הבאס משתולל בסוגים מסוימים של מוזיקה וגם בסרטים אותו הדבר{גלים עומדים }
ולפעמים הוא ממש מחריד אפילו שבמגבר הבאס על נמוך מאד
אז ככה אחרי מלא טיפולים בחדר{טופל ע'י אדם מקצועי, אני לא ממש מבין באקוסטיקה} ושינוי המיקום שלהם בחדר התוצאה היתה יותר טובה אבל עדיין לא לטעמי עדיין היה פה ושם תבאס המעצבן הזה. כמו שדיברו פה כמה פעמים על גלים עומדים{אין להם ממש פתרון}
אז ככה היום הלכתי לחבר והלוואתי ממנו את הרמקולים שלו לכמה שעות{ סרווין וגה V12F }
גדולים פי שלושה מהרמקולים שלי עם קוטר אלמנט 12 אינצ' של הבאס {ולפי מה שאומרים ממש לא מתאימים לחדר קטן}
מיקמתי אותם באותו מקום ש603 שלי מוקמו בלי הרבה מרווח מהקיר ובלי לסתום את חורי הבאס רפלקס מאחורה{היו2}{עכשיו שתבינו אני לא עושה השוואה בין שתי הרמקולים אני מדבר פה רק על ענין הבאס.לדעתי שמיים וארץ איכות הצליל של 603 בהשוואה לסרווין}
אחרי שחיברתי הכל שמתי PLAY {בכל סוגי המוזיקה והסרטים שה603 עשה לי תבאס המעצבן הזה }
והתוצאה כזאת פתאום הכל נעלם אין זכר לגלים עומדים הבאס מצוין לא עושה אפילו בעיה אחת אפילו שהגברתי במגבר את הבאס והחדר שלי רעד לגמרי עדיין שום בעיה שום בריחה של באס ממש מצוין
גם שיניתי את המיקום של הרמקולים כמה פעמים ועדיין התוצאה היתה מצוינת שום בריחת באס ושום גלים עומדים {הניסוי ערך כמה שעות ואפילו פעם אחת לא שמתי לב לבעיה עם הבאס היינו 4 אנשים שלא תחשבו שאני משוגע
עכשיו לשאלה שלי איך יכול להיות דבר כזה בכלל{הרי הרמקולים שלו גדולים פי 3 משלי}וגם החורי באס רפלקס שלו מאחורה{מה שבכלל צריך להוות בעיה בחדר כמו שלי}??
ודבר שני אני הייתי קרוב ממש להחליף את הרמקולים שלי לזוג מדפים טובים{מה שלא חשבתי בעולם שיקרה} אבל אחרי מה שראיתי היום אני כבר ממש מבולבל
נ.ב
אם ככה המצב אני מביא מחר זוג ווילסונים לחדר