פורסמה כתבה קשה מאוד נגד האתר ומנהליו
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
נעשתה כבתה קשה מאוד נגד האתר וזה הלינק:
http://www.dtown.co.il/articles/2226.html
בכתבה מדברים על קשרים עסקיים בין מנהלי האתר וחברות שונות כגון אפסון ,בוקסי בוקס , ועוד.
מסופר שם שקיים קשר בין מנהלים באתר לבין יבואנים של מוצרים שאותם הם מסקרים.
בכתבה מדברים על קשרים עסקיים בין מנהלי האתר וחברות שונות כגון אפסון ,בוקסי בוקס , ועוד.
מסופר שם שקיים קשר בין מנהלים באתר לבין יבואנים של מוצרים שאותם הם מסקרים.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
ראיתי והגבתי "קשות" כמובן שהתגובה לא פורסמה..... 
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

איך זה יכול להיות שנחסמתה?
אתה חבר באתר?
אתה חבר באתר?
- niko
- חבר מביא חבר

חבר לא בשימוש,
כתבתי בתור אורח(הם מתגאים באפשרות הזו) אבל לא מפרסמים את התגובה
כתבתי בתור אורח(הם מתגאים באפשרות הזו) אבל לא מפרסמים את התגובה
- niko
- חבר מביא חבר

ליתר דיוק נרשמתי כדי ללכת לתערוכה, פעיל שם? ממש לא.
- amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 161 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
אולי תצטט את תגובתך שם ???claudia5 כתב:נעשתה כבתה קשה מאוד נגד האתר וזה הלינק:
מסופר שם שקיים קשר בין מנהלים באתר לבין יבואנים של מוצרים שאותם הם מסקרים....
אתה יודע מה אני אחסוך לך:
claudia5 כתב:
claudia5 on 09/02/12 06:57:07
אני חבר באתר הזה וגם באתר המדובר ואני יותר פעיל באתר השני בצורה משמעותית. אני בטוח ב100 % שמה שנכתב כאן נכון ועובדה לכך זה : 1.כמות השרשורים שנחסמו שם כאשר מדובר ביבוא אישי כדי לחסוך לאזרחים 2.כמות החסימות כאשר מדברים נגד יבואן שמחיריו גבוהים 3.כמות החסימות למי שמדבר רע נגד חנות שמפרסמת באתר 4.ציונים מצויינים למקרן שמפורסם באתר בזמן שבאתר נכתבו אשכולים רבים על כך שהמנורי לא מגיע לרבע ממה שהיא צריכה 5.כל דרך לקרב על מחיר שפוי יותר במדינתנו למען כולם נחסם בטענה שזאת לא מטרת הפלטפורמה למרות שמה הסיבה לדבר על מוצר שרק מעט יכולים לרכוש? 6.חסימת מנוי בלי סוף בטענה שהם מקושרים ליבואנים או לחנויות זולות. 7.הסברים אין סופיים כמה קשה ליבואן להרוויח רק פי שלוש מהמחיר בחול...ועוד.... יחד עם זאת כמות העזרה שניתן לקבל באתר היא עצומה ואנשים כמו זיו עוזרים ותומכים בלי סוף בכמות ענקים של חברים באתר כולל אותי ועל זה מגיע להם מילה טובה (זיו בעיקר). פעמים רבות הייתי חלק ממלחמות רק כי בתור מי שבדרך כלל מייבא מחול את רוב מוצריו אני מעוניין לעזור לאנשים פשוטים כמוני לשדרג את חייו במוצרים שלפי מחירים כאן אני יכול רק לחלום. לסיכום ,וזאת רק דעתי ,אני בטוח שיש שם אין סוף אינטרסים אבל העזרה שזיו נותן זה משהו שקשה בלעדיו....
אם יש משהו שאיני יכול לסבול זו צביעות!!!
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

למה צביעות ?אני עומד אחרי כל מילה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
יש שירשור ארוך מאד בנושא, לא צריך עוד אחד.toxin כתב:תגובת המנהלים כאן של האתר תתקבל בברכה. גם אם ההאשמות נכונות או לא, לדעתי צריכה להיות תגובה,...
http://www.hometheater.co.il/vt160544.% ... 7%A8%D7%9F
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

אבי התגובה היא על האשמות ולא על איכות מקרן אפסון
האמת,
הייתי מעדיף אם הסוקרים יהיו נטולי אינטרסים.
ברור כשמש שעפר ושותפיו העסקיים מעוניינים להפוך את האתר ואיתו גם את הפורום למיזם מניב.
אם כך, מן הראוי שיפרשו ממלאכת הסקירות ויתעסקו בתפעול האתר והיוזמות העסקיות שקשורות בו.
הייתי מעדיף אם הסוקרים יהיו נטולי אינטרסים.
ברור כשמש שעפר ושותפיו העסקיים מעוניינים להפוך את האתר ואיתו גם את הפורום למיזם מניב.
אם כך, מן הראוי שיפרשו ממלאכת הסקירות ויתעסקו בתפעול האתר והיוזמות העסקיות שקשורות בו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Claudia5
אם לסכם, אתה טוען שצנזור זו הוכחה לכך שאנחנו לא אובייקטיבים. אני חושב שהאירוניה בדבריך (והעובדה שאינך מצונזר) מדברת בעד עצמה.
C0rnflex
האלטרנטיבה היא שכאשר אתה רואה ביקורת מאחד מבעלי האתר, פשוט אל תכנס אליה. תצביע ברגליים.
אם לסכם, אתה טוען שצנזור זו הוכחה לכך שאנחנו לא אובייקטיבים. אני חושב שהאירוניה בדבריך (והעובדה שאינך מצונזר) מדברת בעד עצמה.
C0rnflex
האלטרנטיבה היא שכאשר אתה רואה ביקורת מאחד מבעלי האתר, פשוט אל תכנס אליה. תצביע ברגליים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
בנוסף למה שנאמר על ידי oferlaor, העובדה כי "פורסמה כתבה", איננה אומרת דבר לגבי הנכונות שלה. זוהי בסך הכל פרשנות פרטית ותו לא.
בקצרה, אנחנו לא מתרגשים ומחמיא לנו שבלוגים אחרים עוקבים בכזאת אדיקות אחר חשבון ה- RSS של האתר, המאמרים, האפליקציות, השרשורים השונים וחשבון הפייסבוק, זה מראה משהו.
בקצרה, אנחנו לא מתרגשים ומחמיא לנו שבלוגים אחרים עוקבים בכזאת אדיקות אחר חשבון ה- RSS של האתר, המאמרים, האפליקציות, השרשורים השונים וחשבון הפייסבוק, זה מראה משהו.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 09/02/2012 12:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

לעופר
אם הצנזורה היא כלפי שרשורים נגד יבואנים ספציפים ומוצריהם אז ברור שיש משהו לקוי.
גם התשובה שניתנה ל CORNFLEX לא ברורה כל כך.התשובה הנורמאלית היא שהסוקרים הם לא בעלי עיניין ונקיים מכל לחץ עסקי כלשהו ובטח לא תשובה כגון "לא מתאים לך אז לא לקראו"
אם הצנזורה היא כלפי שרשורים נגד יבואנים ספציפים ומוצריהם אז ברור שיש משהו לקוי.
גם התשובה שניתנה ל CORNFLEX לא ברורה כל כך.התשובה הנורמאלית היא שהסוקרים הם לא בעלי עיניין ונקיים מכל לחץ עסקי כלשהו ובטח לא תשובה כגון "לא מתאים לך אז לא לקראו"
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
claudia5
לא מספיק לך השרשור המקורי עם 18 דפים??? (בטח כבר 19 עד שאסיים לכתוב את התגובה שלי...)
די - מיצינו את הדיון הזה - בואו נתקדם...
לא מספיק לך השרשור המקורי עם 18 דפים??? (בטח כבר 19 עד שאסיים לכתוב את התגובה שלי...)
די - מיצינו את הדיון הזה - בואו נתקדם...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
claudia5,
חשבנו שזה ברור, אין לכותבי האתר אינטרנס מסחרי, בדיוק כפי שכתוב בדף של קבוצת HT Israel.
רצוי כי תדע כי לפני ששרשור נערך, הדבר מלווה במחשבה רבה ובהרבה מקרים מעורבים יותר משני אנשים על הפעולה. זה לא כיף שלנו לערוך שרשורים, אנחנו פה בשביל כל התחומים הטכנולוגים תחת קבוצת HT, זה גם יותר מעניין.
חשבנו שזה ברור, אין לכותבי האתר אינטרנס מסחרי, בדיוק כפי שכתוב בדף של קבוצת HT Israel.
רצוי כי תדע כי לפני ששרשור נערך, הדבר מלווה במחשבה רבה ובהרבה מקרים מעורבים יותר משני אנשים על הפעולה. זה לא כיף שלנו לערוך שרשורים, אנחנו פה בשביל כל התחומים הטכנולוגים תחת קבוצת HT, זה גם יותר מעניין.