אני מתנתק, ואתם? הסוף לקנסות היציאה הדרקוניים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
היום לו מחכה כל צרכן בשוק התקשורת הגיע סוף סוף: מהיום ניתן לעבור לכל חברת תקשורת אחרת שנרצה ללא קנסות יציאה דרקוניים. אם זה טלפון נייד, טלוויזיה או אינטרנט, מעכשיו הכל פתוח ונגיש בקלות.
שרשור תגובות ומשאל נלווה לכתבה: אני מתנתק, ואתם? הסוף לקנסות היציאה הדרקוניים
שרשור תגובות ומשאל נלווה לכתבה: אני מתנתק, ואתם? הסוף לקנסות היציאה הדרקוניים
זה תקף גם לספקית
ולא הבנתי את:
יוגבלו בצורה ניכרת וחישובם יהיה 8% מהחשבון החודשי הממוצע עבור שירותי אותה חברה ממנה נרצה להתנתק, כפול מספר החודשים שנותרו למנוי עד תום תקופת ההתחייבות.
אם זה 8% , איך זה בדיוק הסוף להתחייבות הרי עדיין קיים הקנס של ה 8%
ולא הבנתי את:
יוגבלו בצורה ניכרת וחישובם יהיה 8% מהחשבון החודשי הממוצע עבור שירותי אותה חברה ממנה נרצה להתנתק, כפול מספר החודשים שנותרו למנוי עד תום תקופת ההתחייבות.
אם זה 8% , איך זה בדיוק הסוף להתחייבות הרי עדיין קיים הקנס של ה 8%
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
loko11,
דוגמא:
אתה משלם 250 בחודש ש"ח לטלויזיה רב ערוצית (הוט, יס), קנס ההתנתקות שלך עומד על 990 ש"ח.
נותרה לך עוד שנה להתחייבות, אבל אתה לא רוצה להישאר שם.
עד עכשיו היית צריך לשלם 990 ש"ח קנס ורק אז היית מנותק.
היום אתה תשלם 8% מ-250 ש"ח = 20 ש"ח ואת זה תכפיל בשנה שעוד נותר לך (12 חודשים) ואז תקבל 12*20 = 240 ש"ח.
זה הרבה פחות מה-990 ש"ח המקוריים ובד"כ החברה המתחרה תספוג את כל הסכום הזה אם תחליט להצטרף אליה.
דוגמא:
אתה משלם 250 בחודש ש"ח לטלויזיה רב ערוצית (הוט, יס), קנס ההתנתקות שלך עומד על 990 ש"ח.
נותרה לך עוד שנה להתחייבות, אבל אתה לא רוצה להישאר שם.
עד עכשיו היית צריך לשלם 990 ש"ח קנס ורק אז היית מנותק.
היום אתה תשלם 8% מ-250 ש"ח = 20 ש"ח ואת זה תכפיל בשנה שעוד נותר לך (12 חודשים) ואז תקבל 12*20 = 240 ש"ח.
זה הרבה פחות מה-990 ש"ח המקוריים ובד"כ החברה המתחרה תספוג את כל הסכום הזה אם תחליט להצטרף אליה.
- AviBiton
- גורו HTmobile

היתה איזו מגבלה מקסימלית של ספיגת קנסות, לא מכיר מקרה שבו חברה לקחה על עצמה קנס של 990 ש"ח (זה לא קנס דימיוני, זה הקנס שלא מעט לקוחות חברת טלויזיה רב ערוצית חתומים עליו).loko11 כתב:תמיד הם ספגו את הקנסות (כל עוד הם לא היו זעומים)
אבל עדיין נחמד...
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
תגידו, זה גם תופס לגבי רשות השידור ?
חחחח
כי אני רוצה להתנתק
אגב, מצחיק שבאתר של רשות השידור כתוב הקנס על אי תשלום.
(ב) העובר על הוראות סעיף קטן (א), דינו – קנס* 500 לירות, ורשאי בית המשפט גם להטיל עליו כפל אגרה בשל השנה הראשונה שבה החזיק את המקלט ללא מתן הודעה או תשלום האגרה.
כי אני רוצה להתנתק
אגב, מצחיק שבאתר של רשות השידור כתוב הקנס על אי תשלום.
(ב) העובר על הוראות סעיף קטן (א), דינו – קנס* 500 לירות, ורשאי בית המשפט גם להטיל עליו כפל אגרה בשל השנה הראשונה שבה החזיק את המקלט ללא מתן הודעה או תשלום האגרה.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- AviBiton
- גורו HTmobile

תתקשר לשירות לקוחות ותאמר להם מראש שאתה לא רוצה אינטרנט בכלל (ככה לא יקדחו לך יותר מדי על מסלולים אחרים ומחירים אחרים).truejoker כתב:אוקיי , ואיך בדיוק עושים את זה עכשיו בפועל ? אם אני רוצה להתנתק מספק אינטרנט ואני לא רוצה את הוויכוח הסיזיפי עם שימור לקוחות , מה אני עושה ?...
אם תאמר שאתה רוצה מחיר אחר, או לעבור חברה אתה פשוט תיקלע בדיוק לאותו וויכוח סיזיפי עליו דיברת.
מן הסתם ייתנו לך להמתין למחלקת ניתוקים או מחלקת שקר כלשהו, מה שייקח הרבה זמן, במיוחד בימים הקרובים עם העומס המטורף.