כתבה נוספת של עפר ב Ynet
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אנחנו עדיין לא סגורים שאנחנו רוצים להמשיך עם YNET. אנחנו לא רואים גאות משמעותית של קוראים חדשים אחרי כתבה כזו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
התגובות ב Ynet מזכירות לי את שעורי ביולוגיה, ואת דארווין.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
oferlaor כתב:
אנחנו עדיין לא סגורים שאנחנו רוצים להמשיך עם YNET. אנחנו לא רואים גאות משמעותית של קוראים חדשים אחרי כתבה כזו....
המסה לא בהכרח חשובה כאן.. צריך יותר לדאוג להעשרת האתר בקלסה שגם נישארת לטווח ארוך.
.
- oferlaor
- מנהל

בואו נודה, זה מרתיע לרכוש ממיר (זה בוודאי לא עוזר למי שחושב להתנתק), אבל המחיר (1890 במקרה הכי יקר) זה לא מה שישבור את רובינו כלכלית...
- oferlaor
- מנהל

aloni,
דרך מבצעים מיוחדים, ננסה גם אנחנו להרים כזה (אין בטחון שנצליח, אבל אני אדווח גם על הצלחה וגם על כישלון).
דרך מבצעים מיוחדים, ננסה גם אנחנו להרים כזה (אין בטחון שנצליח, אבל אני אדווח גם על הצלחה וגם על כישלון).
אני לא מבין למה אתם כל כך להוטים על YES MAX . מדובר ב –PVR בסיסי, ללא אפשרויות עריכה. בנוסף, הממיר הזה הופך לבלטה ברגע שמפסיקים לשלם ל-YES את התשלום החודשי עבורו (אני כבר לא מדבר על אלה שירצו להתנתק מ-YES – הם יוכלו לזרוק את המכשיר לפח).יכולת הממיר להקליט שתי תוכניות במקביל היא גם לא ממש חיונית: YES משדרת את אותה התוכנית מספר פעמים, לכן ניתן להקליט את אחת ה"תוכניות מקבילות" בשידור חוזר.
לכן DVD מקליט עם כונן קשיח או HTPC נותנים פתרון הולם יותר: אין תלות בשום גורם חיצוני (אפשר להשתמש בהם בלי להיות מנוי של YES , HOT או כל חברה אחרת), ניתן לערוך את התוכן המוקלט (לזרוק פרסומות למשל) וכמובן לשמור את התוכנית הרצויה על DVD.
לכן DVD מקליט עם כונן קשיח או HTPC נותנים פתרון הולם יותר: אין תלות בשום גורם חיצוני (אפשר להשתמש בהם בלי להיות מנוי של YES , HOT או כל חברה אחרת), ניתן לערוך את התוכן המוקלט (לזרוק פרסומות למשל) וכמובן לשמור את התוכנית הרצויה על DVD.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
vitalyi,
לא ממש מדוייק.
1. ב-YES MAX אתה לא יכול לבחור בין השידור הראשוני לשידור חוזר.
זה תמיד מקליט את הראשון.
2. ההקלטה המקבילה של שני ערוצים היא להיט במיוחד כשיש לך שתי תוכניות שמשודרות במקביל.
3. במכשיר DVD מקליט יש לך EPG? יש לך יכולת לבחור להקליט אוטומאטית את כל הסידרה? מה אם הזמנים משתנים בגלל "מבזק חדשות" ?
4. שים לב, ה-YES MAX אינו מכשיר עריכה (כי גם אין לך ממש יכולת להוציא את המידע החוצה אז למה לערוך?) אלא הוא פשוט מחזיר לצופה את הכח והשליטה על התכנים שהוא מעוניין לצפות בהם.
כל חווית הצפיה משתנה לגמרי. במקום שהטלויזיה תשלוט על לוח הזמנים שלך, אתה רואה את מה שאתה רוצה כשנוח לך.....
לא ממש מדוייק.
1. ב-YES MAX אתה לא יכול לבחור בין השידור הראשוני לשידור חוזר.
זה תמיד מקליט את הראשון.
2. ההקלטה המקבילה של שני ערוצים היא להיט במיוחד כשיש לך שתי תוכניות שמשודרות במקביל.
3. במכשיר DVD מקליט יש לך EPG? יש לך יכולת לבחור להקליט אוטומאטית את כל הסידרה? מה אם הזמנים משתנים בגלל "מבזק חדשות" ?
4. שים לב, ה-YES MAX אינו מכשיר עריכה (כי גם אין לך ממש יכולת להוציא את המידע החוצה אז למה לערוך?) אלא הוא פשוט מחזיר לצופה את הכח והשליטה על התכנים שהוא מעוניין לצפות בהם.
כל חווית הצפיה משתנה לגמרי. במקום שהטלויזיה תשלוט על לוח הזמנים שלך, אתה רואה את מה שאתה רוצה כשנוח לך.....
וואלה, ממש מסכים. העיניין הוא שזה נכון לגבי בלי שום צורך בPVR או אפילו DVD מקליטבמקום שהטלויזיה תשלוט על לוח הזמנים שלך, אתה רואה את מה שאתה רוצה כשנוח לך........
צחוק בצד, PVR דווקא מגדיל את שליטת הטלויזיה בחייך, לא מקטין.
משה
- oferlaor
- מנהל

vitalyi,
ברור לחלוטין שיש יתרונות וחסרונות לכל סוג הקלטה. אין פיתרון מושלם.
זה כרגע פיתרון נוח ופשוט עם כמעט אפס עקומת לימוד וצורך בידע. אני אישית אוהב דברים אינטואיטיבים כאלה...
ברור לחלוטין שיש יתרונות וחסרונות לכל סוג הקלטה. אין פיתרון מושלם.
זה כרגע פיתרון נוח ופשוט עם כמעט אפס עקומת לימוד וצורך בידע. אני אישית אוהב דברים אינטואיטיבים כאלה...
לגבי 2 - מה שכתבתי: בגלל שיש שידורים חוזרים (בלילה ולמחרת) אפשר להקליט את אחת התוכניות המקבילות כאשר היא תשודר שנית.MartinHSabag כתב:
....
כל חווית הצפיה משתנה לגמרי. במקום שהטלויזיה תשלוט על לוח הזמנים שלך, אתה רואה את מה שאתה רוצה כשנוח לך........
ולגבי שליטה בלוח השידורים - יש לי אותה כבר שנתיים עם DVD מקליט (בעל HD). הרי מה זה משנה - לתכנת ממיר או DVR?
עפר
צריך לדעת לבחור את ה-DVR הנכון על מנת לקצר את עקומת לימוד
אם הממיר הזה היה עולה כמה מאת שקלים - הייתי מסכים אתכם. אבל מחירו מתקרב למחיר של DVD מקליט טוב , כאשר DVD מקליט הוא מכשיר הקלטה אוניברסאלי - וYES MAX מקליט רק את שידורי YES.
אבל על טעם וריח...