ההימור שלי - יהיה הוט גולד HD הפתוח לכל מנויי הבסיס עם ממיר HD, וכל שאר הערוצים, אם יהיו ב-HD - אקשן, PRIME, FUN, דרמה וסרטים ( 18 ) יהיו בחבילת ה-HD המורחבת של ה-20 ש"ח.
ולנושא,התחושה שלי שהוט תעלה מגוון ערוצים רחב שיכללו סרטים וסדרות כדאי לתת מענה ל-YES ולממיר החדש שיהיה מה להקליט.
למי ששכח,הוט פרסמה שקומדי סנטרל עולה גם ב-HD אני מקווה מאוד שזה יהיה בגל עליית ערוצים הזה.
בפורומים באתר www.hometheater.co.il קיימת פעילות ענפה בתחומי המדיה הדיגיטלית.
לאחרונה הועלה לדיון נושא שידורי ה-HD ב HOT וביס.
חברות הכבלים והלווין גובות תשלום נוסף על שידורים באיכות גבוהה על אותם ערוצים שאנו משלמים עליהם כיום באיכות הרגילה.
האם יש צדק בדבר ? מדוע עלינו לשלם סכומים אסטרונומים כפולים על תוכן שכבר קיים עבורנו ורכשנו אותו במסגרת החבילה החודשית רק בכדי לצפות בו באיכות אופטימלית, תשלום על שידורים באיכות HD מתבצע בעת החיוב החודשי על הממיר.
(מה גם שחבילת אלו אינן זולות בלשון המעטה – לצורך העניין ערוץ ספורט5 שאנו מקבלים כיום בחבילה הבסיסית, מחירו 24.90 בתשלום חודשי באיכות HD) במידה ונרצה לקבל ערוצים מעבר למסגרת החבילה החודשית שלנו – מקובל על ערוצים אלו נשלם.
במידה והחברות האלו היו קיימות בשנות ה 70, האם הן היו גובות תשלום עבור צפייה בשחור לבן ומעבר לכך תשלום כפול לצפייה בצבע ? HD זו טכנולוגיה שצריכה להיות סטנדרט ולא אמצעי לגניבת כסף מהלקוח כפי שמתבצע כיום.
חברות הכבלים והלווין גובות תשלום נוסף על שידורים באיכות גבוהה על אותם ערוצים שאנו משלמים עליהם כיום באיכות הרגילה.
האם יש צדק בדבר ? מדוע עלינו לשלם סכומים אסטרונומים כפולים על תוכן שכבר קיים עבורנו ורכשנו אותו במסגרת החבילה החודשית רק בכדי לצפות בו באיכות אופטימלית, תשלום על שידורים באיכות HD מתבצע בעת החיוב החודשי על הממיר.
(מה גם שחבילת אלו אינן זולות בלשון המעטה – לצורך העניין ערוץ ספורט5 שאנו מקבלים כיום בחבילה הבסיסית, מחירו 24.90 בתשלום חודשי באיכות HD) במידה ונרצה לקבל ערוצים מעבר למסגרת החבילה החודשית שלנו – מקובל על ערוצים אלו נשלם.
במידה והחברות האלו היו קיימות בשנות ה 70, האם הן היו גובות תשלום עבור צפייה בשחור לבן ומעבר לכך תשלום כפול לצפייה בצבע ? HD זו טכנולוגיה שצריכה להיות סטנדרט ולא אמצעי לגניבת כסף מהלקוח כפי שמתבצע כיום.
...
הכתובת לדברים מהסוג הזה היא המועצה לכבלים ולווין ולא שר התקשורת.
ובכלל, אני לא בטוח שיש מקום להתערבות רגולטורית בנושא. אני מבין את ההגיון מאחורי הטענות שלך, אבל עם זאת צריך לזכור שהוט היא חברה מסחרית וזכותה לנהוג בנושא הזה כפי שהיא רואה לנכון, במיוחד כשאין יותר התחייבויות ובאפשרותך להתנתק בכל רגע נתון
...
הכתובת לדברים מהסוג הזה היא המועצה לכבלים ולווין ולא שר התקשורת.
ובכלל, אני לא בטוח שיש מקום להתערבות רגולטורית בנושא. אני מבין את ההגיון מאחורי הטענות שלך, אבל עם זאת צריך לזכור שהוט היא חברה מסחרית וזכותה לנהוג בנושא הזה כפי שהיא רואה לנכון, במיוחד כשאין יותר התחייבויות ובאפשרותך להתנתק בכל רגע נתון
...
אני חושב שאתה טועה... אני לא בא בטענה שהם גובים כסף על ערוצים - לגיטימי הם צרכים לחיות ממשהו
אלא על זה שהם גובים תשלום כפול! גם על ערוצים שהם בשידור רגיל וגם כאלו בשידור HD
אני לא מתלונן שהם גובים תשלום על ספורט 5+או ספורט 5 לייב ועוד כאלו וכאלו
אלא על כך שאני כבר משלם כסף עבור ערוץ מסויים ובשביל לקבל אותו באיכות נורמלית לצפייה (ולא מרוח) במסך 42" שקיים ברשותי אני צריך להוסיף תשלום על כך.
יודע מה, אין לי בעיה לשלם תשלום חד פעמי (שגם זו גניבה - אבל כזו שעוד אפשר לבלוע) אבל לא כל חודש.
זה בדיוק על אותו משקל שאתה קונה רדיו דיסק לרכב, אתה יכול לשלם 250 ש"ח על מערכת פשוטה או 1000 ש"ח על מערכת שתשמע בה באיכות מדהימה
אבל את 1000 ש"ח האלו אתה תשלם חד פעמי ולא בכל חודש