סיפור החלפת נורה במקרן/או איך חסכתי 1160 ש"ח
-
ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
יום ראשון 9/7 סוף מחצית שניה של גמר המונדיאל, פיצוץ נשמע ממקרן הסוני (HS50) האהוב שלי. המנורה הלכה (1800 שעות למי שמתעניין, רוב הזמן במצב HIGH).
יום שני, טלפון לישפאר, "כמה עולה מנורה?" 2500 ש"ח לא כולל מע"מ (2890 כולל). סיננתי כמה קללות ונכנסתי לאינטרנט. אחרי מספר דקות הוזמנה נורה מ B&H. מחיר כולל משלוח 304 דולר
הנורה הייתה בארץ כבר ביום חמישי, אבל בגלל המכס היא הגיע אלי רק היום בבוקר. שחרור עלה לי 359 ש"ח. חישוב פשוט חסכון של 1160 ש"ח.
שלא יעבדו עליכם!
יום שני, טלפון לישפאר, "כמה עולה מנורה?" 2500 ש"ח לא כולל מע"מ (2890 כולל). סיננתי כמה קללות ונכנסתי לאינטרנט. אחרי מספר דקות הוזמנה נורה מ B&H. מחיר כולל משלוח 304 דולר
הנורה הייתה בארץ כבר ביום חמישי, אבל בגלל המכס היא הגיע אלי רק היום בבוקר. שחרור עלה לי 359 ש"ח. חישוב פשוט חסכון של 1160 ש"ח.
שלא יעבדו עליכם!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
ride
- אחראי תחום מקרנים

- יצירת קשר:
מרטין, המשפט בסיום היה הומוריסטי ולא בא לפגוע באף אחד. מטרת הפוסט היה להראות לחברים באתר שאפשר לחסוך הרבה כסף (גם אם משלמים מכס כחוק). כל התהליך משריפת הנורה ועד שהיא הגיע אלי היה 6.5 ימים.
לגבי היוזמה העסקית: יותר ויותר אנשים רואים את היתרון ביבוא אישי (בטח של חלק חילוף) כך שאני לא כל כך בטוח שנצליח
לגבי היוזמה העסקית: יותר ויותר אנשים רואים את היתרון ביבוא אישי (בטח של חלק חילוף) כך שאני לא כל כך בטוח שנצליח
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מזל שלך שזה לא קרה בדיוק באמצע של המשחקים במונדיאל - כי אז ההשהיה של המשלוח היתה הורגת אותך...
אגב, אני מסכים ב-100% עם מרטין - אם המחיר של משהו לא מתאים לכם, תזמינו מחו"ל. אין טעם להתלונן.
אגב, אני מסכים ב-100% עם מרטין - אם המחיר של משהו לא מתאים לכם, תזמינו מחו"ל. אין טעם להתלונן.
-
ride
- אחראי תחום מקרנים

- יצירת קשר:
עופר, המזל האמיתי שיש לי 2 טלוויזיות נוספות בבית אחרת היום לא הייתי בן החיים. מיד שהנורה נשרפה כל החברים (7 במספר) עברו לחדר העבודה הקטן שלי לראות את סיום המשחק. אם לא הייתה האופציה הזו, הם כבר היו דואגים להרוג אותי