מקרני אפסון גרועים לגיימרים ?
חשבתי לקנות את ה-5010 אני יכול להביא אותו ב11K כולל מיסים ומשלוח, אבל הבנתי שה-INPUT LAG שלו ממש ממש גרוע 80-90MS וזה אחרי שמכבים את כל האופציות במקרן לשיפור התמונה, זמני התגובה הם אותו הדבר גם ל-6010 ו-3010, מה שמעצבן עוד יותר זה שב-8350 זמן התגובה הוא 18MS, במקום ללכת קדימה הולכים אחורה ? חבל שלא מתייחסים לזה בביקורות לטלוויזיות ומקרנים באתר
בטווח המחירים של האפסון יש את הפנסוניק והסוני שהם יותר טובים מבחינת INPUT LAG, במיוחד הסוני
PTAE7000U
Sony HW30
ויש גם את ה- Mitsubishi Hc9000d הבנתי שב-3D הוא דיי גרוע, איך התמונה שלו בהשוואה לאפסון ( גם ב-2D וגם ב-3D ) ? אני יכול להביא אותו ב14K האם שווה את ההפרש ? .
יש חנות באיזור המרכז שאפשר לראות בה את כל המקרנים האלה ?
בטווח המחירים של האפסון יש את הפנסוניק והסוני שהם יותר טובים מבחינת INPUT LAG, במיוחד הסוני
PTAE7000U
Sony HW30
ויש גם את ה- Mitsubishi Hc9000d הבנתי שב-3D הוא דיי גרוע, איך התמונה שלו בהשוואה לאפסון ( גם ב-2D וגם ב-3D ) ? אני יכול להביא אותו ב14K האם שווה את ההפרש ? .
יש חנות באיזור המרכז שאפשר לראות בה את כל המקרנים האלה ?
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אתה מעלה נקודה מאוד מענינית.
המקרנים מוגדרים כמקרני ק"ב כשהיעוד העיקרי שלהם הוא איכות תמונה בסרטים, שם אין שום אילוץ של INPUT LAG .
אפשר אפילו לומר, שלמקרן עם INPUT LAG גדול יותר יש פוטנציאל להוציא תמונה טובה יותר כיוון שהאלגוריתמים שלו מבוססים על יותר פריימים לא סיבתיים ולכן התוצאות מדויקות יותר.
ישנם מקרנים המוגדרים כמקרני גיימינג, אך הם מתאפיינים בעיקר בעוצמת הארה חזקה. מענין אם בדגמים כאלה ישנה התייחסות לפרמטר הזה.
המקרנים מוגדרים כמקרני ק"ב כשהיעוד העיקרי שלהם הוא איכות תמונה בסרטים, שם אין שום אילוץ של INPUT LAG .
אפשר אפילו לומר, שלמקרן עם INPUT LAG גדול יותר יש פוטנציאל להוציא תמונה טובה יותר כיוון שהאלגוריתמים שלו מבוססים על יותר פריימים לא סיבתיים ולכן התוצאות מדויקות יותר.
ישנם מקרנים המוגדרים כמקרני גיימינג, אך הם מתאפיינים בעיקר בעוצמת הארה חזקה. מענין אם בדגמים כאלה ישנה התייחסות לפרמטר הזה.
נערך לאחרונה על ידי opv ב 19/02/2012 11:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
No place like home.......... Theater
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
אני יכול להעיד שבדקתי בכל שלושת המקרנים שבדקתי לאחרונה PS3 עם GT5 ו Motorstorm Pacific ולא נתקלתי בשום בעייה. חייב לציין שאני ממש לא גיימר ויכול להיות שאני מחמיץ משהו...
כן אבל הסוני הוא בערך 10-20MS, וגם באפסון 8350 זמן התגובה מעולה, יש עוד כמה וכמה מקרנים שגם הם הרבה יותר טובים בזמן התגובה והם נחשבים למקרנים מעולים לסרטים, פשוט לא מבין למה ללכת אחורה, ואיך זה יכול להיוצ שגם אחרי שמכבים את כל המעבדי תמונה של המקרן עדיין מגיעים לINPUT LAG כזה גבוההף לפי דעתי זה מאוד מאכזב, במיוחד למקרן כמו ה-5010, חוץ מזה שתעשיית הגיימינג פורחת, יותר ויותר אנשים משתמשים במקרנים ובטלוויזיות שלהם למשחקים, אפשר לראות הרבה אתרים שמתייחסים מאוד ברצינות בסקירות שלהם לחלק של הגיימינג, וזה ממש חבל שחלק גדול מהטלוויזיות והמקרנים הכי טובים לא מסוגלים לספק INPUT LAG סביר גם שמעבדי התמונה מכובים, גם במקרני DLP זמן התגובה הרבה יותר טובopv כתב:אתה מעלה נקודה מאוד מענינית.
ישנם מקרנים המוגדרים כמקרני גיימינג, אך הם מתאפיינים בעיקר בעוצמת הארה חזקה. מענין אם בדגמים כאלה ישנה התייחסות לפרמטר הזה....
אני יכול להגיד שבטלוויזיה שלי בלי GAME MODE ה-INPUT LAG הוא 100MS, וזה פשוט מזעזע לפעמים, ב-GAME MODE זה 40MS וזה כבר כמעט ולא מורגש, אבל אף פעם לא היה לי מקרן ואולי במקרנים זה טיפה שונה, למרות שלפי מה שקראתי בAVS זה מורגש, במיוחד במשחקי FPSride כתב:אני יכול להעיד שבדקתי בכל שלושת המקרנים שבדקתי לאחרונה PS3 עם GT5 ו Motorstorm Pacific ולא נתקלתי בשום בעייה. חייב לציין שאני ממש לא גיימר ויכול להיות שאני מחמיץ משהו......
כן, ככה זה גפ בהרבה טלוויזיות ( כמו גם בשלי ) בגלל זה ציינתי שבאפסון זה המצב אחרי שמכבים הכל ידני, בסוני אבל ה-INPUT LAG שלו הוא 10-20MS בלי GAME MODE ( שזה אפילו יותר טוב מהפנסוניק עם ה-GAME MODE, אבל לא משמעות ) איך התמונה שלהם לאומת האפסון בסרטים ?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
חברים יש כאן אנשים עם אפסונים שחיי הנורה שלהם לא מגיע לפיק של 700 שעות וזה אומר להחליף נורה כל חודשיים של משחקי קונסולה
רוב הזמן אני עדיין אשחק על הטלוויזיה, בגלל זה אני עדיין מתלבט, מה שמפריע לי יותר זה הLAG, למרות שאני מאוד מקווה שאם אני אכן אביא את האפסון בסוף הנורה תחזיק לפחות 1000 שעות ( 3 שעות ביום למשך שנה ), אם זה להחליף נורה בפעם בשנה אני יכול לחיות עם זה, בכל מקרה במחיר שאני מביא את המקרן ( איזה שלא יהיה ) רוב הסיכויים שאני כבר החליף אותו עוד שנה שיצא משהו חדשclaudia5 כתב:חברים יש כאן אנשים עם אפסונים שחיי הנורה שלהם לא מגיע לפיק של 700 שעות וזה אומר להחליף נורה כל חודשיים של משחקי קונסולה...
אני כנראה אלך לראות אותם באיזה חנות ואז אחליט