סיפור החלפת נורה במקרן/או איך חסכתי 1160 ש"ח
-
ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
יום ראשון 9/7 סוף מחצית שניה של גמר המונדיאל, פיצוץ נשמע ממקרן הסוני (HS50) האהוב שלי. המנורה הלכה (1800 שעות למי שמתעניין, רוב הזמן במצב HIGH).
יום שני, טלפון לישפאר, "כמה עולה מנורה?" 2500 ש"ח לא כולל מע"מ (2890 כולל). סיננתי כמה קללות ונכנסתי לאינטרנט. אחרי מספר דקות הוזמנה נורה מ B&H. מחיר כולל משלוח 304 דולר
הנורה הייתה בארץ כבר ביום חמישי, אבל בגלל המכס היא הגיע אלי רק היום בבוקר. שחרור עלה לי 359 ש"ח. חישוב פשוט חסכון של 1160 ש"ח.
שלא יעבדו עליכם!
יום שני, טלפון לישפאר, "כמה עולה מנורה?" 2500 ש"ח לא כולל מע"מ (2890 כולל). סיננתי כמה קללות ונכנסתי לאינטרנט. אחרי מספר דקות הוזמנה נורה מ B&H. מחיר כולל משלוח 304 דולר
הנורה הייתה בארץ כבר ביום חמישי, אבל בגלל המכס היא הגיע אלי רק היום בבוקר. שחרור עלה לי 359 ש"ח. חישוב פשוט חסכון של 1160 ש"ח.
שלא יעבדו עליכם!
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
-
ride
-
- אחראי תחום מקרנים

מרטין, המשפט בסיום היה הומוריסטי ולא בא לפגוע באף אחד. מטרת הפוסט היה להראות לחברים באתר שאפשר לחסוך הרבה כסף (גם אם משלמים מכס כחוק). כל התהליך משריפת הנורה ועד שהיא הגיע אלי היה 6.5 ימים.
לגבי היוזמה העסקית: יותר ויותר אנשים רואים את היתרון ביבוא אישי (בטח של חלק חילוף) כך שאני לא כל כך בטוח שנצליח
לגבי היוזמה העסקית: יותר ויותר אנשים רואים את היתרון ביבוא אישי (בטח של חלק חילוף) כך שאני לא כל כך בטוח שנצליח
- Nissim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2673
לך תסביר ללוני למה העסקים שלו מתמוטטים.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
פיצוץ?
הנורה התרסקה?
הנורה התרסקה?
משה
-
ride
-
- אחראי תחום מקרנים

הנורה היא מאוד מסיבית כך שאני בספק אם היא יכולה להתרסק בתוך המקרן. הפיצוץ היה בזכוכית פנימית שחוט הלהט בתוכה.פיצוץ?
הנורה התרסקה?
...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78952
- שם מלא: עפר לאור
מזל שלך שזה לא קרה בדיוק באמצע של המשחקים במונדיאל - כי אז ההשהיה של המשלוח היתה הורגת אותך...
אגב, אני מסכים ב-100% עם מרטין - אם המחיר של משהו לא מתאים לכם, תזמינו מחו"ל. אין טעם להתלונן.
אגב, אני מסכים ב-100% עם מרטין - אם המחיר של משהו לא מתאים לכם, תזמינו מחו"ל. אין טעם להתלונן.
-
ride
-
- אחראי תחום מקרנים

עופר, המזל האמיתי שיש לי 2 טלוויזיות נוספות בבית אחרת היום לא הייתי בן החיים. מיד שהנורה נשרפה כל החברים (7 במספר) עברו לחדר העבודה הקטן שלי לראות את סיום המשחק. אם לא הייתה האופציה הזו, הם כבר היו דואגים להרוג אותי 
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
באמת מזל. הנגיחה של זידאן הייתה "ה_אירוע" במונדיאל הזה. 
משה