מעבר ממכשיר 4S ל SG2

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
hm32hm פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 892
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #1 

זה כנראה קורה בגלל מקום העבודה... יש מדריך ל"נחיתה רכה" מבחינת חווית משתמש ?
למשל העברת PODCASTS וניהול אוטומטי כפי שקיים ב ITUNES ?

hm32hm פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #2 

אם אין אני לי... מי לי ?
יש "אביזר" כזה מבית סמסונג שנקרא KIES.
זה קונספט של ITUNES לאנדרואיד. אבל... מתברר שבמכשיר שמשווק בארץ דרך סלקום (וכנראה גם באורנג ופלאפון ) לא מאפשרים הפעלה מלאה. למשל
הנגן של סמסונג בסגנון IPOD נקרא KIESCAST ולא מאפשרים הורדה ב MARKET לדגם 9100T
אני חושב לפנות לסמסונג העולמית בתלונה... אפילו אפל לא חוסמת את ה PODCASTS כפי שכרגע המצב עם SG2 רשמי בארץ....
ואין פה בעיה של זכויות יוצרים - חומר חופשי באינטרנט

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #3 

משתתף בצערך 8)

סתם! (לפני שיבוא osherov), תהנה! (Y)

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #4 

לא סובל את Kies ולכן גם לא משתמש בו. רוב הדברים ניתנים לעשות בעולם האנדרואיד דרך הענן הלא סמסונגי (נניח Google Music). אגב, ראיתי אפליקצייה שמיועדת להעברת קבצי מדייה ב iTunes למכשירי אנדרואיד. ראה כאן:
http://www.howtogeek.com/65164/how-to-s ... oid-phone/
http://www.salling.com/MediaSync/windows/

לא בדקתי, לכן אין לי יכולת לתת לך פידבק לגבי זה.

אגב, "נחיתה רכה" היא לא המונח הנכון במעבר שלך לאנדרואיד אלא "המראה!"

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

osherov כתב: אגב, "נחיתה רכה" היא לא המונח הנכון במעבר שלך לאנדרואיד אלא "המראה!"
...
(Y) (Y) (Y) :lol:

hm32hm פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

salling לא משהו. זה פתרון די מיושן בעיקר למכשירי נוקיה ו HTC .
אני בודק את DOUBLETWIST
KIES של סמסונג נראה טוב. השאלה איך אני מסב את 9100T להיות 9100 על מנת שיעבוד עם גרסת KIES בינלאומית? ?

לגבי המעבר - אחרי 3 שנים ב IOS יש לי ציפיות מסוימות... נכון - האינטגרציה והגמישות באנדרואיד מעולים - זה נחמד שב GALERY אני מקבל מידית את התמונות מ PICASA או ב GOOGLE MAPS רואה מידית את מסלולי הטיולים שערכתי על המחשב אבל הרבה דברים צריכים להשתפר ב GOOGLE.ANDROID - נגן משוכלל ( LISTEN וגם MUSIC די אינפנטילים) . דיוק וליטוש של האפליקציות - (IT WORKS) זה צד חזק ב IOS . נראה בהמשך אולי עם ICS

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5344
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #7 

היי hm32hm,
תתחדש.

Kies מיותרת.
אני לא רואה צורך ב- itunes או דומיו באנדרויד: מהר מאד מתרגלים לכך שאפשר להעביר קבצי מוזיקה למכשיר וחזרה. אין מגבלה של מחשב "מורשה" ואין חשש שהקבצים יימחקו בזמן סנכרון (כבר נמחקו לי קבצי מוזיקה ואפליקציות בזמן סנכרון...)
beyondpod מצויין עבור פודקאסטים.

hm32hm פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #8 

ירון תודה - אבדוק

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #9 

harari כתב:
osherov כתב: אגב, "נחיתה רכה" היא לא המונח הנכון במעבר שלך לאנדרואיד אלא "המראה!"
...
(Y) (Y) (Y) :lol:
...
בדיוק כך, המראה. מעבר הפוך הוא נחיתת אונס. 8)
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

hm32hm פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

osherov כתב:לא סובל את Kies ולכן גם לא משתמש בו. רוב הדברים ניתנים לעשות בעולם האנדרואיד דרך הענן הלא סמסונגי (נניח Google Music). אגב, ראיתי אפליקצייה שמיועדת להעברת קבצי מדייה ב iTunes למכשירי אנדרואיד. ראה כאן:
http://www.howtogeek.com/65164/how-to-s ... oid-phone/
http://www.salling.com/MediaSync/windows/

לא בדקתי, לכן אין לי יכולת לתת לך פידבק לגבי זה.

אגב, "נחיתה רכה" היא לא המונח הנכון במעבר שלך לאנדרואיד אלא "המראה!"
...
אריה
אני רואה שמכורי האנדרואיד מתלהבים מהתגובה שלך :wink:
זה לא חכמה גדולה... אני רוצה לראות תגובות רציניות ממשתמשים אובייקטיביים עם ניסיון של שנה -שנתיים ב IOS וכאלו שידעו להפעיל ITUNES כמו שצריך (בדרך כלל מתייחסים ל ITUNES כגורם מגביל או קללה ואז הפעלתו לא אופטימלית).
מה שחסר לי בינתיים בסמסונג החדש :
- ה ECOSYSTEM באביזרים כפי שקיים ל אייפון - למשל מחזיק לרכב עם MICROUSB מובנה לטעינה ישירה
- נגן אינטגרטיבי לכל מקורות אודיו כמו IPOD (בלי באגים ושוני באפס, עם שליטה VOLUME מכפתורי אזניות ...)

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #11 

hm32hm,
אם כבר אלה שמתלהבים אלה "עדרי האייפוניסטים" שאלילם אולי נפטר אבל הם ממשיכים להאמין בכת שבנה ויהי מה.
הם לא נותנים לעובדות ונתונים לבלבל אותם וממשיכים להעדיף את האייפון למרות שיש היום חלופות הרבה יותר טובות ,זולות בהרבה וחופשיות מאזיקים כמו iTunes.

גילוי נאות, מעולם לא היה לי אייפון פרטי, אבל יצא לי לשחק בכמה מהם ומצטער לומר לך שממש לא נפלתי מהרגליים.
לטעמי כבר הגלאקסי הראשון שאומנם היה מעט בוסר היה עדיף על האייפון 4.

שאלת לגבי מחזיק לרכב, לא חסר כאלה:
הנה דוגמא מהירה:
http://www.amazon.co.uk/Samsung-Vehicle ... B004ULZ6T0

לגבי נגן מוזיקה, אני משתמש בנגן הדיפולטי של סמסונג עושה את העבודה יפה מאוד למרות שאינני משתמש באוזניות.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

hm32hm פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #12 

shraga007 כתב:hm32hm,
אם כבר אלה שמתלהבים אלה "עדרי האייפוניסטים" שאלילם אולי נפטר אבל הם ממשיכים להאמין בכת שבנה ויהי מה.
הם לא נותנים לעובדות ונתונים לבלבל אותם וממשיכים להעדיף את האייפון למרות שיש היום חלופות הרבה יותר טובות ,זולות בהרבה וחופשיות מאזיקים כמו iTunes.

גילוי נאות, מעולם לא היה לי אייפון פרטי, אבל יצא לי לשחק בכמה מהם ומצטער לומר לך שממש לא נפלתי מהרגליים.
לטעמי כבר הגלאקסי הראשון שאומנם היה מעט בוסר היה עדיף על האייפון 4.

לגבי נגן מוזיקה, אני משתמש בנגן הדיפולטי של סמסונג עושה את העבודה יפה מאוד למרות שאינני משתמש באוזניות.
...
שרגא
חבל על המאמץ שלך לתגובה כזו . לצערי זה נוסח אוטומטי די מקובל בשני המחנות , ואולי שוחרי WINDOWS PHONE יצטרפו עכשיו למלחמת דת גם כן. אני חוזר ומדגיש שמי שחושב שיכול להתרשם מחוויית משתמש בכמה שבועות נגיעה במכשיר כלשהו בלי ללמוד לעומק את ה SMARTPHONE והסביבה שלו טועה ומטעה . לא כל אחד צריך את כל ה FEATURES . אבל מצד שני צריך להתנסות בסביבות שונות לדוגמה חיבוריות בחו"ל , הפעלה ברכב ומול מערכות HI-FI .

אני מוצא שמאוד קל להוריד ולבדוק אפליקציות מהמרקט אבל אני באתה קלות מוחק כ 60% מהם (אחרי שבועיים אינטנסיביים יש לי 80) , לעומת כ 200 שמותקנות ב IPAD - הרבה ללא יכולת מציאה באנדרואיד.
שליטה , קלות גישה למתגים כאלו או אחרים זה רק תרגול ולדעתי פחות קריטי. והורדת WIDGETS להצגת טמפרטורה בחוץ או של המעבד בפנים לא מעניינת אותי.

בקשר ל CRADLE - זה נראה טוב אך אני צריך פתרון עם זרוע יותר ארוכה וחשבתי יותר בכיוון התאמה לרכב שלי - חיבור ישיר לשקע מצית: http://www.belkin.com/IWCatProductPage. ... _Id=492841

gamla77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #13 

HM32HM

לצערי , אין לאנדרואיד את אותו מגוון רחב שיש לאייפון בכל מה שקשור למוצרים נלווים.
מגוון רחב של מידות שונות , ועיצובים שונים של מכשירי אנדרואיד כנראה שמרתיע יצרניות מלייצר מוצרים לאנדרואיד.

שיוצא לי לנהוג , אני משתמש במחזיק אוניברסלי , חיבור לשקע המצית ודיבורית BT. (גילוי נאות , נדירות הפעמים שאני נוהג ככה שהפתרון הזה מספק עבורי)

לגבי נגן. אני משתמש ב PLAYER PRO שהיא אפליקציה מצויינת (בתשלום). היא עושה את העבודה מצויין , נראית טוב ותומכת בכל הפורמטים כולל הזרמת אודיו למכשיר
נערך לאחרונה על ידי gamla77 ב 01/02/2012 22:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #14 

hm32hm,
שים לב שכל מה שרשמת לגבי חוסר הנסיון וחוסר היכולת להשוות ל iOS לאנשים שלא מכירים ועבדו עם מוצרי אפל רלוונטי גם לך שחדש בעולם האנדרואיד. אתה צריך לחיות בעולם הזה תקופה מסויימת על מנת להרגיש את החוייה. זה שאתה חושב ש Kies היא טובה ונחוצה, זאת הדוגמא הטובה בעיני שאתה צריך עוד קצת זמן כאן. מעטים הם בעלי הסמסונג שמשתמשים ב Kies לצורך סינכרון

gabim
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #15 

את הגלקסי 2 שלי רכשתי לפני כ 3 חודשים.
זאת לאחר שהייתי שנתיים עם 3gs (אגב, גם אייפד 2 יש לי בבית).
אהבתי מאוד את האייפון. פחות (בלשון המעטה) את אפל.
אני מסוג האנשים שאוהבים לחפור במכשיר שלהם ולנסות דברים. את האייפון שלי פרצתי מס׳ פעמים וניסיתי בערך את כל מה שקיים בסידיה.
אז כמו שציינתי, עשיתי את המעבר לאנדרואיד- ואני מבסוט רצח :D
אני לא מדבר על ה s2 , הוא מכשיר מדהים בלי שום קשר. אני מדבר על מערכת ההפעלה.
בגדול, נתחיל מזה שאייפון לא פרוץ הוא מכשיר מסורס, די נכה ופתוח בערך לאפס קסטומיזציה מצד הלקוח (חוץ מלהחליף טפט..) .
זו הסיבה שעזבתי את אפל.
נמאס לי ממשחקי החתול ועכבר האלה. נמאס לי לפחד מעדכוני גירסה. נמאס לי לחכות לפריצות במיוחד שבזמן האחרון אפל מקשים יותר ויותר על הפורצים ( חיכיתי עם האייפד 2 חצי שנה בערך עד שיצאה פריצה). ובעיקר, נמאס מהגישה של אפל.
המון דברים שיש במרקט, הם דברים שניתן להשיג רק בסידיה.
לא לדבר על זה שבמידה ומבצעים רוט, השמיים הם הגבול- החלפת רומים, קרנלים, חייגנים (עם הקלטה מובנית למשל) ועוד המון המון...
באייטונס אף פעם לא אהבתי להשתמש. היום עם הגלקסי, כשאני מגיע הביתה, הוא מתחבר ל wifi ואז הוא מוגדר לי על המחשב ככונן רשת נוסף. אני מעביר אליו שירים מבלי לחבר את הכבל בכלל.
בגדול, כל מה שהאייפון מבצע, גם האנדרואיד יכול.
חצי מהדברים שאנדרואיד מבצע, אי אפשר באייפון. הייתי מפרט, אבל הפוסט גם ככה ארוך...

לגבי אפליקציות, זה נכון שמבחינת אפליקציות שונות לשוק הישראלי ובמשחקים בכלל, אנדרואיד קצת מפגר אחרי אפל.
אני אישית מסתדר עם הקיים, ומה שאני צריך אני כן מוצא במרקט.

בקיצור, אתה אכן בהמראה :)
תהנה מהמכשיר ותלמד לנצל אותו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78842
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #16 

נניח שרוצים שזה יוריד פודקסטים אוטומטית. אין שום אפליקציה שדואגת לזה?

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #17 

חברים, כמו שאמר אל באנדי, couldn't we all just get along?
ובנימה אחרת. עד לפני שנה וחצי הייתי ממתנגדי אפל. כשהגעתי לתפקיד החדש ניתנה לי בחירה בין בלבקרי לאייפון כי השרת מייל שלנו לא תמך באנדרויד, אז הלכתי על האייפון. בשנה וחצי האחרונות אני משתמש באייפון 4, ולפני מספר חודשים קיבלתי במתנה אייפד 2.
לפני שבועיים עברתי לאנדרויד באופן זמני (סיפור ארוך) וכרגע אני עם SGS2. המעבר ללא ספק קשה כי הUX שונה (ובכוונה) בין IOS לאנדרויד. האמת? אני אשמח כשאחזור לאייפון בעוד חודש. זה בעיקר עניין של הרגל. התרגלתי אליו, נוח לי איתו, ואני לא רואה סיבה לעבור. הדבר היחיד שבאמת מציק זה הפיגור האטומי שלהם עם האייטיונס וחוסר היכולת לסנכרן ולהעביר קבצים באופן נורמלי עם יותר ממחשב אחד. אבל זה לא deal breaker מבחינתי.

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5344
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #18 

חברה,
מציע שלא נהפוך את השרשור kאיזה מכשיר יותר טוב. יש מספיק כאלה.

עופר,
beyondpod מוריד פודקאסטים אוטומטית:
http://www.beyondpod.mobi/android/index.htm
אין תמיכה בתמונות embedded בפודקאסטים בפורמט AAC.

hm32hm פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #19 

oferlaor כתב:נניח שרוצים שזה יוריד פודקסטים אוטומטית. אין שום אפליקציה שדואגת לזה?
...
נראה ש beyondpodcast יכול לעשות את זה ישר על ה player. אני בודק כמה אופציות ואפרסם תוצאות.

hm32hm פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #20 

osherov כתב:hm32hm,
שים לב שכל מה שרשמת לגבי חוסר הנסיון וחוסר היכולת להשוות ל iOS לאנשים שלא מכירים ועבדו עם מוצרי אפל רלוונטי גם לך שחדש בעולם האנדרואיד. אתה צריך לחיות בעולם הזה תקופה מסויימת על מנת להרגיש את החוייה. זה שאתה חושב ש Kies היא טובה ונחוצה, זאת הדוגמא הטובה בעיני שאתה צריך עוד קצת זמן כאן. מעטים הם בעלי הסמסונג שמשתמשים ב Kies לצורך סינכרון
...
מסכים ואני משקיע בתהליך לימוד האנדרואיד - זה מביא תוצאות
זה לא פותר את סמסונג מכך שחוסמים שימוש בתוכנה הפורמלית המלאה שלהם לסנכרון וגיבוי KIES בישראל ובעוד מדינות. זה הדבר האחרון שאני מצפה מחברה מובילה. אם אפל מאפשרת את כל הפודקסטים חופשי על כל הפלטפורמות שלה - למה שחברה קוריאנית לא תאפשר זאת ???!!

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”