player pro נראה מעולה וחזק !! חבל שמטפל רק במוזיקהgamla77 כתב:HM32HM
לצערי , אין לאנדרואיד את אותו מגוון רחב שיש לאייפון בכל מה שקשור למוצרים נלווים. לגבי אפליקציות .
מגוון רחב של מידות שונות , ועיצובים שונים של מכשירי אנדרואיד כנראה שמרתיע יצרניות מלייצר מוצרים לאנדרואיד.
שיוצא לי לנהוג , אני משתמש במחזיק אוניברסלי , חיבור לשקע המצית ודיבורית BT. (גילוי נאות , נדירות הפעמים שאני נוהג ככה שהפתרון הזה מספק עבורי)
לגבי נגן. אני משתמש ב PLAYER PRO שהיא אפליקציה מצויינת (בתשלום). היא עושה את העבודה מצויין , נראית טוב ותומכת בכל הפורמטים כולל הזרמת אודיו למכשיר...
מעבר ממכשיר 4S ל SG2
-
hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
-
hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

פתרונות בסגנון ITUNES - לא עובדים טוב:
KIES גרסה אחרונה (...17.6...) לא מאפשרת סנכרון ל APPS SAMSUNG ן PODCASTS בארץ. אחרי שיחות עם סלקום וסאני התקנתי גרסה "שעובדת בישראל " אך לא מוצלחת כי אין לה גישה לניהול תוכן . חזרתי לגרסה אחרונה והצלחתי להתקין גם את הנגן KIESCAST על המכשיר (חסום ב מרקט הישראלי ) ואז הופיעו בעיות של תקיעות.
DOUBLETWIST - התקנת התוכנה למחשב וגם אפליקציה למכשיר מאוד פשוטה וברורה... אבל ניהול ה PODCASTS פרימיטיבי, יש בעיות בהורדות אוטומטיות והנגן מקפיץ בכל הזדמנות את שיווק שלושת השדרוגים האפשריים בתשלום .. בנוסף יש כנראה באג שגורם להפעלת השמעת אודיו כפול דרך פיקוד אוזניות. חבל - זה נראה מבטיח עם ריכוז של כל התכנים (גם תחנות אינטרנט שעבדו יפה) אך לא מוצר מלוטש עדיין .
כפי שאריה מציע - עברתי למודל אפליקציות הישירות . והתחלתי מ LISTEN ו MUSIC סטנדרטיות של GOOGLE אך הן מאוד בסיסיות ואני מנחש שאם גוגל לא מרוויחה באפליקציה ( על ידי פרסום מקוון ) אין לה עדיפות בפתוח מוצר משובח לכן משאירה את זה לאחרים ( להבדיל מהגישה הריכוזית של אפל ) .
אז עכשיו אני בודק וכנראה אצטרך להתרגל ל סקין של כמה פתרונות:
beyoundpod לפודקאסטים
playerpro למוזיקה
A online radio תחנות רדיו אינטרנט לפי זאנר
stitcher תוכן רדיו
KIES גרסה אחרונה (...17.6...) לא מאפשרת סנכרון ל APPS SAMSUNG ן PODCASTS בארץ. אחרי שיחות עם סלקום וסאני התקנתי גרסה "שעובדת בישראל " אך לא מוצלחת כי אין לה גישה לניהול תוכן . חזרתי לגרסה אחרונה והצלחתי להתקין גם את הנגן KIESCAST על המכשיר (חסום ב מרקט הישראלי ) ואז הופיעו בעיות של תקיעות.
DOUBLETWIST - התקנת התוכנה למחשב וגם אפליקציה למכשיר מאוד פשוטה וברורה... אבל ניהול ה PODCASTS פרימיטיבי, יש בעיות בהורדות אוטומטיות והנגן מקפיץ בכל הזדמנות את שיווק שלושת השדרוגים האפשריים בתשלום .. בנוסף יש כנראה באג שגורם להפעלת השמעת אודיו כפול דרך פיקוד אוזניות. חבל - זה נראה מבטיח עם ריכוז של כל התכנים (גם תחנות אינטרנט שעבדו יפה) אך לא מוצר מלוטש עדיין .
כפי שאריה מציע - עברתי למודל אפליקציות הישירות . והתחלתי מ LISTEN ו MUSIC סטנדרטיות של GOOGLE אך הן מאוד בסיסיות ואני מנחש שאם גוגל לא מרוויחה באפליקציה ( על ידי פרסום מקוון ) אין לה עדיפות בפתוח מוצר משובח לכן משאירה את זה לאחרים ( להבדיל מהגישה הריכוזית של אפל ) .
אז עכשיו אני בודק וכנראה אצטרך להתרגל ל סקין של כמה פתרונות:
beyoundpod לפודקאסטים
playerpro למוזיקה
A online radio תחנות רדיו אינטרנט לפי זאנר
stitcher תוכן רדיו
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 204 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
hm32hm,
itunes מאד בעייתית:
התוכנה כבדה.
כיביתי את הסנכרון האוטומטי שלה אחרי שנמחקו לי תוכנות ושירים מהמכשיר.
יש בעיות כאשר השירים על מחשב מרוחק ובלאו הכי אין מספיק מקום על המכשיר בשביל כל האלבומים, אז מבצעים סלקציה ידנית.
מה חסר לך מ- itunes?
itunes מאד בעייתית:
התוכנה כבדה.
כיביתי את הסנכרון האוטומטי שלה אחרי שנמחקו לי תוכנות ושירים מהמכשיר.
יש בעיות כאשר השירים על מחשב מרוחק ובלאו הכי אין מספיק מקום על המכשיר בשביל כל האלבומים, אז מבצעים סלקציה ידנית.
מה חסר לך מ- itunes?
-
hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

YARON
יש לי על ה LAPTOP את ITUNES כבר שנתיים - עם BACKUP של 3 מכשירי IPHONE ו IPAD אחד.
שלושה חשבונות במדינות שונות, מאות אפליקציות כולל מ CYDIA , מוזיקה מנוהל חצי-אוטומטית , סרטים (מנוהל ידנית) ופודקסםים (מנוהלים אוטומטית ) , אנשי קשר בגוגל , ספרים ומגזינים. לא נמחק לי אף פעם תוכן במכשירים.
במקום אחד יש לי את כל הגיבויים - כך אני יודע גם לגבות ספריה כללית אחת ב NAS הביתי שיוצר גיבוי כפול של התוכן.
בנוסף יש גיבוי אוטומטי של LAPTOP בעבודה. פחות דאגות וכאב ראש .
ועם הוספת CLOUD ניהול ה MEDIA כבר פחות תלוי במחשב ספציפי.
יש לי על ה LAPTOP את ITUNES כבר שנתיים - עם BACKUP של 3 מכשירי IPHONE ו IPAD אחד.
שלושה חשבונות במדינות שונות, מאות אפליקציות כולל מ CYDIA , מוזיקה מנוהל חצי-אוטומטית , סרטים (מנוהל ידנית) ופודקסםים (מנוהלים אוטומטית ) , אנשי קשר בגוגל , ספרים ומגזינים. לא נמחק לי אף פעם תוכן במכשירים.
במקום אחד יש לי את כל הגיבויים - כך אני יודע גם לגבות ספריה כללית אחת ב NAS הביתי שיוצר גיבוי כפול של התוכן.
בנוסף יש גיבוי אוטומטי של LAPTOP בעבודה. פחות דאגות וכאב ראש .
ועם הוספת CLOUD ניהול ה MEDIA כבר פחות תלוי במחשב ספציפי.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 204 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
ok.
רוב הדברים שציינת קיימים באנדרויד. לא הכל מרוכז בתוכנית אחת כמות itunes.
איזו פונקציונליות חסרה לך? נשתדל למצוא חלופות.
לגבי סנכרון שירים: ספריית השירים בבית גדולה יותר מהמקום הפנוי על המכשיר. עברתי למודל שאני מעתיק ומוחק שירים ידנית מהמכשיר, בין אם זה בעזרת itunes על ה iphone/ipod או העברת תיקיות ב- android.
רוב הדברים שציינת קיימים באנדרויד. לא הכל מרוכז בתוכנית אחת כמות itunes.
איזו פונקציונליות חסרה לך? נשתדל למצוא חלופות.
לגבי סנכרון שירים: ספריית השירים בבית גדולה יותר מהמקום הפנוי על המכשיר. עברתי למודל שאני מעתיק ומוחק שירים ידנית מהמכשיר, בין אם זה בעזרת itunes על ה iphone/ipod או העברת תיקיות ב- android.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
למה לא להשתמש ב Google music בשביל ספריית שירים? נפח בלתי מוגבל וזמינות מלאה (אלא אם אתה בבונקר) + אפשרות לרכישת שירים ואלבומים.
כל ספריית ה flac ים שלי שם, לא הייתי מצליח להכניס את זה למכשיר גם עם כרטיס זכרון.
כל ספריית ה flac ים שלי שם, לא הייתי מצליח להכניס את זה למכשיר גם עם כרטיס זכרון.
- gamla77
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
harari כתב:למה לא להשתמש ב Google music בשביל ספריית שירים? נפח בלתי מוגבל וזמינות מלאה (אלא אם אתה בבונקר) + אפשרות לרכישת שירים ואלבומים.
כל ספריית ה flac ים שלי שם, לא הייתי מצליח להכניס את זה למכשיר גם עם כרטיס זכרון....
-
hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

google music אי אפשר להוריד מהמרקט ל מכשיר שנרכש מסלקום - GT-I9100T ?harari כתב:למה לא להשתמש ב Google music בשביל ספריית שירים? נפח בלתי מוגבל וזמינות מלאה (אלא אם אתה בבונקר) + אפשרות לרכישת שירים ואלבומים.
כל ספריית ה flac ים שלי שם, לא הייתי מצליח להכניס את זה למכשיר גם עם כרטיס זכרון....
אתה צריך להרישם לאתר הזה: https://music.google.com
כמו שרשם harari לפני, אתה צריך באופן חד פעמי לדמות חיבור מארה"ב על מנת להירשם לשירות הזה
כמו שרשם harari לפני, אתה צריך באופן חד פעמי לדמות חיבור מארה"ב על מנת להירשם לשירות הזה