התייעצות - מוצר שנקנה באיביי ולא הגיע

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
richrach פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2250
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #1 

שלום רב,
חבר שלי הזמין מוצר מסויים ממשתמש שהוא Top-rated seller , המוצר הוזמן לפני כחודשיים. לאחר כמעט חודש וחצי התקבל מייל מהמוכן שבו נאמר שעקב אי דרישת המוצר מהדואר הוא נשלח חזרה למוכר. מיותר לציין שלא הגיעה שום התראה מהדואר/שליחים שהמוצר הגיע לארץ.
נשלחו שני מיילים למוכר בבקשה לקבל פרטים על המשלוח כמו מס' משלוח וכ'ו אך הוא לא עונה ומתעלם.
בנסיון אחרון לפתירת הבעיה הוא ניסה לפתוח דיספיוט אך הוא פספס ביום ועברו כבר 45 יום.

איך מתקדמים מכאן?

עזי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
שם מלא: עזי
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 75 פעמים

שליחה #2 

לי היה מקרה דומה עם חבילה שלא קיבלתי עליה הודעות מהדואר ולבסוף חזרה למוכר. לי המוכר שלח צילום של החבילה הכוללת את הסטיקר המתאר שהיא לא נדרשה. ביקשתי לשלוח אותה שוב (כמובן ששילמתי על המשלוח), הגשתי תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות נגד דואר ישראל ואני ממתין לדיון.
אני ממליץ שיפנה לשרות הלקוחות של איביי עם תאור המקרה, זה יעזור לו לקבל תגובה מהמוכר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #3 

רוב הסיכויים שהדואר באמת לא שלח את הפתקים. הם מפשלים עם זה המון. לפעמים אני מקבל הודעה שניה, לפעמים אני זה שיוזם שיחות טלפון לדואר. האמת שהם השתפרו בשנה האחרונה, אבל יש להם עדיין המון פאשלות מאז ההפרטה.

חבל שהוא לא היה יותר עם האצבע על הדופק - צריך להקפיד על חוק 45 היום. אם הוא התעורר מאוחר, הסיכוי היחיד הוא לנסות ולדבר עם המוכר שהוא ישלם שוב את העלות משלוח.

richrach פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2250
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #4 

אין לו בעיה לספוג את עלות המשלוח, הבעיה היא שהמוכר לא עונה כבר למייל השלישי שנשלח אליו.
אמליץ לו לפנות לאיביי עם תיאור המקרה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”