שלום רב,
חבר שלי הזמין מוצר מסויים ממשתמש שהוא Top-rated seller , המוצר הוזמן לפני כחודשיים. לאחר כמעט חודש וחצי התקבל מייל מהמוכן שבו נאמר שעקב אי דרישת המוצר מהדואר הוא נשלח חזרה למוכר. מיותר לציין שלא הגיעה שום התראה מהדואר/שליחים שהמוצר הגיע לארץ.
נשלחו שני מיילים למוכר בבקשה לקבל פרטים על המשלוח כמו מס' משלוח וכ'ו אך הוא לא עונה ומתעלם.
בנסיון אחרון לפתירת הבעיה הוא ניסה לפתוח דיספיוט אך הוא פספס ביום ועברו כבר 45 יום.
איך מתקדמים מכאן?
התייעצות - מוצר שנקנה באיביי ולא הגיע
- עזי
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
לי היה מקרה דומה עם חבילה שלא קיבלתי עליה הודעות מהדואר ולבסוף חזרה למוכר. לי המוכר שלח צילום של החבילה הכוללת את הסטיקר המתאר שהיא לא נדרשה. ביקשתי לשלוח אותה שוב (כמובן ששילמתי על המשלוח), הגשתי תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות נגד דואר ישראל ואני ממתין לדיון.
אני ממליץ שיפנה לשרות הלקוחות של איביי עם תאור המקרה, זה יעזור לו לקבל תגובה מהמוכר.
אני ממליץ שיפנה לשרות הלקוחות של איביי עם תאור המקרה, זה יעזור לו לקבל תגובה מהמוכר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
רוב הסיכויים שהדואר באמת לא שלח את הפתקים. הם מפשלים עם זה המון. לפעמים אני מקבל הודעה שניה, לפעמים אני זה שיוזם שיחות טלפון לדואר. האמת שהם השתפרו בשנה האחרונה, אבל יש להם עדיין המון פאשלות מאז ההפרטה.
חבל שהוא לא היה יותר עם האצבע על הדופק - צריך להקפיד על חוק 45 היום. אם הוא התעורר מאוחר, הסיכוי היחיד הוא לנסות ולדבר עם המוכר שהוא ישלם שוב את העלות משלוח.
חבל שהוא לא היה יותר עם האצבע על הדופק - צריך להקפיד על חוק 45 היום. אם הוא התעורר מאוחר, הסיכוי היחיד הוא לנסות ולדבר עם המוכר שהוא ישלם שוב את העלות משלוח.