חבר'ה הסבר בבקשה לתופעה הבאה{לי אין הסבר לזה}

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
ron31
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

הרי ראובני אמר שהוא הכניס רמקול פי 3 יותר גדול ממה שהיה לו ודווקא אז הבעיה {של הבאס}הפסיקה אז תסביר לי איך הגעת איתו בכלל לנושא של המדפיים{מה הקשר?}
עופר אחי אצלך זה נראה ככה, כאילו כל מי שקונה רמקול רצפתי לחדר הוא לא מבין כולם במוזיקה וקולנוע בייתי וישר אתה טוען שהוא עושה טעות {הסבר לי תאובססיה שלך לרמקולים מדפיים בבקשה (Y) }

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #22 

ron31 זה לא קשור לשום אובססיה!- זה רק מהניסיון הצנוע שלי.

מה שאני טוען הוא דבר פשוט -קח "כמעט" כול רמקול רצפתי ותעמיד מולו רמקול מדף באותו תקציב
המדפי יהיה עדיף -בפירוט,במידרינג',ובצליל יותר טבעי, לטעמי.{כל אחד רשאי לחשוב אחרת}

בנוסף לא טענתי שרמקול רצפתי לא מסוגל להוציא את אותה תוצאה -בוודאי שכן,רק בתוספת משמעותית של כסף.

ומעבר לזה אף פעם לא טענתי שמי שקונה רמקול רצפתי הוא לא מבין במוזיקה? איך בכלל
הגעת לזה?
בסופו של יום כל אחד צריך לחיות אם מה שהוא קנה, ולא אני.
:קפה:

reuveney פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1830
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #23 

עופר_צפריר כתב:ron31 זה לא קשור לשום אובססיה!- זה רק מהניסיון הצנוע שלי.

מה שאני טוען הוא דבר פשוט -קח "כמעט" כול רמקול רצפתי ותעמיד מולו רמקול מדף באותו תקציב
המדפי יהיה עדיף -בפירוט,במידרינג',ובצליל יותר טבעי, לטעמי.{כל אחד רשאי לחשוב אחרת}
.
...
פה אני נאלץ להסכים איתך לחלוטין {אין ויכוח בכלל שבאותו מחיר המדפי יתן תמורה יותר טובה }
בגלל זה רכשתי רצפתיים יד שניה כי רוב הרצפתיים שמצאו חן בעני היו הרבה מעל התקציב שלי

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”