תקלה חדשה בגרסת 3.93 ב MAGIC HD
משהו שהתחיל לקרות לי היום.
בערוצים מסויימים (אצלי בינתיים זה 3-8 ) , כאשר עוצרים שידור חי (PAUSE) , ואחרי מספר שניות/דקות לוחצים PLAY הממיר קופא לאחר מספר שניות. על הממיר כתוב PLAY אבל הוא לא מגיב לכלום מלבד כיבוי.
ניסתי לרסט אותו ע"י ניתוק מהחשמל - לא עזר.
התקשרתי להוט - העבירו את הנושא לבדיקה, אבל חושבים שזו בעייה כללית בגרסא החדשה.
אנא דווחו אם גם אצלכם.
בערוצים מסויימים (אצלי בינתיים זה 3-8 ) , כאשר עוצרים שידור חי (PAUSE) , ואחרי מספר שניות/דקות לוחצים PLAY הממיר קופא לאחר מספר שניות. על הממיר כתוב PLAY אבל הוא לא מגיב לכלום מלבד כיבוי.
ניסתי לרסט אותו ע"י ניתוק מהחשמל - לא עזר.
התקשרתי להוט - העבירו את הנושא לבדיקה, אבל חושבים שזו בעייה כללית בגרסא החדשה.
אנא דווחו אם גם אצלכם.
ואז מה? תשאר בלי ממיר מקליט. זה לא הפתרון. הפתרון הוא להכריח את החברה לשפר את המוצר. תביעה ייצוגית הוא שוט מצויין. השאלה היא כמה מנויים רכשו את המכשיר כדי שיהיה משתלם לעו"ד להגגיש את התביעה.
אגב, כל הצרות שלנו הן בגלל שהוט נטשו את חברת NDS המעולה, שייצרה את התוכנה לממירים הקודמים של החברה, ועברו לחברה אחרת.
אגב, כל הצרות שלנו הן בגלל שהוט נטשו את חברת NDS המעולה, שייצרה את התוכנה לממירים הקודמים של החברה, ועברו לחברה אחרת.
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
להכריח ? תביעה ייצוגית זה עניין של שנים ותהיה לך בעיה להוכיח שנגרם לך נזק. מה תגיד בתביעה ? נעלבתי ?eranrose כתב:ואז מה? תשאר בלי ממיר מקליט. זה לא הפתרון. הפתרון הוא להכריח את החברה לשפר את המוצר. תביעה ייצוגית הוא שוט מצויין. השאלה היא כמה מנויים רכשו את המכשיר כדי שיהיה משתלם לעו"ד להגגיש את התביעה.
אגב, כל הצרות שלנו הן בגלל שהוט נטשו את חברת NDS המעולה, שייצרה את התוכנה לממירים הקודמים של החברה, ועברו לחברה אחרת....
אתה עובד בהוט? נראה לי שאתה נעלב בשמם...efi1965 כתב:להכריח ? תביעה ייצוגית זה עניין של שנים ותהיה לך בעיה להוכיח שנגרם לך נזק. מה תגיד בתביעה ? נעלבתי ?eranrose כתב:ואז מה? תשאר בלי ממיר מקליט. זה לא הפתרון. הפתרון הוא להכריח את החברה לשפר את המוצר. תביעה ייצוגית הוא שוט מצויין. השאלה היא כמה מנויים רכשו את המכשיר כדי שיהיה משתלם לעו"ד להגגיש את התביעה.
אגב, כל הצרות שלנו הן בגלל שהוט נטשו את חברת NDS המעולה, שייצרה את התוכנה לממירים הקודמים של החברה, ועברו לחברה אחרת.......
כוחה של תביעה ייצוגית הוא בעצם הגשתה. במצב הנוכחי הוט מזלזלת במופגן בלקוחות (ראה את כל ההודעות כאן בפורום של אנשים שמנסים לקבל תמיכה או לדווח על תקלות). תביעה ייצוגית, לדעתי, תשנה את הגישה.
- efi1965
-
- חבר ותיק

הבנתי ............כל מי שלא יסכים איתך הוא עובד הוט ..................
כיצב תוכיח שהם מזלזלים במופגן ? תקלות טכניות גם נחשבות כזלזול במופגן או סתם טיפשות תיפעולית של חברה ?
זה בור שקשה לצאת ממנו וזה שהפורום מלא בבכי לא אומר שיש עילה לתביעה ייצוגית.
כיצב תוכיח שהם מזלזלים במופגן ? תקלות טכניות גם נחשבות כזלזול במופגן או סתם טיפשות תיפעולית של חברה ?
זה בור שקשה לצאת ממנו וזה שהפורום מלא בבכי לא אומר שיש עילה לתביעה ייצוגית.
שיחות מוקלטות !!! הסכם בע"פ מתקבל בבית משפט!eranrose כתב:ראשית, זה נאמר בעל פה , ולא כתוב בחוזה.
שנית, הובטח שבעדכון הגרסא יפתרו הבעיות - ולא כך הוא.
אין צורך להוכיח שהוט "רימתה" . צריך להוכיח שהיא מכרה מוצר פגום ושנגרם נזק ללקוחות. את זה תשאיר לעורך הדין......
הוט מוציאה עדכוני גרסה, שולחת טכנאים ועושה ככל שביכולתה לגרום לממיר לתפקד...
ולא, אני לא עובד הוט... אני עובד פלאפון! ומחליט להישאר מנוי הוט למרות שיש לי מחיר עובדים ב YES
- efi1965
-
- חבר ותיק

טוב שהדגשת שאתה לא עובד הוט ......................liav5000 כתב:שיחות מוקלטות !!! הסכם בע"פ מתקבל בבית משפט!eranrose כתב:ראשית, זה נאמר בעל פה , ולא כתוב בחוזה.
שנית, הובטח שבעדכון הגרסא יפתרו הבעיות - ולא כך הוא.
אין צורך להוכיח שהוט "רימתה" . צריך להוכיח שהיא מכרה מוצר פגום ושנגרם נזק ללקוחות. את זה תשאיר לעורך הדין......
הוט מוציאה עדכוני גרסה, שולחת טכנאים ועושה ככל שביכולתה לגרום לממיר לתפקד...
ולא, אני לא עובד הוט... אני עובד פלאפון! ומחליט להישאר מנוי הוט למרות שיש לי מחיר עובדים ב YES...
שלא יחשבו חלילה שיש קנוניה פה........
שלשלום קיבלתי טלפון מפתיע מהתמיכה: "מחלקת ההנדסה בדקה את התקלה שדיווחת עליה והחליטה שצריך להחליף לך את הממיר". ניסיתי להסביר שהתקלה לא רק אצלי.. אבל לשווא. התעקשו.
אתמול הגיע טכנאי חביב, החליף את הממיר, ו.... כלום. הכל נשאר כשהיה. התקלה ללא שינוי, תוכניות בלתי מחיקות נשארו כך.
בקיצור - סתם בזבוז זמן שלי ושל הטכנאי.
יופי נחמה.
אתמול הגיע טכנאי חביב, החליף את הממיר, ו.... כלום. הכל נשאר כשהיה. התקלה ללא שינוי, תוכניות בלתי מחיקות נשארו כך.
בקיצור - סתם בזבוז זמן שלי ושל הטכנאי.
יופי נחמה.