לכל מי שיש 100 מגה שיפסיק להתפנק !!!
לפני שהיה לכם 100 מגה, הייתם במהירות מסכנה של בקושי 10 מגה.... ופתאום שיש לכם 100 מגה באותו מחיר אתם לא מפסיקים להתלונן על זה שאתם מקבלים רק 60 מגה... מסכנים....
פתאום מתחילים לשמוע בפורום שאנשים מורידים על 50 מגה ועוד טוענים שזה איטי בשבילם. מה קרה פתאום ? בדיוק לפני חודש התלהבתם שהורדתם על 10 מגה מלא! ופתאום 50 מגה לא נאה לכם.
אז נכון אתם רוצים שיהיה לכם 100 מגה עגול, אבל אל תשכחו שאתם משלמים פחות ממה ששילמתם בהתחלה לפני המעבר למהירות הזאת אז אין לכם זכות להתלונן.
דרך אגב, הוט מתחייבים לספק לכם בין 60-100 מגה. כל עוד קיבלתם פחות מ- 60 מגה זאת עילה לפנות לתמיכה הטכנית.
ושוב לא לבדוק את המהירות שלכם ב Speed Test, כי השרתים שם או מתועדפים או לא עומדים בלחץ של 100 מגה. בשביל לעשות בדיקה אמיתית, תיכנסו לאתר של הוט או של נטוויז'ן.
*מצטער אם פגעתי במישהו.
פתאום מתחילים לשמוע בפורום שאנשים מורידים על 50 מגה ועוד טוענים שזה איטי בשבילם. מה קרה פתאום ? בדיוק לפני חודש התלהבתם שהורדתם על 10 מגה מלא! ופתאום 50 מגה לא נאה לכם.
אז נכון אתם רוצים שיהיה לכם 100 מגה עגול, אבל אל תשכחו שאתם משלמים פחות ממה ששילמתם בהתחלה לפני המעבר למהירות הזאת אז אין לכם זכות להתלונן.
דרך אגב, הוט מתחייבים לספק לכם בין 60-100 מגה. כל עוד קיבלתם פחות מ- 60 מגה זאת עילה לפנות לתמיכה הטכנית.
ושוב לא לבדוק את המהירות שלכם ב Speed Test, כי השרתים שם או מתועדפים או לא עומדים בלחץ של 100 מגה. בשביל לעשות בדיקה אמיתית, תיכנסו לאתר של הוט או של נטוויז'ן.
*מצטער אם פגעתי במישהו.
כנראה שHOTNET לא נתנו תעדוף גבוה לSPEEDTEST וזה המצב, כל שאר החברות נותנות תעדוף עצום לSPEEDTEST.
איפה כתוב שהוט מתחייבים לספק בין 60-100 מגה?nerya40 כתב: דרך אגב, הוט מתחייבים לספק לכם בין 60-100 מגה. כל עוד קיבלתם פחות מ- 60 מגה זאת עילה לפנות לתמיכה הטכנית.
ושוב לא לבדוק את המהירות שלכם ב Speed Test, כי השרתים שם או מתועדפים או לא עומדים בלחץ של 100 מגה. בשביל לעשות בדיקה אמיתית, תיכנסו לאתר של הוט או של נטוויז'ן....
באתר שלה הוט תחת הכותרת למה לבחור ב- UFI- האינטרנט של HOT? יש סעיף שאומר:
"האינטרנט המהיר בישראל: מגוון מהירויות גלישה, לרבות 100 מגה, לעומת חבילת TOP100 אצל המתחרה - שם הלקוח יקבל קצב של בין 60 ל-100 מגה."
לפי מה שאני מבין מהסעיף הזה הם אומרים שבזק יכולים לספק בין 60-100 מגה, לעומתם הם יכולים לספק 100 מגה ואין איזכור לכך שהמהירות אצלם אמורה להיות פחות מ 100 מגה (תשתית בלבד כמובן)
לא הגיוני בעליל. ובוא נגיד את האמת, אם ה- 12 מגה היה מוריד לך יותר טוב היית חוזר למהירות הזו, לא ככה ?!loko11 כתב:ב 12 מגה קיבלתי מהירות טובה יותר לחו"ל...
הנה: "ואצלי הכל איטי [לא יותר מ 60] ורק בשעות הבוקר או בשעות הלילה המאוחרות המהירות נהיית סבירה של 95-100"harari כתב:לא זכור לי שמישהו אמר ש50 מגה זה איטי בשבילו, זה העיקרון. מאכזב להזמין X ולקבל חצי X.
להתלונן על 80 מגה בשעות עומס זה מוגזם, אבל להתלונן על 60 מגה לאורך כל היום זה לגיטימי לחלוטין....
יענו 60 מגה זה איטי, ומהירות של 95-100 מגה זה סביר....
אתה צודק שזה מבאס להזמין X ולקבל חצי X. אבל דבר ראשון החברה מראש לא התחייבה לספק לך X, אלא אמרה לך עד X.
חוץ מזה לרוב כולם מקבלים רוב היום מעל ל- 80 מגה ובשעות עומס קיצוניות מקבלים רק 60.
אל תעשה בדיקות ב- SPEED TEST. תוריד באמת דברים משרתים בחו"ל ותוריד בטורנטים ותראה באמת כמה אתה מקבל.barman כתב:זה מה שאני מקבל עם הוט+הוטנט במהירות 100Mbps לחו"ל. להזכירך, ספידטסט זו לא בדיקה טובה כי היא נותנת בדר"כ תוצאות לטובת הספק ולא נגדו:
זה נראה לך נורמלי?...
נכון זה היה לפני המבצע. אבל בגלל ריבוי לקוחות של 100 מגה הם שינו את המדיניות של המבצע.esharon כתב:nerya40 כתב: דרך אגב, הוט מתחייבים לספק לכם בין 60-100 מגה. כל עוד קיבלתם פחות מ- 60 מגה זאת עילה לפנות לתמיכה הטכנית.
ושוב לא לבדוק את המהירות שלכם ב Speed Test, כי השרתים שם או מתועדפים או לא עומדים בלחץ של 100 מגה. בשביל לעשות בדיקה אמיתית, תיכנסו לאתר של הוט או של נטוויז'ן....
איפה כתוב שהוט מתחייבים לספק בין 60-100 מגה?
באתר שלה הוט תחת הכותרת למה לבחור ב- UFI- האינטרנט של HOT? יש סעיף שאומר:
"האינטרנט המהיר בישראל: מגוון מהירויות גלישה, לרבות 100 מגה, לעומת חבילת TOP100 אצל המתחרה - שם הלקוח יקבל קצב של בין 60 ל-100 מגה."
לפי מה שאני מבין מהסעיף הזה הם אומרים שבזק יכולים לספק בין 60-100 מגה, לעומתם הם יכולים לספק 100 מגה ואין איזכור לכך שהמהירות אצלם אמורה להיות פחות מ 100 מגה (תשתית בלבד כמובן)...
הנה תוריד מפה:barman כתב:אוקיי. אתה יכול לתת דוגמא מאתר שלדעתך נותן מהירות מקסימלית מחו"ל ואפשר לבדוק אותו?ariel-ro כתב:כנראה שHOTNET לא נתנו תעדוף גבוה לSPEEDTEST וזה המצב, כל שאר החברות נותנות תעדוף עצום לSPEEDTEST.......
http://us.download.nvidia.com/Windows/2 ... h-whql.exe
זה שרת בארצות הברית.
לא מתפנקים! אבל 014 לדוגמה בשעות עומס לא עובר את ה 15 - 20 מגה! זה נראה לך הגיוני? הייתי עושה 20 מגה אם הייתי רוצה 20 מגה
שיפסיקו עם המשחקים של הגיימר הזה שלהם ויתנו תעידוף ללקוחות יש להם כבל חדש לא? תשתית מאוד טובה לחול כבר לא? שידחפו אצבע לתחת הספקיות בארץ ***!!!!! רק כסף הם רוצות לא מעניין אותם איכות מוצר
אני מקווה שהוטנט תמשיך להיות נחמדה כמו שהיא עכשיו ואפילו יותר הם הכי נורמליים כרגע
ארצות אחרות אתה משלם על 100 מגה ומקבל 100 מגה
גם פה צריך להיות ככה. עשיתי 100 מגה לא? אני רוצה 100 מגה!! ו014 לדוגמה יכולים! פשוט הם לא נותנים תעידוף בשעות עומס. למה? כי לקוח פרטי הוא זיין אם אין לו גיימר שזה גם שיטה לגנוב עוד כסף. ועזוב שאי אפשר גיימר עכשיו ב100 מגה של הוט
שיפסיקו עם המשחקים של הגיימר הזה שלהם ויתנו תעידוף ללקוחות יש להם כבל חדש לא? תשתית מאוד טובה לחול כבר לא? שידחפו אצבע לתחת הספקיות בארץ ***!!!!! רק כסף הם רוצות לא מעניין אותם איכות מוצר
אני מקווה שהוטנט תמשיך להיות נחמדה כמו שהיא עכשיו ואפילו יותר הם הכי נורמליים כרגע
ארצות אחרות אתה משלם על 100 מגה ומקבל 100 מגה
גם פה צריך להיות ככה. עשיתי 100 מגה לא? אני רוצה 100 מגה!! ו014 לדוגמה יכולים! פשוט הם לא נותנים תעידוף בשעות עומס. למה? כי לקוח פרטי הוא זיין אם אין לו גיימר שזה גם שיטה לגנוב עוד כסף. ועזוב שאי אפשר גיימר עכשיו ב100 מגה של הוט
נכון זה היה לפני המבצע. אבל בגלל ריבוי לקוחות של 100 מגה הם שינו את המדיניות של המבצע.
איפה זה כתוב? הוט מוכרים חבילת אינטרנט של 100 מגה לא של עד המילה עד לא מופיעה בשום מקום וגם לא בתקנון, אתה מוזמן לקרוא אותו.
אם יש ביקוש גדול והוט לא יכולים לספק את המהירות שיורידו את החבילה או שיציעו חבילה של 60/70/80.... אותי בתור לקוח לא צריך לעניין שהרבה לקוחות קפצו על המבצע ועכשיו אני אקבל מהירות פחותה ממה שקניתי.
מה עם הלקוחות שהיו מחוברים ל 100 מגה לפני שהוט יצאו במבצע? עכשיו ירדה להם המהירות בגלל הביקוש?
איפה זה כתוב? הוט מוכרים חבילת אינטרנט של 100 מגה לא של עד המילה עד לא מופיעה בשום מקום וגם לא בתקנון, אתה מוזמן לקרוא אותו.
אם יש ביקוש גדול והוט לא יכולים לספק את המהירות שיורידו את החבילה או שיציעו חבילה של 60/70/80.... אותי בתור לקוח לא צריך לעניין שהרבה לקוחות קפצו על המבצע ועכשיו אני אקבל מהירות פחותה ממה שקניתי.
מה עם הלקוחות שהיו מחוברים ל 100 מגה לפני שהוט יצאו במבצע? עכשיו ירדה להם המהירות בגלל הביקוש?
למה לא?nerya40 כתב:[
אל תעשה בדיקות ב- SPEED TEST. תוריד באמת דברים משרתים בחו"ל ותוריד בטורנטים ותראה באמת כמה אתה מקבל....
אם speedtest מקבל תעדוף, לכאורה, אני אמור לראות תוצאות טובות "מדי". אם הוא לא מקבל תעדוף, אני אמור לראות תוצאות סבירות. בפועל, אני רואה תוצאות גרועות ב- speedtest. ההסבר הוא בתעדוף של מה בדיוק?!
בבקשה. תוצאת המהירות הממוצעת: 1.11MB/Snerya40 כתב:
הנה תוריד מפה:
זה שרת בארצות הברית....
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אתה יודע,אפשר בערך לומר את זה גם על הלקוח הממוצע הישראלי.booras כתב:שיפסיקו עם המשחקים של הגיימר הזה שלהם ויתנו תעידוף ללקוחות יש להם כבל חדש לא? תשתית מאוד טובה לחול כבר לא? שידחפו אצבע לתחת הספקיות בארץ ***!!!!! רק כסף הם רוצות לא מעניין אותם איכות מוצר...
רק זול הוא רוצה,לא מעניין אותו איכות מוצר (או שלא בעדיפות גבוהה כלשהי..)
barman - נסה את האתר הזה - http://www.speed.io/index_en.html
תגיד לי כמה אתה מקבל
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
על מה את המדבר ?barman כתב:בבקשה. תוצאת המהירות הממוצעת: 1.11MB/Snerya40 כתב:
הנה תוריד מפה:
זה שרת בארצות הברית.......
על חיבור בודד אני מקבל 3.1MB/s , בודד עם מנהל הורדות שמשתמש בכמה חיבורים אני מקבל 10.5 ,זה בטח יהיה גם יותר אבל ניראה לי שהמהירות פשוט לא הספיקה לעלות בגלל הגודל הנמוך של הקובץ ..
בהוטנט כמובן ..