שירות מזעזע ב- T.R Stereo.
קניתי DVD מקליט Pioneer 433 דרך אתר המכירות, והתברר שהמקליט תקול – מתוך חמש מדיות הוא "דפק" לי שלוש. מעצבן, אבל אין מה לעשות – קורה. פניתי לאתר, והם הפנו אותי למעבדת שירות T.R Stereo על מנת לקבל אישור שהמקליט לא תקין. נסעתי. במעבדת שירות הפנו אותי לדני – וכאן התחיל הסיוט:
1. הטענה הראשונה שלו הייתה שאף מכשיר לא חזר לתיקון – זה אומר שהמכשיר שלי גם תקין (?).
2. נתתי לא מדיות "דפוקות" – אז הוא התחיל להעלות השארות הסותרות את תדריך הפעלה. הצבעתי לו על כך – והייתי המום מתשובתו: מה שכתוב בתדריך – לא נכון (?). אמרתי גם שהמקליט הקודם שלי ( PioneerDVR5100) בשנתיים לא דפק אף מדיה – ומה הוא משיב? "זאת הייתה טכנולוגיה אחרת" (??).
3. בסופו של דבר הוא הסכים לצרוב מדיה בודדת לצורך בדיקה. הערתי לו שמדיה אחת זה לא מספיק – צריך לבדוק כמה (כי לא כל המדיה "נדפקת"). דני התעצבן על דבריי וטען שאני פשוט לא יודע להשתמש במכשיר והמכשיר תקין (מסכנה ללא בדיקה) – ואז הוא פלט כמה שטויות אשר גילו שהוא מכיר את המכשיר באופן השטחי ביותר.
4. ניסיתי להסביר לדני שעקרונית אני מרוצה מיכולות המכשיר, ואחרי החזרתו לאתר המכירות אקנה אותו שוב בחנות X. ואז הוא אמר: "אני אתקשר לבעל החנות ואומר לו שלא ימכור לך – כי לך אף מכשיר לא יהיה טוב". איך זה?
1. הטענה הראשונה שלו הייתה שאף מכשיר לא חזר לתיקון – זה אומר שהמכשיר שלי גם תקין (?).
2. נתתי לא מדיות "דפוקות" – אז הוא התחיל להעלות השארות הסותרות את תדריך הפעלה. הצבעתי לו על כך – והייתי המום מתשובתו: מה שכתוב בתדריך – לא נכון (?). אמרתי גם שהמקליט הקודם שלי ( PioneerDVR5100) בשנתיים לא דפק אף מדיה – ומה הוא משיב? "זאת הייתה טכנולוגיה אחרת" (??).
3. בסופו של דבר הוא הסכים לצרוב מדיה בודדת לצורך בדיקה. הערתי לו שמדיה אחת זה לא מספיק – צריך לבדוק כמה (כי לא כל המדיה "נדפקת"). דני התעצבן על דבריי וטען שאני פשוט לא יודע להשתמש במכשיר והמכשיר תקין (מסכנה ללא בדיקה) – ואז הוא פלט כמה שטויות אשר גילו שהוא מכיר את המכשיר באופן השטחי ביותר.
4. ניסיתי להסביר לדני שעקרונית אני מרוצה מיכולות המכשיר, ואחרי החזרתו לאתר המכירות אקנה אותו שוב בחנות X. ואז הוא אמר: "אני אתקשר לבעל החנות ואומר לו שלא ימכור לך – כי לך אף מכשיר לא יהיה טוב". איך זה?
נערך לאחרונה על ידי vitalyi ב 11/07/2006 16:14, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שלח מישהו אחר לשם, עם הDVD שלך ושיספר את אותה הבעיה של הDVD, וניראה מה הוא יגיד...
אני כבר דיברתי עם החנות הזו (אגב, זה "העולם הדיגיטאלי") וכמובן שהיחס שם שונה לחלוטין. המכשיר יוזמן בשבילי ובמידה ולא אהיה מרוצה - אוכל להחזיר אותו. אתר המכירות גם היה בסדר: אומנם שילמתי "קנס" על החזרת המכשיר (סכום קטן), אבל לא עשו לי בעיות עם החזרת המכשיר גם ללא אישורים של T.R.aloni כתב:אגב, אם אותו חנות X באמת יגיד לך מילה בכיוון ההוא גם אליו לא הייתי מתקרב יותר (למרות שקשה לי להאמין שמישהו ירצה להרוס לעצמו כל כך)...
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
הכי טוב ככה, אם תהיה לך בעיה עמי בטוח יטפל בך בלי שבכלל תצטרך לדבר עם ט.ר.vitalyi כתב:אני כבר דיברתי עם החנות הזו (אגב, זה "העולם הדיגיטאלי") וכמובן שהיחס שם שונה לחלוטין. המכשיר יוזמן בשבילי ובמידה ולא אהיה מרוצה - אוכל להחזיר אותו. אתר המכירות גם היה בסדר: אומנם שילמתי "כנס" על החזרת המכשיר (סכום קטן), אבל לא עשו לי בעיות עם החזרת המכשיר גם ללא אישורים של T.R.aloni כתב:אגב, אם אותו חנות X באמת יגיד לך מילה בכיוון ההוא גם אליו לא הייתי מתקרב יותר (למרות שקשה לי להאמין שמישהו ירצה להרוס לעצמו כל כך)......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
זה היתרון של שימוש בחנות אמיתית, בכל מקרה, יש לך את היתרון של 14 יום החזר דרך האינטרנט.
באמת מכפיר היחס, אם יש תקלה בצורב אז זה יכול באמת לקרות פעם בכמה צריבות או אפילו בסוגי מדיה שונים. בכל מקרה, כדאי באמת ליידע את ההנהלה של ט.ר. שידעו שיש מישהו שמקלקל להם את השם הטוב. אם לא תתלוננו, הם לא ידעו שזה מה שקורה בשטח.
באמת מכפיר היחס, אם יש תקלה בצורב אז זה יכול באמת לקרות פעם בכמה צריבות או אפילו בסוגי מדיה שונים. בכל מקרה, כדאי באמת ליידע את ההנהלה של ט.ר. שידעו שיש מישהו שמקלקל להם את השם הטוב. אם לא תתלוננו, הם לא ידעו שזה מה שקורה בשטח.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
במקרים כאלה תמיד עדיף לפנות לקודקודים.
עוד מימי הצבא שלי אני מיישם את זה.
לא פונה לחיילים בשטח,ישר לפנות לקודקוד.
ככה מטפלים בך יותר מהר,ואם יש פאק אתה יודע שזה גורף.
אני מאוד הייתי מרוצה מהשירות של ט.ר ורכשתי אצלהם לא מעט מכשירים,אבל מקרה כזה הוא לא קביל בעליל.
כמו שמרטין יעץ,מומלץ ליידע את הבאים בשרשרת הפיקוד ולראות מה יש להם לאמר להגנתם,על מקרה שכזה.
בכלל אני מאוד אוהב את הגישה לאחרונה של דוק' למינהם שכנראה מעבירים אותם איזה קורס בראיית רנטגן שכבר מהשניה הראשונה הם יודעים בדיוק מה הבעיה במכשיר,ולרוב הבעיה היא אינה במכשיר כלל,אלא בך
עוד מימי הצבא שלי אני מיישם את זה.
לא פונה לחיילים בשטח,ישר לפנות לקודקוד.
ככה מטפלים בך יותר מהר,ואם יש פאק אתה יודע שזה גורף.
אני מאוד הייתי מרוצה מהשירות של ט.ר ורכשתי אצלהם לא מעט מכשירים,אבל מקרה כזה הוא לא קביל בעליל.
כמו שמרטין יעץ,מומלץ ליידע את הבאים בשרשרת הפיקוד ולראות מה יש להם לאמר להגנתם,על מקרה שכזה.
בכלל אני מאוד אוהב את הגישה לאחרונה של דוק' למינהם שכנראה מעבירים אותם איזה קורס בראיית רנטגן שכבר מהשניה הראשונה הם יודעים בדיוק מה הבעיה במכשיר,ולרוב הבעיה היא אינה במכשיר כלל,אלא בך
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money