פורסמה כתבה קשה מאוד נגד האתר ומנהליו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
שכל אחד יעשה את חשבון הנפש שלנו. הרי לא יעזור שאני אעיד על עיסתי, מי שלא מאמין באובייקטיביות כאן אמליץ לו להדיר רגליו...
די נמאס ממה שהולך פה אני חייב להודות , הדבר פוגע בכם דווקא בגלל שאני מניח שאנשים כבר מתרחקים מהפורום כי הדיונים האלה הופכים להיות דיונים על בסיס יומי .oferlaor כתב:שכל אחד יעשה את חשבון הנפש שלנו. הרי לא יעזור שאני אעיד על עיסתי, מי שלא מאמין באובייקטיביות כאן אמליץ לו להדיר רגליו......
אני מבין את הצורך שלך לענות לכל שטות שמעלים פה אבל כמה שרשורים יכולים להציף כבר את נושא "חוסר האמינות"?
מציע לפתוח שרשור יעודי לנושא (כמו "דעתכם חשובה לנו" )ופשוט להעביר לשם כל פעם שהדבר צץ. (אני מניח שזה לא פשוט , אבל אולי זה עדיף על הצורך להפנות כל פעם לשרשור או פוסט אחר שכבר על השאלות).
- laor_hasocher
-
- טרול

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
[behave]טרול[/behave]
oferlaor כתב:שכל אחד יעשה את חשבון הנפש שלנו. הרי לא יעזור שאני אעיד על עיסתי, מי שלא מאמין באובייקטיביות כאן אמליץ לו להדיר רגליו......
עפר, תראה את כל הסיפור הזה בצורה חיובית. תראה בעובדה שepson בחרו בך ולא במישהו אחר כגביע הוקרה על התרומה שלך בתחום הHT וזה מגמד את הנושא אם אתה מרוויח משהו או לא, זה לא קשור אליך. זה רק מראה על צרות עין ולא יותר מזה.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
"פורסמה כתבה קשה" ?
לזה אתה קורא כתבה?
כשקראתי את הכותרת של השרשור הייתי בטוח שעיתון "גלובס" עשה עלינו כתבה, או שהיה איזה תחקיר רציני ב"המקור".
לא נמאס מההשמצות השטותיות האלו?
אני מאוד אוהב את האתר הזה ומעריך את מנהליו. לכן אני מקוה שהם לא יגררו לתת-רמה הזאת ויפסקו להגיב.
והכי אהבתי את השם "הומטיאטר"
לזה אתה קורא כתבה?
כשקראתי את הכותרת של השרשור הייתי בטוח שעיתון "גלובס" עשה עלינו כתבה, או שהיה איזה תחקיר רציני ב"המקור".
לא נמאס מההשמצות השטותיות האלו?
אני מאוד אוהב את האתר הזה ומעריך את מנהליו. לכן אני מקוה שהם לא יגררו לתת-רמה הזאת ויפסקו להגיב.
והכי אהבתי את השם "הומטיאטר"
מעניין איזו תגובה שלך לא פורסמה. סה"כ יש שם כמה תגובות די מגעילות של ה"אורח" המכובד (שאין לו ביצים להזדהות שם) שלא צונזרו, ושדווקא יש להן תשובות ענייניות מליאור.niko כתב:חבר לא בשימוש,
כתבתי בתור אורח(הם מתגאים באפשרות הזו) אבל לא מפרסמים את התגובה...
דרך אגב, גם ההתנסחות שלך מוזרה -- הרי תגובות לא "נחסמות", רק משתמשים נחסמים. תגובות נמחקות או "מצונזרות".
אתה יכול לכתוב כאן מה צונזר שם?
עמיר
Frosti7 כתב:זה לא המקום של אתר מתחרה להטיף אתיקה למתחרים שלו, המקום שממנו נכתבה הכתבה הוא שקוף ומכוער....
אני חושב שעלית בול על הבעייה עם המאמר ההוא.
האתר ההוא זה אתר לטכנולוגיה בידורית, לא אתר על אתיקה.
לגיטימי לכתוב על כל נושא, אך זה שהם לא פספסו את ההזדמנות של הטעות שנעשתה פה (בתום לב, לדעתי) וקפצו מייד כמוצאי שלל רב, זה באמת מכוער ומביש. מעניין איזה רושם מקבל גולש חדש שמתעניין במוצרי AV, כשהוא נתקל במאמר ראשי שכזה.
הם יוצאים הרבה יותר רע ממה שHT יוצאים עם סיפור מבצע הכיול.
אני כבר מזמן שמתי לב, שהאגואים שרצים פה מתחת לפני השטח בכל, בדרך כלל מנצחים את שאר השיקולים.
משה
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
moco כתב:Frosti7 כתב:זה לא המקום של אתר מתחרה להטיף אתיקה למתחרים שלו, המקום שממנו נכתבה הכתבה הוא שקוף ומכוער....![]()
אני חושב שעלית בול על הבעייה עם המאמר ההוא.
האתר ההוא זה אתר לטכנולוגיה בידורית, לא אתר על אתיקה.
לגיטימי לכתוב על כל נושא, אך זה שהם לא פספסו את ההזדמנות של הטעות שנעשתה פה (בתום לב, לדעתי) וקפצו מייד כמוצאי שלל רב, זה באמת מכוער ומביש. מעניין איזה רושם מקבל גולש חדש שמתעניין במוצרי AV, כשהוא נתקל במאמר ראשי שכזה.
הם יוצאים הרבה יותר רע ממה שHT יוצאים עם סיפור מבצע הכיול.
אני כבר מזמן שמתי לב, שהאגואים שרצים פה מתחת לפני השטח בכל, בדרך כלל מנצחים את שאר השיקולים....
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
מה שאתה אומר יותר גרוע, אני לא כותב וכבר נחסמתי.AK1 כתב:מעניין איזו תגובה שלך לא פורסמה. סה"כ יש שם כמה תגובות די מגעילות של ה"אורח" המכובד (שאין לו ביצים להזדהות שם) שלא צונזרו, ושדווקא יש להן תשובות ענייניות מליאור.niko כתב:חבר לא בשימוש,
כתבתי בתור אורח(הם מתגאים באפשרות הזו) אבל לא מפרסמים את התגובה...
דרך אגב, גם ההתנסחות שלך מוזרה -- הרי תגובות לא "נחסמות", רק משתמשים נחסמים. תגובות נמחקות או "מצונזרות".
אתה יכול לכתוב כאן מה צונזר שם?
עמיר...
כתבתי בפעם הראשונה שהכתבה מתאימה לליאור הקטנוני.
ופעם השניה את קניית הרמקולים של נמר ללא יבואן ו.....הופ אחרי שבוע אייל פור היבואן, מעניין
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חברים,
אזכיר לכם שתקנון האתר אוסר לפנות לאנשים שאינם יכולים לענות לכם כאן. אם יש לכם טענות על אתר כלשהו, תכנסו ותטענו שם. אנחנו לא אתר ביקורת על אתרים אחרים או על אנשים.
תודה.
אזכיר לכם שתקנון האתר אוסר לפנות לאנשים שאינם יכולים לענות לכם כאן. אם יש לכם טענות על אתר כלשהו, תכנסו ותטענו שם. אנחנו לא אתר ביקורת על אתרים אחרים או על אנשים.
תודה.