כתבה : מכשירי אנדרואיד מתקלקלים יותר מאייפון ובלקברי
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
Re: מכשירי אנדרואיד מתקלקלים יותר מאייפון ובלקברי
נכון. זאת מחלה של הפלטפומות הפתוחות. לשם השוואה, ווינדוס תמיד היתה בעייתית יותר מבחינת היציבות והאמינות לעומת מקינטוש. ההבדל - ווינדוס פתוחה לכל החומרה שיש ומקינטוש סגורה רק לחומרה המיוצרת על ידה וכמעט לא ניתן לשנותה. רק עכשיו, בווינדוס 7, מיקרוסופט "למדה" לעשות אמינות (כל מי שהתקנתי לו ווינדוס 7 כבר לא קורא לי לשירותddp כתב:מחקר חדש שבדק מעל 600 אלף שיחות תמיכה חושף כי מכשירי טלפון מבוססי אנדרואיד מתקלקלים יותר מאייפון של אפל ובלקברי של RIM
לקריאת הכתבה במלואה:
http://www.mako.co.il/digital-cellular/ ... 1879992884...
הפלטפורמה הפתוחה היא תמיד זולה יותר ופופולרית יותר (מכשירי האנדרואיד עברו מזמן את האייפון).
אני מאמין שאנדרואיד 4 הממשש ובא יהיה יותר יציב.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
על מה אתה מדבר? מה הקשר בין איכות התוכנה לאיכות החומרה.Neter כתב:נכון. זאת מחלה של הפלטפומות הפתוחות. לשם השוואה, ווינדוס תמיד היתה בעייתית יותר מבחינת היציבות והאמינות לעומת מקינטוש. ההבדל - ווינדוס פתוחה לכל החומרה שיש ומקינטוש סגורה רק לחומרה המיוצרת על ידה וכמעט לא ניתן לשנותה. רק עכשיו, בווינדוס 7, מיקרוסופט "למדה" לעשות אמינות (כל מי שהתקנתי לו ווינדוס 7 כבר לא קורא לי לשירותddp כתב:מחקר חדש שבדק מעל 600 אלף שיחות תמיכה חושף כי מכשירי טלפון מבוססי אנדרואיד מתקלקלים יותר מאייפון של אפל ובלקברי של RIM
לקריאת הכתבה במלואה:
http://www.mako.co.il/digital-cellular/ ... 1879992884...)
הפלטפורמה הפתוחה היא תמיד זולה יותר ופופולרית יותר (מכשירי האנדרואיד עברו מזמן את האייפון).
אני מאמין שאנדרואיד 4 הממשש ובא יהיה יותר יציב....
כתבה פשוט מטומטמת... אבל לא ציפיתי ליותר מזה מ"מאקו"
(אגב, הכותרת הראשונה שלהם הייתה "הגלקסי מתקלקל יותר מהאייפון")
יש טונות של מכשירי אנדרואיד של יצרנים סינים עלומי שם (מספיק להסתכל ב DX בשביל להבין) במחירים מגוחכים. מן הסתם ביקורת האיכות שלהם ואיכות החומרים שלהם הם לא מהמשובחים.
ברגע שקונים אנדרואיד של חברה נורמלית ( HTC , סמסונג , LG , מוטורולה וכו...) מקבלים גם מוצר יותר איכותי שנוטה פחות להתקלקל מאשר טלפון אנדרואיד שיוצר ע"י מינג גינג
יש טונות של מכשירי אנדרואיד של יצרנים סינים עלומי שם (מספיק להסתכל ב DX בשביל להבין) במחירים מגוחכים. מן הסתם ביקורת האיכות שלהם ואיכות החומרים שלהם הם לא מהמשובחים.
ברגע שקונים אנדרואיד של חברה נורמלית ( HTC , סמסונג , LG , מוטורולה וכו...) מקבלים גם מוצר יותר איכותי שנוטה פחות להתקלקל מאשר טלפון אנדרואיד שיוצר ע"י מינג גינג
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
+1זה-הכינוי כתב:כתבה פשוט מטומטמת... אבל לא ציפיתי ליותר מזה מ"מאקו"
ברגע שקונים אנדרואיד של חברה נורמלית ( HTC , סמסונג , LG , מוטורולה וכו...) מקבלים גם מוצר יותר איכותי שנוטה פחות להתקלקל מאשר טלפון אנדרואיד שיוצר ע"י מינג גינג...
הכתבה מדברת במפורש על אותם מכשירים סיניים בעלות 100 דולר ומטה, אין כאן כל חידוש, הכותרת היתה צריכה להיות "קנה בזול - שלם ביוקר"
משווים כאן מוצר סיני זול עם מוצר יוקרתי בעל סטנדרטים גבוהים, מיותר ולא מועיל.
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
יש קשר הדוק. תלמד ותדע.zovirax כתב:על מה אתה מדבר? מה הקשר בין איכות התוכנה לאיכות החומרה.Neter כתב:נכון. זאת מחלה של הפלטפומות הפתוחות. לשם השוואה, ווינדוס תמיד היתה בעייתית יותר מבחינת היציבות והאמינות לעומת מקינטוש. ההבדל - ווינדוס פתוחה לכל החומרה שיש ומקינטוש סגורה רק לחומרה המיוצרת על ידה וכמעט לא ניתן לשנותה. רק עכשיו, בווינדוס 7, מיקרוסופט "למדה" לעשות אמינות (כל מי שהתקנתי לו ווינדוס 7 כבר לא קורא לי לשירותddp כתב:מחקר חדש שבדק מעל 600 אלף שיחות תמיכה חושף כי מכשירי טלפון מבוססי אנדרואיד מתקלקלים יותר מאייפון של אפל ובלקברי של RIM
לקריאת הכתבה במלואה:
http://www.mako.co.il/digital-cellular/ ... 1879992884...)
אני מאמין שאנדרואיד 4 הממשש ובא יהיה יותר יציב.......