כתבה : מכשירי אנדרואיד מתקלקלים יותר מאייפון ובלקברי

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
ddp פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 186
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

מחקר חדש שבדק מעל 600 אלף שיחות תמיכה חושף כי מכשירי טלפון מבוססי אנדרואיד מתקלקלים יותר מאייפון של אפל ובלקברי של RIM

לקריאת הכתבה במלואה:
http://www.mako.co.il/digital-cellular/ ... 1879992884

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
שם מלא: neter
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

Re: מכשירי אנדרואיד מתקלקלים יותר מאייפון ובלקברי

שליחה #2 

ddp כתב:מחקר חדש שבדק מעל 600 אלף שיחות תמיכה חושף כי מכשירי טלפון מבוססי אנדרואיד מתקלקלים יותר מאייפון של אפל ובלקברי של RIM

לקריאת הכתבה במלואה:
...
נכון. זאת מחלה של הפלטפומות הפתוחות. לשם השוואה, ווינדוס תמיד היתה בעייתית יותר מבחינת היציבות והאמינות לעומת מקינטוש. ההבדל - ווינדוס פתוחה לכל החומרה שיש ומקינטוש סגורה רק לחומרה המיוצרת על ידה וכמעט לא ניתן לשנותה. רק עכשיו, בווינדוס 7, מיקרוסופט "למדה" לעשות אמינות (כל מי שהתקנתי לו ווינדוס 7 כבר לא קורא לי לשירות :lol: )
הפלטפורמה הפתוחה היא תמיד זולה יותר ופופולרית יותר (מכשירי האנדרואיד עברו מזמן את האייפון).
אני מאמין שאנדרואיד 4 הממשש ובא יהיה יותר יציב.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #3 

Neter כתב:
ddp כתב:מחקר חדש שבדק מעל 600 אלף שיחות תמיכה חושף כי מכשירי טלפון מבוססי אנדרואיד מתקלקלים יותר מאייפון של אפל ובלקברי של RIM

לקריאת הכתבה במלואה:
...
נכון. זאת מחלה של הפלטפומות הפתוחות. לשם השוואה, ווינדוס תמיד היתה בעייתית יותר מבחינת היציבות והאמינות לעומת מקינטוש. ההבדל - ווינדוס פתוחה לכל החומרה שיש ומקינטוש סגורה רק לחומרה המיוצרת על ידה וכמעט לא ניתן לשנותה. רק עכשיו, בווינדוס 7, מיקרוסופט "למדה" לעשות אמינות (כל מי שהתקנתי לו ווינדוס 7 כבר לא קורא לי לשירות :lol: )
הפלטפורמה הפתוחה היא תמיד זולה יותר ופופולרית יותר (מכשירי האנדרואיד עברו מזמן את האייפון).
...
על מה אתה מדבר? מה הקשר בין איכות התוכנה לאיכות החומרה.

זה-הכינוי
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 619
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

כתבה פשוט מטומטמת... אבל לא ציפיתי ליותר מזה מ"מאקו"

(אגב, הכותרת הראשונה שלהם הייתה "הגלקסי מתקלקל יותר מהאייפון")

יש טונות של מכשירי אנדרואיד של יצרנים סינים עלומי שם (מספיק להסתכל ב DX בשביל להבין) במחירים מגוחכים. מן הסתם ביקורת האיכות שלהם ואיכות החומרים שלהם הם לא מהמשובחים.

ברגע שקונים אנדרואיד של חברה נורמלית ( HTC , סמסונג , LG , מוטורולה וכו...) מקבלים גם מוצר יותר איכותי שנוטה פחות להתקלקל מאשר טלפון אנדרואיד שיוצר ע"י מינג גינג

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

זה-הכינוי כתב:כתבה פשוט מטומטמת... אבל לא ציפיתי ליותר מזה מ"מאקו"

(אגב, הכותרת הראשונה שלהם הייתה "הגלקסי מתקלקל יותר מהאייפון")

יש טונות של מכשירי אנדרואיד של יצרנים סינים עלומי שם (מספיק להסתכל ב DX בשביל להבין) במחירים מגוחכים. מן הסתם ביקורת האיכות שלהם ואיכות החומרים שלהם הם לא מהמשובחים.

ברגע שקונים אנדרואיד של חברה נורמלית ( HTC , סמסונג , LG , מוטורולה וכו...) מקבלים גם מוצר יותר איכותי שנוטה פחות להתקלקל מאשר טלפון אנדרואיד שיוצר ע"י מינג גינג
...
+1

הכתבה מדברת במפורש על אותם מכשירים סיניים בעלות 100 דולר ומטה, אין כאן כל חידוש, הכותרת היתה צריכה להיות "קנה בזול - שלם ביוקר"
משווים כאן מוצר סיני זול עם מוצר יוקרתי בעל סטנדרטים גבוהים, מיותר ולא מועיל.

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
שם מלא: neter
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #6 

zovirax כתב:
Neter כתב:

לקריאת הכתבה במלואה:
...
...
על מה אתה מדבר? מה הקשר בין איכות התוכנה לאיכות החומרה.
...
יש קשר הדוק. תלמד ותדע.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”