעניין אותם איכות מוצר
...
אתה יודע,אפשר בערך לומר את זה גם על הלקוח הממוצע הישראלי.

רק זול הוא רוצה,לא מעניין אותו איכות מוצר (או שלא בעדיפות גבוהה כלשהי..)

:mrgreen:

barman - נסה את האתר הזה - http://www.speed.io/index_en.html

תגיד לי כמה אתה מקבל :)

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #20 

barman כתב:
nerya40 כתב:
הנה תוריד מפה:

זה שרת בארצות הברית.
...
בבקשה. תוצאת המהירות הממוצעת: 1.11MB/S
...
על מה את המדבר ?

על חיבור בודד אני מקבל 3.1MB/s , בודד עם מנהל הורדות שמשתמש בכמה חיבורים אני מקבל 10.5 ,זה בטח יהיה גם יותר אבל ניראה לי שהמהירות פשוט לא הספיקה לעלות בגלל הגודל הנמוך של הקובץ ..

בהוטנט כמובן ..

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”