עכשיו אני מבין בדיוק למה... מדובר בסוג של חיידק השואף לטוב ביותר... אולי אפשר לקרוא לזה גם "עיניים גדולות"?
אני חושב שזה בגלל שקיימות כל כך הרבה חברות העוסקות בתחום שלנו, וכל כך הרבה דגמים... זו הסיבה, תמיד נרגיש שלא בדקנו את הכל, ופספסנו משהו.
אז כן, תוך כמה חודשים הרמתי לעצמי מערכת מכובדת, ובתור בחור צעיר שהשכר החודשי שלו נמוך, אני חושב שזה מרשים.
אני גם אוהב את העובדה שכשבהתחלה, כשלא חשבתי בכלל לקנות רמקולים, בדקתי גם את B&W מסדרה 6 שחשבתי שהם מצוינים (עד ששמעתי אותם), גם את סדרה CM, וגם מוניטור אודיו RX6 שהיו ממש חמודים-אבל זה הכל. עד שהגעתי לפוקאל שלי - 816v, ראיתי שאין בכלל השוואה.
כך גם היה ברסיבר, התחלתי עם פיוניר LX70, עברתי דרך אונקיו 808 ודנון 4310, ואז סיימתי עם ימהה 3900,
והאמת? הוא רסיבר מדהים, היה טוב מהדנון בכל פרמטר... אבל משהו בקיצוניות של הLX70 נשאר לי בראש.
ה-LX70 עבורי היה קיצוני... צורם... אבל דרמטי! אולי כי הוא היה הראשון שבדקתי והוא זה שנתן לי את הכאפה הזו ש"מה ששמעת עד עכשיו עם הרמקולים הקודמים זה שום דבר לעומתי", אבל אני זוכר אותו בשיר High Hopes,
הוא השמיע את זמזום הזבוב והפעמונים בצורה כל כך ברורה.... אבל המוסיקליות שלו הייתה דומה לזו של בן אדם חירש, הוא היה מעייף... צורם... זוועה.
אז הנה אני, אחרי שרכשתי את הסאב של REL, שאני חייב לציין שהוא חתיכת סאב מדהים, מושלם, מאוזן ונראה כל כך טוב שכמעט כואב לי הלב לראות את הגריל עליו... בשונה מהסאנפייר EQ12 שהיה אצלי לפניכן והיה פשוט שמן, איטי ומפוצץ.
אני זוכר שנשבעתי בשנייה שעזבתי את "פיוז", שזהו... אני נרגע לאיזה חצי שנה לפחות לפני השדרוג הבא...
אבל אני שוב קרוב לחטא... שוב!!!
האחוריים שלי הם רמקולים רצפתיים שמנים נמוכים מהדור הישן, שהטוויטר שם הוחלף לRing radiator של Vifa, שהפך אותם למדהימים עוד יותר... אני יכול להשבע שכשאני מעביר את הסאונד לאחוריים, הם קרובים מאוד לפוקאל 816V שבבמה הקדמית, אבל.................... אולי AXIOM QS8 v3 מאחור יהיו........ טובים יותר?
מה חסר לי? חסר לי את החדות של הLX70 בסטריאו, אבל לא חדות צורמת, חדות נטו, כי שמעתי מה הרמקולים שלי מסוגלים לעשות עם הROTELים ב"פיוז" ו.... אני רוצה את זה!!!
אבל אולי עדיף לי להחליף לבי-פולר\די-פולר במקום האחוריים השמנים?
המקורות של כל התכנים (מוסיקה + סרטים BD מלאים 1080P) הם HTPC שמחובר עם HDMI לרסיבר.
מה עושים? מבקש את עזרתכם