שירות מזעזע ב- T.R Stereo.

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
שלח תגובה
vitalyi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #1 

קניתי DVD מקליט Pioneer 433 דרך אתר המכירות, והתברר שהמקליט תקול – מתוך חמש מדיות הוא "דפק" לי שלוש. מעצבן, אבל אין מה לעשות – קורה. פניתי לאתר, והם הפנו אותי למעבדת שירות T.R Stereo על מנת לקבל אישור שהמקליט לא תקין. נסעתי. במעבדת שירות הפנו אותי לדני – וכאן התחיל הסיוט:

1. הטענה הראשונה שלו הייתה שאף מכשיר לא חזר לתיקון – זה אומר שהמכשיר שלי גם תקין (?).

2. נתתי לא מדיות "דפוקות" – אז הוא התחיל להעלות השארות הסותרות את תדריך הפעלה. הצבעתי לו על כך – והייתי המום מתשובתו: מה שכתוב בתדריך – לא נכון (?). אמרתי גם שהמקליט הקודם שלי ( PioneerDVR5100) בשנתיים לא דפק אף מדיה – ומה הוא משיב? "זאת הייתה טכנולוגיה אחרת" (??).

3. בסופו של דבר הוא הסכים לצרוב מדיה בודדת לצורך בדיקה. הערתי לו שמדיה אחת זה לא מספיק – צריך לבדוק כמה (כי לא כל המדיה "נדפקת"). דני התעצבן על דבריי וטען שאני פשוט לא יודע להשתמש במכשיר והמכשיר תקין (מסכנה ללא בדיקה) – ואז הוא פלט כמה שטויות אשר גילו שהוא מכיר את המכשיר באופן השטחי ביותר.

4. ניסיתי להסביר לדני שעקרונית אני מרוצה מיכולות המכשיר, ואחרי החזרתו לאתר המכירות אקנה אותו שוב בחנות X. ואז הוא אמר: "אני אתקשר לבעל החנות ואומר לו שלא ימכור לך – כי לך אף מכשיר לא יהיה טוב". איך זה?
נערך לאחרונה על ידי vitalyi ב 11/07/2006 16:14, נערך 3 פעמים בסך הכל.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

איזה חוצפן.

מושחתים נמאסתם!
HiFiMusic IL

Yaron_M
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
שם מלא: ירון מ.
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #3 

בושה וחרפה :@
הבעיה עם אנשים כאלה שאין אפשרות לדבר איתם בהגיון...
!I do my own stunts

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10081
נתן תודות: 579 פעמים
קיבל תודות: 598 פעמים

שליחה #4 

הייתי נותן לו את הDVD בראש !!!
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

shay
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 811
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

נתקלת לדעתי בבן אדם שלא יודע לתת שירות, הייתי מעלה את הטענה והמקרה בפני גורמים גבוהים יותר בט.ר, כי בסה"כ אין הרבה טענות נגדם בד"כ.
"חוני חוני (עם שורוק) פם פם פם"

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #6 

אגב, אם אותו חנות X באמת יגיד לך מילה בכיוון ההוא גם אליו לא הייתי מתקרב יותר (למרות שקשה לי להאמין שמישהו ירצה להרוס לעצמו כל כך)
HiFiMusic IL

vitalyi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

shay כתב:נתקלת לדעתי בבן אדם שלא יודע לתת שירות, הייתי מעלה את הטענה והמקרה בפני גורמים גבוהים יותר בט.ר, כי בסה"כ אין הרבה טענות נגדם בד"כ.
...
לצערי, אין למי לפנות :( ... דני הזה - הוא האחראי שם...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

נסה לפנות למנהל השיווק - מר. גיל לייזר.
אני בטוח שהוא "יישמח" לשמוע על המקרה הזה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10081
נתן תודות: 579 פעמים
קיבל תודות: 598 פעמים

שליחה #9 

שלח מישהו אחר לשם, עם הDVD שלך ושיספר את אותה הבעיה של הDVD, וניראה מה הוא יגיד...
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

vitalyi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

aloni כתב:אגב, אם אותו חנות X באמת יגיד לך מילה בכיוון ההוא גם אליו לא הייתי מתקרב יותר (למרות שקשה לי להאמין שמישהו ירצה להרוס לעצמו כל כך)
...
אני כבר דיברתי עם החנות הזו (אגב, זה "העולם הדיגיטאלי") וכמובן שהיחס שם שונה לחלוטין. המכשיר יוזמן בשבילי ובמידה ולא אהיה מרוצה - אוכל להחזיר אותו. אתר המכירות גם היה בסדר: אומנם שילמתי "קנס" על החזרת המכשיר (סכום קטן), אבל לא עשו לי בעיות עם החזרת המכשיר גם ללא אישורים של T.R.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #11 

vitalyi כתב:
aloni כתב:אגב, אם אותו חנות X באמת יגיד לך מילה בכיוון ההוא גם אליו לא הייתי מתקרב יותר (למרות שקשה לי להאמין שמישהו ירצה להרוס לעצמו כל כך)
...
אני כבר דיברתי עם החנות הזו (אגב, זה "העולם הדיגיטאלי") וכמובן שהיחס שם שונה לחלוטין. המכשיר יוזמן בשבילי ובמידה ולא אהיה מרוצה - אוכל להחזיר אותו. אתר המכירות גם היה בסדר: אומנם שילמתי "כנס" על החזרת המכשיר (סכום קטן), אבל לא עשו לי בעיות עם החזרת המכשיר גם ללא אישורים של T.R.
...
הכי טוב ככה, אם תהיה לך בעיה עמי בטוח יטפל בך בלי שבכלל תצטרך לדבר עם ט.ר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78879
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #12 

זה היתרון של שימוש בחנות אמיתית, בכל מקרה, יש לך את היתרון של 14 יום החזר דרך האינטרנט.

באמת מכפיר היחס, אם יש תקלה בצורב אז זה יכול באמת לקרות פעם בכמה צריבות או אפילו בסוגי מדיה שונים. בכל מקרה, כדאי באמת ליידע את ההנהלה של ט.ר. שידעו שיש מישהו שמקלקל להם את השם הטוב. אם לא תתלוננו, הם לא ידעו שזה מה שקורה בשטח.

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #13 

במקרים כאלה תמיד עדיף לפנות לקודקודים.
עוד מימי הצבא שלי אני מיישם את זה.
לא פונה לחיילים בשטח,ישר לפנות לקודקוד.
ככה מטפלים בך יותר מהר,ואם יש פאק אתה יודע שזה גורף.
אני מאוד הייתי מרוצה מהשירות של ט.ר ורכשתי אצלהם לא מעט מכשירים,אבל מקרה כזה הוא לא קביל בעליל.
כמו שמרטין יעץ,מומלץ ליידע את הבאים בשרשרת הפיקוד ולראות מה יש להם לאמר להגנתם,על מקרה שכזה.
בכלל אני מאוד אוהב את הגישה לאחרונה של דוק' למינהם שכנראה מעבירים אותם איזה קורס בראיית רנטגן שכבר מהשניה הראשונה הם יודעים בדיוק מה הבעיה במכשיר,ולרוב הבעיה היא אינה במכשיר כלל,אלא בך :wink:
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

vitalyi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

יידעתי את הנהלת PIONEER אל התקרית – אני מקווה שזה יעזור לשפר את רמת השירות.

שלח תגובה

חזור אל “כללי”